Marketing & seo

"Laat je website of webshop verder groeien"

WordPress in combinatie met Yoast SEO voldoet volledig aan de Google richtlijnen.
Zo heb je o.a. een verbeterde URL structuur en kun je zelf bepalen hoe je URL er uit komt te zien.

Een XML sitemaps en vele andere SEO technieken heb je tot je beschikking waarmee je de vindbaarheid verbeterd. Een goede inhoud van je website of webwinkel is van groot belang. Door het plaatsen van een blog helpt het je verder om hoger in de zoekmachines te komen.  Content = King!

nieuwsbrief marketing

Nieuwsbrief marketing

Door je WordPress website of je WooCommerce webshop te koppelen aan mail-marketing programma’s zoals MailChimp, Mailpoet of MailPlus verstuur je op een eenvoudige maar toch professionele manier een nieuwsbrief naar je klanten of relaties.

Sociale media

Verbind je website of webwinkel met social media zoals Facebook, Instagram of Twitter waarmee je pagina’s of producten uit je webshop makkelijk kunt delen.

Gebruik marketing video's

Het is je zeker niet ontgaan maar de aanwezigheid van video’s op websites, maar ook vooral webwinkels is de laatste jaren enorm toegenomen. We kunnen met recht zeggen dat de komende jaren het gebruik van video’s op een website, maar ook in social media een absolute trend is.

Door gebruik te maken van video’s op bijvoorbeeld een productpagina, leg je op een makkelijke en gebruiksvriendelijke manier uit hoe een bepaald product werkt of hoe dit er uit ziet.

Het gebruik van YouTube of Vimeo is in onze Beaver builder als editor erg makkelijk gemaakt.

marketing video
whatsapp marketing

WhatsApp marketing

WhatsApp is al jaren een van de meest gebruikte en populairste sociale medium. Door WhatsApp zakelijk in te zetten als marketing, kun je er zeker je voordeel mee doen!

WhatsApp heeft in 2018 haar platvorm ook voor business toegankelijk gemaakt. Met het aanmaken van een WhatsApp businessaccount krijgt een klant je volledige bedrijfsprofiel te zien.

Door de inzet van WhatsApp op je website maak je het je klanten nog makkelijker om met je bedrijf te communiceren.

Lokale marketing

Door je website lokaal vindbaar te maken richt je je voornamelijk op je eigen werkgebied, dit is vooral handig voor bijvoorbeeld een timmerman of klussenbedrijf. Je wilt meestal voornamelijk in je eigen regio werken en niet honderden kilometers per jaar kwijt zijn aan woon/werkverkeer.

Door je website lokaal vindbaar te maken trek je bezoekers uit je directe omgeving.

lokale marketing