Webshop maken

"Your Concept is de specialist in met maken van webshops"

Bij het maken van een webshop zijn de mogelijkheden eindeloos. Maar wat belangrijk is, is dat de site een professionele uitstraling heeft en goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google. Tevens is het van belang dat de webshop responsive is gebouwd en geoptimaliseerd is voor een zo hoog mogelijke conversie.

Your Concept bouwt je webshop in WordPress in combinatie met WooCommerce en is voor zien van een professioneel en uniek responsive webdesign. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van e-commerce zijn wij in staat om het maximale uit je webshop te halen.

maatwerk webshop maken

Maatwerk webshop

Wij bouwen een webshop volledig op maat naar je persoonlijke wensen. Ieder product is verschillend en naar onze mening moet de webshop dan ook helemaal worden ingericht specifiek naar het product of producten die de webshop aanbied.

Op een eenvoudige manier kun je via het gebruiksvriendelijke CMS de door ons gemaakte WordPress Webshop op een gebruiksvriendelijke manier zelf beheren en inrichten naar je persoonlijke wensen.

Multishop webshop

Door het maken van een multishop webshop in woocommerce beschik je over 1 backoffice waaraan je meerder webwinkels kunt koppelen.

Vanuit de BackOffice richt je iedere gekoppelde webwinkel op specifieke wijze in.

Vandaag aan de slag met het maken van een WooCommerce webshop >

multishop maken
beaver-webdesign

Waarom een webshop door Your Concept laten maken?

 • Onze standaard webshop heeft al vele functies
 • Op later tijdstip eenvoudig verder uit te breiden
 • Uniek en professioneel webdesign in eigen huisstijl
 • Sinds 2002 ervaring met e-commerce
 • Mogelijkheid tot meerder talen
 • Onbeperkt aantal producten en categorieën
 • Responsive gemaakte webshop (geschikt voor Desktop, Tablets & Smartphones)

Basis functies binnen de webshop

Wanneer wij een webshop bouwen, dan is deze standaard al voorzien van vele functie, hierbij kun je denken aan o.a.:

 • Koppeling met betaalmethodes zoals iDEAL, PayPal, Creditcard enz..
 • Responsive en uniek webdesign,
 • Eenvoudig orders verwerken,
 • Facturen en pakbonnen in PDF creëren in de backoffice,
 • Koppeling met sociaal media zoals Facebook, Twitter enz…
 • Beaverbuilder als handige en zeer uitgebreide editor om je pagina’s in te richten,
 • SEO module om je webshop goed vindbaar te maken in zoekmachines zoals Google,
 • Aanbieding en kortingbon module,
 • Geoptimaliseerd betaal/check-out proces
 • Uitgebreide plugin’s beveiliging voor een veilige webshop

Een website met shop

Indien je al een wordpress website hebt, waar je je diensten al aanbied en je wilt deze uitbreiden met een WooCommerce webshop, ook dan kan Your Concept dit voor je realiseren. Ook kun je een website laten maken met een apart webshop gedeelte daarin verwerkt.

webshop laten bouwen door WooCommerce experts

Door een team van WordPress/WooCommerce experts die al jaren ervaring hebben, ben je gegarandeerd van een professionele webshop.

Indien er vragen zijn kun je ons altijd bereiken en onze medewerkers zullen je direct verder helpen als je ergens een probleem me hebt.

Stappenplan webshop maken

Registreer indien je nog geen domeinnaam hebt voor je webshop een geschikte naam. Bij de keuze van je domeinnaam is het vaak handig dat je product of productnaam voorkomt in de domeinnaam. Om de webshop op een goede en snelle manier te maken is een goed en veilig webhostingpakket van groot belang.

Vraag geheel vrijblijvend bij ons een offerte en eerste ontwerp aan. Na een kort persoonlijk of telefonisch gesprek zullen wij de wensen met je bespreken en gaan daarna direct voor je aan de slag!

Binnen enkele werkdagen ontvang je geheel vrijblijvende een eerste ontwerp van de te maken webshop. Indien dit ontwerp je aanspreekt maken wij een aantrekkelijke offerte.

Nadat je akkoord bent gegaan met onze offerte zullen we een planning maken waarin wij de webshop gaan maken. Je kunt op een afgeschermde URL de werkzaamheden aan de webshop live volgen.

Vaak kun je tijdens het maken van de webshop al vooruit met het plaatsen van producten, pagina’s enz..

Nadat de webshop is gerealiseerd zullen onze experts deze uitgebreid aan al onze testen onderwerpen om te kijken of de shop aan de kwaliteitseisen voldoet. Waar noodzakelijk worden de laatste zaken geoptimaliseerd.

Als alles door ons en jezelf is getest en wij hebben groen licht ontvangen zetten wij de webshop live en kan de verkoop beginnen!

Als het gemaakte webshop eenmaal live staat wordt indien er een onderhoudscontract is afgesproken gezorgd dat de webshop netjes up-todate en veilig blijft. Daarnaast treden we met onze je in contact om te kijken of alles naar wens is verlopen.

Vaak zien we dat een webshop een continu proces van optimaliseren kent en in veel gevallen hebben we dan ook wekelijks contact met onze klanten voor uitbreiding , optimalisatie en doorgroei van hun webshop.

Bij alle hierboven genoemde fasen proberen we mee te denken met onze klanten, op het moment dat we iets traceren wat volgens ons anders of beter kan zullen we dit voorleggen om te bekijken wat de gedachtegang van onze klant hierin is en of we wellicht een verbetering kunnen doorvoeren samen in het traject.