Webdesign

"Samen vertalen we jouw idee naar een succesvol webdesign"

Een goede en functionele internetsite begint met een goed ontwerp, het webdesign van je WordPress website of WooCommerce webshop.

Voor een modern bedrijf mag een professionele website niet meer ontbreken. Internet als marketing medium biedt je vele voordelen om nieuwe klanten te werven en de relaties met je huidige klanten te verstevigen.

Responsive webdesign

Responsive webdesign

De bezoekersaantallen van websites en shops op een smartphone of tablet hebben de desktop (PC) inmiddels al ruim ingehaald.

Een responsive website is gewoon een must, en daar zijn voldoende redenen voor:

• Gebruiksvriendelijk voor bezoekers
• Geschikt voor desktop, tablet en smartphone
• Voorrang in zoekmachines zoals Google & Bing
• Omzet verhogend

Een goede website moet het je bezoekers gemakkelijk maken, een responsive site geeft dat gemak!

WordPress design

Your Concept is dé specialist in het ontwerpen en onderhouden van je WordPress website of WooCommerce webshop. In combinatie met onze zeer gebruiksvriendelijke en unieke sitebuilder kan iedereen zonder enige technische kennis zelf de website of webshop onderhouden.

Via een beveiligde login kun je zelf dus pagina's, teksten, plaatjes enz. toevoegen aan je website of webshop.

WordPress is wereldwijd het grootste CMS platform en staat bekent om het gebruiksgemak!

In combinatie met onze speciale WordPress webhosting pakketten zal je WordPress website optimaal functioneren qua snelheid èn  prestaties in Google.

wordpress webdesign
Beaver Builder

Onze unieke pagebuilder

Door het plaatsen van een handige pagebuilder binnen het webdesign van je website of webshop maken wij het voor het onderhouden van de website gebruiksvriendelijker om deze zelf te kunnen onderhouden en verder uit te breiden.

De sitebuilder voor WordPress heeft standaard vele tools om het webdesign nèt dat extra te geven waar je naar verlangt.

Creëer op een makkelijke manier zelf een slideshow, button, tabellen enz..

Waar op letten bij het webdesign?

Wij van Your Concept weten als geen ander waar je op moet letten bij het webdesign van een website of webshop. Een van de belangrijkste pijlers is er voor te zogen dat je website vertrouwen uitstraalt en dat alle onzekerheden van bezoekers worden weggenomen.

Al deze punten verwerken wij in het ontwerp (webdesign) van je website of webshop, wij weten wat belangrijk is voor de bezoekers!

Wij maken professionele webdesigns in WordPress!

Waar op letten bij webdesign

Veel gestelde vragen over webdesign

Dat is bij ons een van de meest gestelde vragen en is vaak lastig om direct te beantwoorden. Dat komt doordat bijna iedere website en het design ervan wel anders is. Een simpel webdesign kan in uitvoering goedkoop zijn waarbij het realiseren van een maatwerk webdesign wat prijziger is maar uiteraard biedt maatwerk ook weer meer mogelijkheden.

De prijzen variëren dan ook op je persoonlijke wensen en behoeftes. Wil je toch een persoonlijke prijsopgave ontvangen, neem dan contact met ons op.

De levertijd van een goed webdesign is afhankelijk van een aantal factoren:

  • Wij gaan als eerste aan de slag in Photoshop waar het webdesign ontworpen gaat worden, als je tevreden bent gaan we het design omzetten naar een functionele website in WordPress
  • Hoe snel ben je zelf met het aanleveren of invoeren van de content?
  • Heb je al een logo, huisstijl of productfoto's

Onze snelste klant had zijn website al binnen 3 dagen live. Gemiddeld duurt het ca. 2 tot 4 weken. 

Een responsive webdesign is een site of webshop die zich qua design aanpast op het scherm van de gebruiker, bijvoorbeeld een tablet zoals een iPAD, Smartphone of desktop computer. 

Natuurlijk krijgt je alle support die je nodig hebt om je website te vullen en zelf te onderhouden. Wij geven support per e-mail en natuurlijk telefonisch in combinatie met TeamViewer.

Met onze hostingpakketten heb je al onze diensten onder 1 dak, wanneer je webdesign van je website of webshop gereed is kunnen wij je uiteraard perfect adviseren in het juiste hostingpakket

Google en webdesign

Richtlijnen Google webdesign

Om de vindbaarheid van Google te vergroten zijn een aantal zaken van groot belang. Je kunt dan nog z'n mooie website of webshop hebben, maar sta je op plek 50 in zoekmachines, dan kan niemand je website vinden.

Wat belangrijk is voor Google om je vindbaarheid te vergroten:

  • Zorg voor een responsive webdesign
  • Zorg voor een SSL certificaat, Google plaatst websites waarin de URL begint met HTTPS i.p.v. HTTP hoger in de zoekresultaten.
  • Zog voor een snelle webhosting, zoekmachines waarderen een snelle website en plaatsen hoger in de ranking.
  • Werk je website regelmatig bij, zoekmachines waarderen goed onderhouden website waarin bijvoorbeeld een Blog aanwezig is.
  • Plaats een reviewsysteem dat gele sterren laat zien in de zoekresultaten