flexibele webhosting

"betrouwbare oplossing voor de hosting van je website"

Your Concept als webhosting provider zorgt ervoor dat je eigen domeinnaam aan je webhosting of webwinkel wordt gekoppeld en dat je e-mail kunt ontvangen èn verzenden onder je eigen domeinnaam (info@jedomein.nl).

beveiliging webhosting

hosting en beveiliging

De Racks van Your Concept staan in een eigen cage in het datacenter Easynet Nederland, Schiphol-Rijk. Easynet Nederland is opgericht in 1999 en is gevestigd in Amsterdam. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn hier absoluut gegarandeerd.  Onze uitgebreide systemen waken voortdurend met 24/7 fysieke bewaking over de performance en uptime van jouw webhosting omgeving.

Voor de webhosting van je website of e-commerce platform hoef je zelf geen technische kennis te hebben.

Wij regelen het allemaal voor je!

eigen domeinnaam

Een domeinnaam is een unieke naam voor bv je website en E-mailadressen. Een domeinnaam wordt geregistreerd onder een extensie en is wereldwijd te gebruiken. Domeinregistratie of domeinverhuizing bij Your Concept kent bijna geen grenzen en je profiteert van onze uitstekende dienstverlening in combinatie met onze webhostingdienst. Your Concept geeft je de mogelijkheid tot het registreren van bijna alle wereldwijde domeinextenties zoals o.a. een .nl, .be, .com, .net, .org, .net, .eu enz..

Domeinregistratie via Your Concept zorgt ervoor dat je eigen domeinnaam aan je website of webwinkel wordt gekoppeld en dat je e-mail kunt ontvangen en verzenden onder je eigen domeinnaam (info@jedomein.nl).

domeinnaam
ssl-certificaten

ssl certificaten

Beveiliging van het verwerken van de klantgegevens is tegenwoordig een serieuze zaak. Een bezoeker van bijvoorbeeld een webwinkel verwacht van jouw dat zijn of haar gegevens vertrouwelijk worden verwerkt en niet beschikbaar zijn voor derden.

Een SSL Certificaat zorgt voor een veilige verwerking van klantgegevens en bieden de bezoekers van jouw website of webwinkel een extra stukje veiligheid. Dit wekt op die manier meer vertrouwen in jouw als internetondernemer.