Website laten maken?

Your Concept Webdesign Helpt!


Wist je dat in november 2015, 32% van alle MKB bedrijven nog steeds geen eigen website heeft? Deze bedrijven missen hierdoor een enorme kans om nieuwe klanten te vinden en scoren dus een ruime onvoldoende op de vindbaarheid van hun bedrijf. Juist voor deze bedrijven is een website laten maken een absolute must!


Website laten maken:

Your Concept is dé specialist in de bouw van websites en ondersteunt je bij het maken en onderhouden van een eigen website. Een website die geschikt is voor iedere doelgroep en daarnaast ook nog eens goed te vinden is in zoekmachines, zoals Google, zonder dat u als ondernemer veel tijd vrij hoeft te maken voor de bouw en onderhoud van uw website.


De kosten van een website laten maken:

Voor de kosten, van het maken van een eigen website, hoef je het niet te laten,  want bij Your Concept heb je al een eigen website vanaf €599,00 die effectief is voor de juiste doelgroep. De website die wij voor je maken is geheel resposive ontworpen naar eigen wens en sluit perfect aan bij je huisstijl. Ben je een startende ondernemer,  en heb je nog geen huisstijl ? Ook dan ben je bij Your Concept op het juiste adres, want wij werken nauw samen met meerdere grafische vormgevers , die de huisstijl volledig kunnen verzorgen.


Website voor verkoop van producten

Indien je een website wilt laten maken voor de verkoop van je eigen producten, dan biedt onze webwinkelsoftware een ideale oplossing. De Woocommerce webwinkelsoftware is net zoals onze WordPress cms software gebruiksvriendelijk opgebouwd en kun je via de backoffice van de webwinkel gemakkelijk producten in de website plaatsen en wijzigen. Tevens heb je de mogelijkheid om de orders overal waar een internetverbinding aanwezig is af te handelen.

Meer informatie over een website met een webwinkel maken, klik hier

WEBDESIGNERS SINDS 2000

Your Concept
(Bedrijvencentrum de Klaver)
St. Apolloniastraat 2a
6002BE Weert (NL)

Your Concept