website-laten-maken

Website laten maken

"Your Concept helpt je verder"

Wist je dat in november 2021, 32% van alle MKB bedrijven nog steeds geen eigen website heeft? Deze bedrijven missen hierdoor een enorme kans om nieuwe klanten te vinden en scoren dus een ruime onvoldoende op de vindbaarheid van hun bedrijf. Juist voor deze bedrijven is een website laten maken een absolute must!

Site maken en onderhouden

Your Concept is dé specialist in de bouw van WordPress websites en ondersteunt je bij het maken en onderhouden van een eigen website. Een website die geschikt is voor iedere doelgroep en daarnaast ook nog eens goed te vinden is in zoekmachines, zoals Google, zonder dat u als ondernemer veel tijd vrij hoeft te maken voor de bouw en onderhoud van uw website.

webdesign

Webdesign

Als webdesign bureau in Weert hebben wij sinds 2000 al vele websites en webwinkels gemaakt, en weten dus echt waar het allemaal om draait om tot een goed scorende website te komen.

wordpress

WordPress

Your Concept is de specialist in het ontwerpen van jouw website met WordPress als CMS (content management system) om je website op een makkelijke manier te kunnen onderhouden. 

woocommerce

WooCommerce

Een eigen webwinkel beginnen met woocommerce van My Webshop biedt je uitgebreide mogelijkheden om online je producten aan te bieden, en is geschikt voor bijna ieder budget,

webhosting

Webhosting

Wanneer je een website of webwinkel bij ons laat maken kun je er voor kiezen om deze ook bij ons te hosten. Wij zijn gespecialiseerd in het veilig hosten van WordPress & WooCommerce. 

Kosten van een website maken

Voor de kosten, van het maken van een eigen WordPress website, hoef je het niet te laten,  want bij Your Concept heb je al een eigen website vanaf €699,00 die effectief is voor de juiste doelgroep. De website die wij voor je maken is geheel responsive ontworpen naar eigen wens en sluit perfect aan bij je huisstijl.

Ben je een startende ondernemer,  en heb je nog geen huisstijl ? Ook dan ben je bij Your Concept op het juiste adres, want wij werken nauw samen met meerdere grafische vormgevers , die de huisstijl volledig kunnen verzorgen.


Een website maken voor verkoop van producten:

Indien je een website wilt laten maken voor de verkoop van je eigen producten, dan biedt onze webwinkelsoftware een ideale oplossing. De Woocommerce webwinkelsoftware is net zoals onze WordPress cms software gebruiksvriendelijk opgebouwd en kun je via de backoffice van de webwinkel gemakkelijk producten in de website plaatsen en wijzigen. Tevens heb je de mogelijkheid om de orders overal waar een internetverbinding aanwezig is af te handelen.

Meer informatie over een website met een webwinkel maken, klik hier