website bouwen weert limburg

website bouwen

"Je website laten maken of zelf bouwen?"

Als je er voor kiest om een website of webwinkel te bouwen, kun je natuurlijk zelf aan de slag met programma’s zoals WordPress of Joomla. De installatie van het Basis CMS is gratis en er zijn daarnaast ook vele gratis en betaalde plug-ins beschikbaar om de basis verder uit te kunnen breiden.

meer uitleg over websites bouwen

Om een simpele website zelf te maken is niet echt veel kennis nodig, maar het uitbreiden van de site met plug-ins en de juiste configuratie daarvan eist toch echt wat meer knowhow.

Een van de belangrijkste factoren bij een goed functionerende website zijn o.a. de juiste configuratie, het responsive webdesign (de bezoekers op smartphone of tablet hebben de PC inmiddels al ruim ingehaald) en de beveiliging van je te bouwen website. Wanneer je de website niet goed beveiligd hebt is de kans dat deze gehackt gaat worden erg groot.

Your Concept als website bouwer in Weert / Limburg heeft al sinds 2000 ruime ervaring in het bouwen van websites en webwinkels. Wanneer je voor ons kiest kunnen wij je veel werkzaamheden en uitzoekwerk uit handen nemen. Door het plaatsen van BeaverBuilder als plug-in binnen een WordPress website kun je op een eenvoudige manier je website makkelijk zelf onderhouden en eventueel nog verder uitbreiden.

Kosten website bouwen:

De vraag van wat het bouwen van een website kost is lastig te beantwoorden. Je zou het kunnen vergelijken met de vraag “Wat kost een auto”. Dit is geheel afhankelijk van wat je persoonlijke wensen zijn. Na een kort telefonisch of persoonlijk gesprek is voor ons redelijk duidelijk wat je wensen zijn en maken wij graag geheel vrijblijvende offerte.

wat kun je verwachten van your concept in weert?

Wanneer je ervoor kiest om door ons een website te laten bouwen kun je rekenen op:

Jarenlange ervaring

Uitleg in Jip & Janneke taal (ieder een snapt het!)

Geen lange wachttijden bij een vraag of een update

Een degelijk SEO (zoekmachine) advies

Persoonlijke benadering

Een uniek webdesign voor sites en webwinkels

Aanbod van complete internetdiensten

Optimale prijs/kwaliteit verhouding