Website bouwen

"Je website laten maken of zelf bouwen?"

Gemiddeld 4.92 sterren van 60 beoordelingen

Als je er voor kiest om een WordPress website of een WooCommerce webshop te bouwen, kun je natuurlijk zelf aan de slag met programma’s zoals WordPress of Joomla. De installatie van het Basis CMS is gratis en er zijn daarnaast ook vele gratis en betaalde plug-ins beschikbaar om de basis verder uit te kunnen breiden.

Meer uitleg over websites bouwen

Om een simpele website zelf te maken is niet echt veel kennis nodig, maar het uitbreiden van de site met plug-ins en de juiste configuratie daarvan eist toch echt wat meer knowhow.

Een van de belangrijkste factoren bij een goed functionerende website zijn o.a. de juiste configuratie, het responsive webdesign (de bezoekers op smartphone of tablet hebben de PC inmiddels al ruim ingehaald) en de beveiliging van je te bouwen website.

Wanneer je de website niet goed beveiligd hebt is de kans dat deze gehackt gaat worden erg groot.

Websites bouwen
Kosten Websites bouwen

Kosten website bouwen:

Your Concept als WordPress website bouwer heeft al sinds 2000 ruime ervaring in het bouwen van websites en webshops. Wanneer je voor ons kiest kunnen wij je veel werkzaamheden en uitzoekwerk uit handen nemen. Door het plaatsen van BeaverBuilder als plug-in binnen een WordPress website kun je op een eenvoudige manier je website makkelijk zelf onderhouden en eventueel nog verder uitbreiden.

De vraag van wat het bouwen van een website kost is lastig te beantwoorden. Je zou het kunnen vergelijken met de vraag “Wat kost een auto”. Dit is geheel afhankelijk van wat je persoonlijke wensen zijn. Na een kort telefonisch of persoonlijk gesprek is voor ons redelijk duidelijk wat je wensen zijn en maken wij graag geheel vrijblijvende offerte.

Wat kun je verwachten van your concept al website bouwer?

Wanneer je ervoor kiest om door ons een website te laten bouwen kun je rekenen op:

Jarenlange ervaring

Uitleg in Jip & Janneke taal (iedereen snapt het!)

Geen lange wachttijden bij een vraag of een update

Een degelijk SEO (zoekmachine) advies

Persoonlijke benadering

Een uniek webdesign voor sites en webwinkels

Aanbod van complete internetdiensten

Optimale prijs/kwaliteit verhouding

"Lees hier de ervaringen die onze klanten hebben met het bouwen van een website bij Your Concept"

A4BEAUTY

Ik ben super tevreden en raad iedere ondernemer aan samen te werken met Your Concept! Vorig jaar een nieuwe website door jullie laten bouwen waar ik alleen maar positieve reacties op krijg en deze maand besloten een webshop toe te voegen. Dit werd binnen no-time gerealiseerd.

Vintage Atelier

Super Service ! Zeker voor iemand die weinig verstand heeft van webshops en de bouw daarvan. Er wordt volop initiatief genomen, waarbij Ron en zijn collega’s zich echt verplaatsen in jouw situatie en rekening houden met het soort product dat je verkoopt.

Mantz Graveertechniek

In 2010 heeft Your Concept onze eerste webshop gemaakt en sindsdien zijn hier nog enkele webshops bijgekomen. Een tevreden klant dus. Your Concept denkt mee, zoekt naar oplossingen en werken snel en resultaat gericht.

arrow-custom

Vraag een offerte aan:

Invalid Email
Invalid Number
Please check the captcha to verify you are not a robot.

Een site bouwen in 5 stappen

Wij bouwen je WordPress Website of WooCommerce webshop in 5 stappen

1

Kies een domeinnaam & hostingpakket dat bij je past.

Wij bieden maatwerk webhosting die past bij de website die we gaan maken. Indien je reeds een domeinnaam hebt verhuizen wij deze geheel gratis!

2

Vraag vrijblijvende een offerte aan

Na een oriënterend gesprek stellen wij geheel vrijblijvend een offerte voor je samen, in deze offerte maken wij het totale overzicht van de kosten helder.

3

Wij gaan je website of webshop bouwen!

Na akkoord maken wij een project planning  en gaan wij aan de slag met het bouwen van je website of webshop. Tijdens de bouw wordt er door onze project begeleiders continu de scope van de opdracht en het gewenste kwaliteitsniveau in de gaten gehouden.

4

Na een uitgebreide Testfase gaan we over tot livegang

Als alles gebouwd getest en goedgekeurd is wordt de site of shop opgeleverd en live geplaatst.

5

Nazorg & onderhoud van de website

Waar nodig worden zaken nog geoptimaliseerd. Als de website live staat wordt gezorgd dat het product netjes up-todate en veilig blijft.

Dankzij ons zéér gebruiksvriendelijk Beaver Builder CMS en onze optimaal support is iedereen in staat om de WordPress website of WooCommerce webshop te onderhouden zonder enige kennis van HTML.

Portfolio website bouwen

Een kleine greep uit onze portfolio van klanten die door ons een website hebben laten bouwen bouwen: