DirectAdmin Hosting

DirectAdmin is een controlepaneel voor hosting waarmee website-eigenaren hun websites, e-mailaccounts en andere aspecten van hun hostingomgeving kunnen beheren. Het is een populair alternatief voor andere controlepanelen voor webhosting, zoals cPanel en Plesk.

Via het controlepaneel kun je eenvoudig je websitebestanden beheren, e-mailaccounts maken en beheren, FTP-toegang instellen, DNS-records beheren en applicaties zoals WordPress, Joomla en Drupal installeren. Het controlepaneel biedt ook tools voor het bewaken van de prestaties en beveiliging van je WordPress website of WooCommerce webshop.

DirectAdmin hostingplan

DirectAdmin is beschikbaar bij alle hostingpakketten van Your Concept als webhostingproviders, dus je kunt een hostingplan kiezen dat aan je eigen behoeften en budget voldoet. Houd bij het kiezen van een hostingprovider rekening met factoren als uptime-garanties, ondersteuningsopties en prijzen.

DirectAdmin is een populair controlepaneel voor webhosting dat veel voordelen biedt aan website-eigenaren. Hier zijn enkele redenen waarom je zou kunnen overwegen om dit voor je WordPress website of webshop te gebruiken:

 • Gebruiksvriendelijke interface:
  DirectAdmin heeft een gebruiksvriendelijke interface die het voor website-eigenaren gemakkelijk maakt om hun websites, e-mailaccounts en andere aspecten van hun hostingomgeving te beheren.
 • Aanpasbaar:
  Het controlesysteem is zeer aanpasbaar, dus u kunt het configureren om aan uw specifieke behoeften te voldoen. U kunt ook plug-ins en add-ons installeren om de functionaliteit uit te breiden.
 • Snel en lichtgewicht:
  DirectAdmin staat bekend om zijn snelheid en efficiëntie, wat betekent dat uw website snel laadt en soepel loopt.
 • Beveiliging:
  Het systeem biedt robuuste beveiligingsfuncties om uw website te beschermen tegen hackpogingen, malware en andere beveiligingsbedreigingen.
 • Betaalbaar:
  DirectAdmin is over het algemeen goedkoper dan andere controlepanelen voor webhosting, zoals cPanel en Plesk, waardoor het een geweldige optie is voor prijsbewuste website-eigenaren.
DirectAdmin controlepaneel

Over het algemeen is DirectAdmin een solide keuze voor website-eigenaren die een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk configuratiescherm voor webhosting willen.

DirectAdmin & Installatron

installatron-directadmin

Installatron is een webgebaseerd applicatie-installatieprogramma binnen DirectAdmin waarmee u eenvoudig een grote verscheidenheid aan webapplicaties op een webserver kunt installeren, beheren en bijwerken.

Installatron biedt een grafische gebruikersinterface die het proces van het installeren en beheren van webapplicaties vereenvoudigt, waaronder contentmanagementsystemen (CMS) zoals WordPress, Joomla en Drupal, e-commerceplatforms zoals Magento en WooCommerce, en vele andere populaire webapplicaties.

Met Installatron kunnen gebruikers met slechts een paar klikken webapplicaties installeren en configureren en deze eenvoudig beheren via het Installatron-dashboard.

Installatron biedt ook automatische updates voor geïnstalleerde applicaties, waardoor ze veilig en up-to-date blijven. Bovendien biedt Installatron een reeks geavanceerde functies, zoals back-up en herstel, klonen, staging en meer, die kunnen helpen het websitebeheer te stroomlijnen en de prestaties van de website te verbeteren.

JetBackup | back-up en herstelmogelijkheden

JetBackup is een softwareoplossing die back-up- en herstelmogelijkheden biedt voor webhostingservers. Het is ontworpen om te werken met DirectAdmin hostingcontrolepanelen en biedt een gebruiksvriendelijke grafische interface voor het beheren van back-up- en hersteltaken.

Met JetBackup kunnen gebruikers back-ups van hun websites en servergegevens plannen en biedt het een scala aan back-upopties, waaronder incrementele back-ups, gecomprimeerde back-ups en back-ups naar externe bestemmingen.

Het biedt ook een reeks herstelopties, waaronder volledig en gedeeltelijk herstel, waarmee gebruikers snel en gemakkelijk kunnen herstellen van gegevensverlies of andere problemen.

Naast back-up- en herstelmogelijkheden biedt JetBackup een reeks geavanceerde functies, waaronder herstel naar een bepaald tijdstip, waarmee gebruikers hun gegevens naar een specifiek tijdstip kunnen herstellen, en opties voor noodherstel, waarmee gebruikers snel kunnen herstellen van catastrofaal gegevensverlies.

jetbackup

Veel gestelde vragen:

DirectAdmin is een controlepaneel voor webhosting waarmee gebruikers hun websites en hostingaccounts kunnen beheren via een webgebaseerde grafische gebruikersinterface (GUI).

Je krijgt toegang tot je controlepaneel door in te loggen op je webhostingaccount In de meeste gevallen is de URL: www.uwdomeinnaam.nl:2222.

Het controlepaneel biedt verschillende functies, zoals e-mailbeheer, domeinbeheer, bestandsbeheer, databasebeheer, DNS-beheer, FTP-beheer en meer.

Ja, je kunt je het configuratiescherm aanpassen door de skin te wijzigen, aangepaste branding toe te voegen en de lay-out van het configuratiescherm te wijzigen.

DirectAdmin ondersteunt verschillende besturingssystemen, waaronder CentOS, CloudLinux, Red Hat Enterprise Linux, Ubuntu, Debian, FreeBSD en meer.

Het gebruik van DirectAdmin is binnen de hostingpakketten van Your Concept geheel gratis.

Ja, het is ontworpen om gebruiksvriendelijk en gebruiksvriendelijk te zijn, zelfs voor gebruikers met weinig of geen technische ervaring. De intuïtieve interface en eenvoudige navigatie maken het eenvoudig om hostingaccounts en websites te beheren.