WordPress website

"Uw merk, onze creatie, met de kracht van WordPress"

Your Concept is dé specialist in het ontwerpen van jouw website met WordPress als CMS Systeem om je website op een makkelijke manier te kunnen onderhouden.

Oorspronkelijk is WordPress ontworpen als een uitgebreid Blogsysteem maar is de afgelopen jaren steeds verder door ontwikkelt tot een zéér krachtig CMS Systeem, zelfs voor een WooCommerce webshop. Het wordt dan ook wereldwijd door vele websites met succes gebruikt.

Maatwerk WordPress

Maatwerk WordPress

Your Concept is dé specialist in het ontwerpen van maatwerk responsive WordPress templates in combinatie met de juiste techniek die zorg draagt voor de juiste functionaliteit van je website of webshop. Your Concept maakt tevens alle plug-ins die beschikbaar zijn voor WordPress exact op maat en naar je persoonlijke wensen.

Bij een maatwerk template heb je er dus geen 100 in een dozijn en is je website uniek en exclusief op het internet!

WordPress is met de juiste plugins (zoals bijvoorbeeld de yoast seo plugin) zeer zoekmachine vriendelijk in opbouw en staat bijna altijd garant voor de basis van een perfecte zoekmachine optimalisatie. WordPress is sinds de komst van woocommerce ook ideaal inzetbaar als webwinkelsoftware.

WordPress hosting

Om je website of webshop optimaal te laten functioneren, hebben wij onze webhosting op onze servers geoptimaliseerd voor WordPress & WooCommerce.

Door deze optimalisatie is je website of WordPress webshop vele malen sneller dan op andere servers.

Hosting via Your Concept staat garant voor een maximale up-time en een goed bereikbare supportdesk.

woocommerce webhosting
beaver-builder

WordPress pagebuilder

Natuurlijk wil iedereen zijn website of webwinkel zelf kunnen onderhouden, dit wordt door onze sitebuilder wel erg makkelijk gemaakt. Beaverbuilder is uniek in haar soort en wordt al geruime tijd verwerkt in al onze WordPress websites.

Door het plaatsen van Beaverbuilder maak je makkelijk en snel een nieuwe pagina die volledig op maat is in te richten. Teksten, plaatjes, video's en zelfs tabellen zijn met Beaverbuilder zeer eenvoudig te noemen.

De 10 voordelen van een WordPress website

WordPress is een populair contentmanagementsysteem (CMS) dat wordt gebruikt door miljoenen websites over de hele wereld.
Het heeft veel voordelen, waaronder:

Flexibiliteit:
WordPress is zeer flexibel en aanpasbaar. Er zijn duizenden gratis en premium thema's en plugins beschikbaar, waarmee je de functionaliteit en het ontwerp van je website kunt aanpassen aan je specifieke behoeften.

SEO-vriendelijk:
WordPress is van nature goed geoptimaliseerd voor zoekmachines. Er zijn ook veel SEO-plugins beschikbaar die je kunnen helpen je website beter te laten presteren in zoekresultaten.

Responsive ontwerp:
Veel WordPress-thema's zijn standaard responsive, wat betekent dat je website er goed uitziet en goed presteert op verschillende apparaten, zoals smartphones en tablets.

Veiligheid:
WordPress heeft een sterke beveiliging en wordt voortdurend bijgewerkt om kwetsbaarheden te verhelpen. Het is echter belangrijk om regelmatig updates uit te voeren en beveiligingsplugins te gebruiken om je website te beschermen.

Schaalbaarheid:
WordPress kan worden gebruikt voor zowel eenvoudige blogs als complexe zakelijke websites. Het kan worden geschaald om aan je groeiende behoeften te voldoen.

Gebruiksvriendelijkheid:
WordPress is gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor mensen zonder technische achtergrond. Het heeft een intuïtieve interface waarmee gebruikers eenvoudig inhoud kunnen maken en beheren.

Grote gemeenschap en ondersteuning:
WordPress heeft een actieve gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers die continu werken aan het verbeteren van het platform. Dit betekent dat er veel hulp en ondersteuning beschikbaar is via forums, handleidingen en plugins.

Gebruikersrollen:
WordPress biedt verschillende gebruikersrollen, zodat je kunt bepalen welke toegangsniveaus verschillende gebruikers hebben, wat handig is voor samenwerking.

E-commerce:
Met plugins zoals WooCommerce kun je eenvoudig een e-commerce winkel toevoegen aan je WordPress-website.

Blogmogelijkheden:
WordPress begon als een blogplatform en biedt krachtige blogmogelijkheden, waardoor het een uitstekende keuze is voor bloggers.