WordPress website

"WordPress de perfecte basis voor een goede website"

Your Concept is dé specialist in het ontwerpen van jouw website met WordPress als CMS Systeem om je website op een makkelijke manier te kunnen onderhouden.

Oorspronkelijk is WordPress ontworpen als een uitgebreid Blogsysteem maar is de afgelopen jaren steeds verder door ontwikkelt tot een zéér krachtig CMS Systeem, zelfs voor een WooCommerce webshop. Het wordt dan ook wereldwijd door vele websites met succes gebruikt.

Maatwerk WordPress

Maatwerk WordPress

Your Concept is dé specialist in het ontwerpen van maatwerk responsive WordPress templates in combinatie met de juiste techniek die zorg draagt voor de juiste functionaliteit van je website of webshop. Your Concept maakt tevens alle plug-ins die beschikbaar zijn voor WordPress exact op maat en naar je persoonlijke wensen.

Bij een maatwerk template heb je er dus geen 100 in een dozijn en is je website uniek en exclusief op het internet!

WordPress is met de juiste plugins (zoals bijvoorbeeld de yoast seo plugin) zeer zoekmachine vriendelijk in opbouw en staat bijna altijd garant voor de basis van een perfecte zoekmachine optimalisatie. WordPress is sinds de komst van woocommerce ook ideaal inzetbaar als webwinkelsoftware.

WordPress hosting

Om je website of webshop optimaal te laten functioneren, hebben wij onze webhosting op onze servers geoptimaliseerd voor WordPress & WooCommerce.

Door deze optimalisatie is je website of WordPress webshop vele malen sneller dan op andere servers.

Hosting via Your Concept staat garant voor een maximale up-time en een goed bereikbare supportdesk.

woocommerce webhosting
beaver-builder

WordPress pagebuilder

Natuurlijk wil iedereen zijn website of webwinkel zelf kunnen onderhouden, dit wordt door onze sitebuilder wel erg makkelijk gemaakt. Beaverbuilder is uniek in haar soort en wordt al geruime tijd verwerkt in al onze WordPress websites.

Door het plaatsen van Beaverbuilder maak je makkelijk en snel een nieuwe pagina die volledig op maat is in te richten. Teksten, plaatjes, video's en zelfs tabellen zijn met Beaverbuilder zeer eenvoudig te noemen.