Gratis website scan

"Ontdek met onze persoonlijke analyse precies wat de verbeterpunten zijn"

Om je website of webshop toekomstbestendig te houden is een regelmatige website scan essentieel, de digitale wereld staat immers niet stil.

Bij Your Concept scannen wij gratis je WordPress website of WooCommerce webshop en ontvang je binnen 2 werkdagen een advies rapport over hoe jouw website beter kan worden. Het rapport wordt door onze eigen webdesigners gemaakt en dus niet via een automatische tool.

Details van de gratis scan :

Na ontvangst van je gegevens gaan we direct voor je aan de slag met de website scan en checken je website op de volgende punten:

SEO (vindbaar in zoekmachines)

Responsive Check (is je website geschikt voor smartphone en tablet?

Uitstraling (is je website nog van deze tijd?)

Snelheid (zeer belangrijk voor SEO & Conversie)

Beveiliging (technische analyse of je website veilig is) 

arrow-custom

Vraag de gratis scan hier aan:

Invalid Email
Invalid Number
Please check the captcha to verify you are not a robot.

Nadat wij de website scan hebben uitgevoerd ontvang je van ons een mail met een uitgebreide analyse en advies. Daarna zullen wij je geheel vrijblijvend telefonisch benaderen om onze bevindingen en eventuele oplossingen te bespreken.

Vraag de gratis scan hier aan:

Invalid Email
Invalid Number
Please check the captcha to verify you are not a robot.

Complete gratis Web Audit

Je website of webshop is vaak een belangrijk middel om doelstellingen binnen je bedrijf te halen. Met onze gratis website scan kun je exact achterhalen waar eventueel nog extra mogelijkheden of kansen liggen. Bij een Web Audit gaat het niet enkel over SEO maar ook over belangrijke processen op je website of webshop. Hierbij moet je denken aan gebruikersgemak, en bruikbare content van je bezoekers. Ook is een check aan de veiligheidseisen vaak geen overbodige luxe.