WordPress website laten maken

"Your Concept is gespecialiseerd in het maken van WordPress websites"

Wil je een WordPress website laten maken door een bedrijf met veel ervaring?

Bij Your Concept hebben we ruim 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en ontwerpen van maatwerk WordPress websites die ook nog eens hoog scoren in zoekmachines zoals Google.

Zelf aan de slag of laten doen?

Natuurlijk als je een beetje handig bent aan de slag met het bouwen van een WordPress website, bij veel hostingpakketten is een WordPress installatie d.m.v. enkele klikken gedaan of je kunt het downloaden. Vervolgens kies je een standaard template en klaar is Kees.

Vervolgens is je website een tijdje online maar is deze nergens terug te vinden in de zoekmachine resultaten. Ook kom je er achter dat het webdesign niet echt aansluit bij de huisstijl van je bedrijf.

Daarom is het vaak verstandiger om voor het maken van een WordPress website een webbureau in te schakelen dat verstand heeft van zaken.

Wij leveren maatwerk WordPress websites die makkelijk zelf zijn te onderhouden en ook nog eens goed vindbaar zijn door de geavanceerde zoekmachine optimalisatie.

wordpress zelf maken

Waarom een WordPress website laten maken?

wordpress webbureau

Door onze jarenlange ervaring in het maken van WordPress websites kunnen wij een website bouwen tegen lage kosten. Wij denken mee in de strategie voordat we beginnen met het maken van een WordPress website of WooCommerce webshop.

Wij vertalen jouw ideeën naar een online concept tot we jouw doelstelling hebben bereikt en zetten het vervolgens om in een effectief webdesign.

Na een uitgebreide testfase van je website of webshop zetten wij je website live. Je hebt je Website nu laten maken in WordPress maar waar kun je terecht voor vragen en support terecht?

Voor support zijn we altijd bereikbaar, tijdens kantooruren zijn wij telefonisch altijd bereikbaar. Een e-mail beantwoorden wij snel en ook kun je ons via WhatsApp bereiken voor support aan je WordPress website die je bij ons hebt laten maken.

Wat kost een WordPress website laten maken?

De kosten voor het laten maken van een WordPress website zijn afhankelijk van diverse factoren en vergelijken het vaak met de vraag "wat kost een auto?"

Wij bieden maatwerk WordPress voor nagenoeg ieder budget en is dus geschikt voor voor MKB maar ook voor een ZZP'er.

Wij nodigen je graag uit voor een nadere kennismaking om het maken van jouw WordPress website te bespreken en de uitgebreide mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk ben je welkom bij ons op kantoor in Weert, maar we komen indien de afstand gering is ook graag bij jouw de opties bespreken.

Ook kunnen we via Zoom of telefonisch kennis maken wanneer de afstand te groot is voor een oriënterend gesprek over het maken van een WordPress website of WooCommerce webshop.

kosten website laten maken

Deze bedrijven lieten een WordPress website bij ons maken

Hieronder een greep uit onze portfolio van bedrijven die een WordPress website door ons lieten maken. Hebben wij je weten te overtuigen en wil je ook door ons een website laten bouwen, vraag dan een offerte aan.

  • Morpheus - Hilversum
  • Lasaulec - Heerenveen
  • BeterBed - Uden
  • Koti Borsteltechniek - Weert
  • Luvion - Delft
  • Rein Martens Filmmaker - Budel
  • PolystyreneLoop - Terneuzen
  • Curacao Test Events - Nederlandse Antillen
arrow-custom

Vraag een offerte aan:

Invalid Email
Invalid Number
Please check the captcha to verify you are not a robot.
woocommerce webshop laten maken

WooCommerce webshop laten maken

WooCommerce is de plugin voor het maken van een webshop in WordPress. Door de vele shops die wij reeds hebben mogen realiseren, kunnen we letterlijk leden en schrijven met deze plugin. Door de jaren heen hebben veel shops naar een hoger niveau weten te tillen waardoor de conversie in de shops is gestegen.

Bij het maken van een WooCommerce webshop zijn er legio aan opties. Zo kun je er voor kiezen om de shop te laten maken in meerdere talen, maar ook de B2B modules en de Multishops behoren tor de mogelijkheden.

Een goede webhosting is voor e-commerce sites van groot belang belang. Denk hierbij ook aan het SSL Certificaat voor de bescherming van de klantgegevens en de snelheid van de webshop die weer bevorderlijk werkt in de conversie en zoekmachine optimalisatie.

WordPress webhosting

Wanneer je een WordPress website laat maken of zelf aan de slag gaat, dan is de keuze in de webhosting van groot belang. Sowieso is de snelheid van een website van groot belang, maar ook voor zoekmachine optimalisatie in Google is de prestatie van een website belangrijk.

Onze WordPress webhostingpakketten hebben we speciaal in gericht voor de hosting van een WordPress websites of WooCommerce webshops.

Je WordPress website wordt opgeslagen op supersnelle en veilige webservers met een 24 uur back-up service, uiteraard met een SSL Certificaat om gegevens veilig te verwerken.

wordpress webhosting
"Lees hier de ervaringen die klanten hebben door een wordpress website door ons te laten maken"

Ingrid Ogier

Peerkesbosch Weert / Limburg

Your Concept heeft voor ons een hele mooie en duidelijke WordPress website gemaakt.

Your Concept heeft tevens een uitstekende service.

Van hoogstraten fietsplus

Venlo / Limburg

Ook zijn sinds de lancering van de webshop de hits op de website verdubbeld, net zoals de tevredenheid van onze klanten.

Teun van Hoogstraten – Van hoogstraten fietsplus – Venlo

My.Power lifestyle coaching

Stamproy - Limburg

Wat een verademing om met een bedrijf samen te werken wat meteen begrijpt wat je wensen zijn. Razendsnelle actie en zelfs een spoedlevering was geen probleem.
100 % tevreden met mijn WordPress website

Konings Meubelstoffeerderij

Weert

Your Concept heeft al meerdere websites voor ons gemaakt. Iedere keer tot volle tevredenheid. De lijnen zijn kort en dat is prettig bij vragen of eventuele aanpassingen. 

Toch liever zelf aan de slag met een WordPress website bouwen?

Let op, wanneer je zelf aan de slag gaat met het maken van een WordPress website, dan kunnen wij je niet van dienst zijn bij eventuele vragen of support.

Play Video

Ook een WordPress website laten maken?

Ook een WordPress website laten maken? Wij zorgen voor de oplossing en doen letterlijk de hele dag niets anders dan met veel passie WordPress websites maken. Tevens zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en Webdesign trends.