woocommerce webshop

"woocommerce wordpress webshop software"

WooCommerce is net als Magento een open source programma en kun je redelijk makkelijk inzetten om van je website een e-commerce website te maken zodat je online via e-commerce producten of diensten kunt gaan verkopen. De webwinkel software van WordPress is erg eenvoudig en je kan er zelf met hulp van Your Concept mee aan de slag om gebruik te maken van alle functies. Your Concept helpt je bij het webdesign en onderhouden je eigen WooCommerce webwinkel.

wordpress webshop

vele plugin's beschikbaar

Woocommerce heeft standaard al veel plugin’s ter beschikking. Tevens zijn er tal van gratis maar… ook commerciële plugin’s beschikbaar. Your Concept kan voor jouw deze plugin’s installeren en desgewenst op maat uitwerken totdat deze geheel naar jouw persoonlijke wensen zijn.

De mogelijkheden worden dankzij de open-source opbouw van de software van WordPress dagelijks uitgebreider doordat er wereldwijd kennis wordt gedeeld door de vele webontwikkelaars.

zelf of laten doen?

Natuurlijk kun je zelf aan de slag met het maken van een webshop maar veelal is er toch behoorlijk wat kennis en ervaring nodig om een goed e-commerce platform neer te zetten. Your Concept heeft reeds jaren ervaring en samen met de juiste mensen kunnen wij dit werk tegen een redelijk tarief uit handen nemen.

Ook als je reeds een bestaande webshop hebt en je wilt door ons aanpassingen of verbeteringen laten uitvoeren, aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Vraag vrijblijvend een woocommerce demo aan >

woocommerce wordpress
beaver-webdesign

beaverbuilder & woocommerce

Door het plaatsen van beaver builder in de webwinkelsoftware maken wij het voor het onderhouden van de webshop gebruiksvriendelijker om je shop zelf te kunnen onderhouden en verder uit te breiden.

Beaver builder in combinatie met WooCommerce en WordPress heeft standaard vele tools om het webdesign nèt dat extra te geven waar je naar verlangt. Creëer op een makkelijke manier zelf een slideshow, button, tabellen enz..

kosten woocommerce webshop

Grofweg meer dan de helft van de online webshops draait op WooCommerce als plug-in van WordPress. Door de open-source opbouw is het populair bij veel webdesigners wereldwijd  en haat ontwikkeling die gedaan wordt door webdevelopers erg snel.

Natuurlijk kun je zelf aan de slag met het maken van een WooCommerce webshop en dat is natuurlijk altijd het goedkoopst. In die situatie kom je vaan met een paar honderd euro al een heel eind. Wij van Your Concept leveren veelal maatwerk webshops en zijn de kosten afhankelijk van je persoonlijke wensen.

Naast de ontwikkeling van de webshop zijn er nog initiële kosten, hierbij moet je denken aan de kosten voor de webhosting van de shop en een stukje jaarlijks onderhoud. (de beveiliging van o.a. updates van veiligheidslekken speelt een zeer belangrijke rol)

"Lees hier de ervaringen die onze klanten hebben met ons en het werken met een WooCommerce webshop op maat gemaakt"

Vintage Atelier

Super Service ! Zeker voor iemand die weinig verstand heeft van webshops en de bouw daarvan. Er wordt volop initiatief genomen, waarbij Ron en zijn collega’s zich echt verplaatsen in jouw situatie en rekening houden met het soort product dat je verkoopt.

Mantz Graveertechniek

In 2010 heeft Your Concept onze eerste woocommerce webshop gemaakt en sindsdien zijn hier nog enkele webshops bijgekomen. Een tevreden klant dus. Your Concept denkt mee, zoekt naar oplossingen en werken snel en resultaat gericht.

A4BEAUTY

Ik ben super tevreden en raad iedere ondernemer aan samen te werken met Your Concept! Vorig jaar een nieuwe website door jullie laten maken waar ik alleen maar positieve reacties op krijg en deze maand besloten een woocommerce webshop toe te voegen. Dit werd binnen no-time gerealiseerd.

Open live gesprek
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?
Hallo,
Mijn naam is Ron de Laat, en help je graag verder bij je vragen!