WooCommerce webshop

"Verkoop slimmer, groei sneller, met WooCommerce"

Een WooCommerce webshop is net als Magento een open source programma en kun makkelijk inzetten om van je website een e-commerce webshop te maken zodat je online via e-commerce producten of diensten kunt gaan verkopen.

De webshop software van WordPress is erg eenvoudig en je kan er zelf met hulp van Your Concept als webbureau mee aan de slag om gebruik te maken van alle functies. Your Concept helpt je bij het webdesign en onderhouden je eigen WooCommerce webshop.

wordpress webshop

Vele plugin's beschikbaar

Een WordPress webshop heeft standaard al veel plugin’s ter beschikking. Tevens zijn er tal van gratis maar… ook commerciële plugin’s beschikbaar, hierbij kun je denken aan een B2B webshop module of multishop.

Your Concept kan voor jouw deze plugin’s installeren en desgewenst op maat uitwerken totdat deze geheel naar jouw persoonlijke wensen zijn.

De mogelijkheden worden dankzij de open-source opbouw van de software van WordPress dagelijks uitgebreider doordat er wereldwijd kennis wordt gedeeld door de vele webontwikkelaars.

WooCommerce zelf of laten doen?

Natuurlijk kun je zelf aan de slag met het maken van een webshop en WooCommerce installeren maar veelal is er toch behoorlijk wat kennis en ervaring nodig om een goed e-commerce platform neer te zetten.

Your Concept heeft reeds jaren ervaring en samen met de juiste mensen kunnen wij dit werk tegen een redelijk tarief uit handen nemen. Ook als je reeds een bestaande webshop hebt en je wilt door ons aanpassingen of verbeteringen laten uitvoeren, aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Vraag vrijblijvend een woocommerce demo aan >

arrow-custom Weert

WooCommerce offerte

Invalid Email
Invalid Number
Please check the captcha to verify you are not a robot.

Kosten WooCommerce webshop

Grofweg meer dan de helft van de online webshops draait op WooCommerce als plug-in van WordPress.

Door de open-source opbouw is het populair bij veel webdesigners wereldwijd  en haat ontwikkeling die gedaan wordt door webdevelopers erg snel.

Natuurlijk kun je zelf aan de slag met het maken van een WooCommerce webshop en dat is natuurlijk altijd het goedkoopst. In die situatie kom je met een paar honderd euro al een heel eind. Wij van Your Concept leveren veelal maatwerk webshops en zijn de kosten afhankelijk van je persoonlijke wensen.

Naast de ontwikkeling van de webshop zijn er nog initiële kosten, hierbij moet je denken aan de kosten voor de webhosting van de shop en een stukje jaarlijks onderhoud. (de beveiliging van o.a. updates van veiligheidslekken speelt een zeer belangrijke rol)

WooCommerce multishop (multistore)

Met de WooCommerce Multishop-plugin is het mogelijk om meerdere webwinkels te koppelen naar een backoffice. Vanuit deze plugin kun je producten & bestellingen beheren in verschillende webwinkels in verschillende subdomeinen, submappen of domeinnamen.

Vanuit 1 hoofdwebwinkel controlepanel kun je dus alle producten over de gekoppelde webshops indelen en beheren. Je kunt bepaalde producten uiteraard ook uitsluiten in een gekoppelde webshop.

Beheer de voorraad
Het voorraadbeheer wordt automatisch geregeld en je hebt de mogelijkheid om de voorraad over al je WooCommerce multishop / multistore webshops te synchroniseren.

Beheer bestellingen
Het beheren en verwerken van bestellingen uit de webwinkels wordt eenvoudig gemaakt door slechts één orderpanel dat de bestellingen en de status ervan uit iedere webwinkel laat zien. Exporteren van orders kan worden uitgevoerd in CSV- of Xml-bestanden.

woocommerce multishop

WooCommerce webhosting

De hosting van een WooCommerce webshop kan het succes maken of kraken. Wanneer een webshop langzaam reageert is dat vaak een reden voor een bezoeker van je shop om af te haken. Elke seconde vertraging in laadtijd van je webshop verlaagt je conversie met wel 6 tot 7%.

Verkeer op je webshop
De infrastructuur van onze WooCommerce webhosting is ingericht om plotselinge pieken in het verkeer op je webshop aan te kunnen.

WooCommerce beveiliging
Ook is bij WooCommerce webhosting de beveiliging (net zoals bij WordPress websites) van groot belang en voeren we constant malware scans uit om hacking en het lekken van klantgegevens te voorkomen. We maken automatisch dagelijks een back-up van je WooCommerce webshop.

woocommerce webhosting
b2b business 2 business woocomerce webshop

B2b (business 2 business) webshop

Met WooCommerce als basis voor je webshop is het voor ons geen uitdaging meer om de shop ook geschikt te maken voor b2b, waarmee je de webshop geschikt maakt voor verkoop aan de zakelijke markt.

De b2b uitbreiding in WooCommerce geeft u de mogelijkheid om de prijzen voor particulieren klanten te verbergen en door gebruik van klantgroepen kun je verschillende prijzen laten zien wanneer een zakelijke klant is ingelogd in je webshop. Een staffelkorting geven is bij de b2b webshop in WooCommerce uiteraard vanzelfsprekend.

Overige belangrijke functionaliteiten binnen de b2b plug-in zijn o.a.;  Diverse betaalmethodes zoals betalen op rekening, offertes omzetten naar order, de geldigheid internationaal BTW nummer checken (VIES), importeren van data zoals bestellingen en voorraad enz…

Beaverbuilder & WooCommerce

Door het plaatsen van beaver builder in de webwinkelsoftware maken wij het voor het onderhouden van de webshop gebruiksvriendelijker om je shop zelf te kunnen onderhouden en verder uit te breiden.

Beaver builder in combinatie met WooCommerce webshop en WordPress heeft standaard vele tools om het webdesign nèt dat extra te geven waar je naar verlangt. Creëer op een makkelijke manier zelf een slideshow, button, tabellen enz..

beaver-webdesign
WooCommerce Design

WooCommerce Design

Bij een het design van een WooCommerce webshop heb je online keuze uit duizenden designs voor het realiseren van je webshop. Het zijn kant en klare sjablonen (thema’s) die je plaatst in de Thema’s van je WordPress omgeving. Wanneer je hiervoor kiest kies je tevens voor een berg opties die je website wellicht helemaal niet nodig hebt en gaat dit zeker ten koste van de snelheid. Ook is het vaak erg bewerkelijk wanneer je zaken in het WooCommerce Design aan wilt passen.

Bij Your Concept als WooCommerce specialist leveren wij enkel maatwerk webdesign en voegen een handige editor (BeaverBuilder) toe waarmee aanpassingen in een handomdraai zijn gedaan

WooCommerce Demo

Wanneer je WooCommerce zelf uit wilt proberen, vraag dan geheel vrijblijvend een WooCommerce Demo aan. Op webwinkelwereld.com hebben wij een uitgebreide demonstratie webshop tot onze beschikking en kun je direct een WooCommerce Demo aanvragen.

Wanneer je interesse hebt om de WooCommerce Demo te bekijken, vraag dan de log-in gegevens aan om een kijkje te nemen.

Nadat je de gegevens van ons hebt ontvangen verzoeken wij je om de gratis TeamViewer te installeren.

Met TeamViewer kunnen wij het scherm van je computer of MAC op een veilige manier tijdelijk overnemen en gezamenlijk de mogelijkheden van de webshop software bekijken en bespreken (telefonisch).

WooCommerce Demo

Veel gestelde vragen over webshops

De helpdesk van Your Concept is uiteraard behulpzaam bij het oplossen van eventuele  problemen. Wij staan ervoor dat wij optimaal bereikbaar zijn, in geval van nood zijn we dat zelfs 24 uur per dag.

Staat je vraag er niet bij, of heb je het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Ja, je kunt er altijd op een later moment nog voor kiezen om een WordPress website te voorzien van een WooCommerce Webshop.

Dit is een beetje afhankelijk van je persoonlijke wensen maar vaak is de doorlooptijd slechts enkele weken.

Ja, bij Your Concept kun je natuurlijk ook een WordPress website laten maken 

Een website of webshop vraagt om "Het perfecte plaatje" ! Goede foto's zijn belangrijk voor je website. Je kunt ze natuurlijk zelf maken of een fotograaf inhuren. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. Het gebruik van stockfoto's of video's is een goed alternatief om je website of webshop op een leuke manier van illustraties te voorzien.

enkele links naar stockfoto websites:

Lees ook het blogartikel dat we geschreven hebben op: https://www.yourconcept.nl/nieuws/het-perfecte-plaatje/ 

Een PSP (payment service provider) oftewel een betaalprovider voorziet webshops van betaalmogelijkheden, zoals iDEAL, bankoverschrijving, creditcardbetaling enz...

Enkele links naar Nederlandse Payment Service Providers:

Ja, nagenoeg iedere betaalmethode kan gekoppeld worden met een WooCommerce webshop, denk hierbij o.a. aan iDEAL, Creditcards, Afterpay & Klarna. Ook zijn er voor buitenlandse betalingen veel mogelijkheden zoals Bancontact voor België, Giropay voor Duitsland en EPS voor Oostenrijkse banken.

Bijna de belangrijkste onderdelen bij het starten van een webshop is een goede logistiek van de pakketten.  Dat kan vaak best een complex proces zijn want je klanten lang hoeven te wachten op de bestelling en ook willen ze zo weinig mogelijk betalen.

Je kunt je pakketten op een simpele manier versturen door ze bijvoorbeeld af te geven bij een PostNL punt, maar als het volume toe gaat nemen is het verstandig om een verzendcontract af te sluiten.

Ook is het dan erg handig om wat meer te automatiseren binnen het bestelproces van je webshop. De meeste verzendpartijen zoals bijvoorbeeld Sendcloud bieden online software die veel werk uit handen kan nemen.

Ja, dit gebeurd in een WooCommerce webshop volledig automatisch na het plaatsen van een bestelling.

Ja, een nieuwsbrief is een handige marketingtool voor een webshop. Mailingsystemen zoals Mailchimp, Laposta & Mailpoet zijn door middel van een Plug-in makkelijk te koppelen aan een webshop.

Het bepalen van een hostingpakket voor je webshop is van te voren lastig in te schatten en afhankelijk van de hoeveelheid producten en verkeer je webshop nodig heeft. Wanneer je kiest om je webshop bij ons te hosten kunnen wij een goede inschatting maken. Opschalen van het hostingpakket is later uiteraard altijd mogelijk.

Ja, meer informatie over zoekmachine optimalisatie kun je vinden op https://www.yourconcept.nl/diensten/zoekmachine-optimalisatie/ 

CMS is een afkorting voor Content Management System. Met dit systeem kun je op eenvoudige wijze een website of webshop ontwikkelen en content zoals producten en orders beheren.

Voor support staan wij voor je klaar! Wij hebben geen ingewikkeld Ticketsysteem maar je kunt ons altijd e-mailen, bellen of een Whats-App bericht sturen.

Ja en ook weer nee. Wij hebben door de jaren heen een technische basis ontwikkeld waardoor we een webshop sneller kunnen leveren waardoor je natuurlijk kosten bespaard in de ontwikkeling van de WooCommerce webshop. Uiteraard is de lay-out van de webshop uniek en kan volledig op maat worden gerealiseerd in het webdesign van de shop.

"Lees hier de ervaringen die onze klanten hebben met ons en het werken met een WooCommerce webshop op maat gemaakt"

Vintage Atelier

Super Service ! Zeker voor iemand die weinig verstand heeft van webshops en de bouw daarvan. Er wordt volop initiatief genomen, waarbij Ron en zijn collega’s zich echt verplaatsen in jouw situatie en rekening houden met het soort product dat je verkoopt.

Mantz Graveertechniek

In 2010 heeft Your Concept onze eerste webshop gemaakt en sindsdien zijn hier nog enkele webshops bijgekomen. Een tevreden klant dus. Your Concept denkt mee, zoekt naar oplossingen en werken snel en resultaat gericht.

A4BEAUTY

Ik ben super tevreden en raad iedere ondernemer aan samen te werken met Your Concept! Vorig jaar een nieuwe website door jullie laten maken waar ik alleen maar positieve reacties op krijg en deze maand besloten een webshop toe te voegen. Dit werd binnen no-time gerealiseerd.

Een webshop beginnen in 5 stappen

stap-1-WooCommerce-beginnen
stap-2-WooCommerce-beginnen
stap-3-WooCommerce-beginnen
stap-5-WooCommerce-beginnen
stap-6-WooCommerce-beginnen

Ook een WooCommerce webshop?

Hebben wij je overtuigd en wil je de e-commerce sales ook tillen naar een hoger niveau?
Wij halen met ruim 10 jaar ervaring het maximale uit je WooCommerce webshop project.

Deze website gebruikt cookies

Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou en jouw internetgedrag verzamelen, zowel binnen als buiten onze website. Op basis daarvan passen wij en derde partijen de website, onze communicatie en advertenties aan op jouw interesses en profiel. Meer informatie lees je in ons cookie statement.

Accepteren Afwijzen Meer opties

Deze website gebruikt cookies

Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou en jouw internetgedrag verzamelen, zowel binnen als buiten onze website. Op basis daarvan passen wij en derde partijen de website, onze communicatie en advertenties aan op jouw interesses en profiel. Meer informatie lees je in ons cookie statement.

Functionele cookies
Arrow down

Functionele cookies zijn essentieel voor het correct functioneren van onze website. Ze stellen ons in staat om basisfuncties zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde gebieden mogelijk te maken. Deze cookies verzamelen geen persoonlijke informatie en kunnen niet worden uitgeschakeld.

Analytische cookies
Arrow down

Analytische cookies helpen ons inzicht te krijgen in hoe bezoekers onze website gebruiken. We verzamelen geanonimiseerde gegevens over pagina-interacties en navigatie, waardoor we onze site voortdurend kunnen verbeteren.

Marketing cookies
Arrow down

Marketing cookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Het doel is om relevante advertenties te vertonen aan de individuele gebruiker. Door deze cookies toe te staan, help je ons relevante inhoud en aanbiedingen aan je te vertonen.

Alles accepteren Opslaan