WordPress Webshop

"Your Concept is een WooCommerce specialist in het maken van maatwerk WordPress Webshops"

Wanneer je overweegt om een eigen webshop te beginnen of haal je niet het maximale uit je huidige e-commerce platform, overweeg dan het maken van een webshop in WordPress.

Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring en weten als geen ander hoe we dit aan moeten pakken.

Onze werkwijze met WordPress

Bij het ontwikkelen van een WordPress webshop werken we in de meeste gevallen in fases,
waarin we constant de focus blijven houden om het maximale uit de webshop software te halen.

Kennismakingsgesprek & offerte:
In dit telefonische gesprek of persoonlijke ontmoeting stellen wij samen een wensenlijst samen en bepalen we de doelen die we willen behalen. Wij adviseren je de uitgebreide mogelijkheden en overleggen het webdesign van de webshop. Daarna maken wij een uitgebreide en vrijblijvende offerte.

Ontwikkeling WordPress Webshop:
Wanneer je akkoord gaat met onze altijd scherpe prijs, gaan wij aan de slag met de bouw van de WordPress Website waarvan je de bouw live kunt volgen in de testomgeving. Tijdens dit proces kun je vaak zelf ook al aan de slag met het vullen van de webshop. Uiteraard krijg je van ons alle support die je nodig hebt.

Levering en onderhoud:
Nadat alle punten zijn afgewerkt en de webshop is gevuld voeren we samen een uitgebreide controle uit en zetten vervolgens de webshop live. Ook voor het onderhoud en support kun je natuurlijk bij ons terecht. Updates van je WordPress webshop software voeren wij desgewenst voor je uit tegen een betaalbaar tarief.

WordPress webshop

Waarom een Webshop in WordPress maken?

Waarom Webshop in WordPress

Naar schatting gebruikt WordPress gecombineerd met WooCommerce op dit moment al meer dan 50% marktaandeel van alle webshops wereldwijd. Daarmee is het het meest gebruikte e-commerce platform en dat zegt natuurlijk genoeg over de functionaliteiten en gebruiksvriendelijkheid van het CMS (Content Management System).

Een WordPress webshop is "open source software" waardoor iedere web-ontwikkelaar kan mee ontwikkelen aan het totale systeem.

Een WordPress webshop is geschikt voor zowel kleine als grote webwinkels en door het plaatsen van WooCommerce is het zeer gebruiksvriendelijk voor zowel de shopeigenaar als de bezoekers van de webshop.

Heb je behoefte aan een goed zakelijk e-commerce platform, dan is er de mogelijkheid om de webshop te bouwen voor B2B en ook een multishop platform behoord tot de mogelijkheden in een WordPress Webshop.

WordPress & SEO

De SEO van je WordPress webshop is een belangrijk onderdeel om je met je shop hoger te komen in zoekmachines zoals Google & Bing.
Waar het vaker mis gaat is al direct in het begin van een WordPress webshop. Het is van belang dat er van tevoren een heldere strategie wordt uitgezet om organisch goed te kunnen scoren.

In een goede strategie is het van belang dat er eerst goed gekeken gaat worden waarna je klanten/bezoekers daadwerkelijk naar op zoek zijn. Dit kun je doen door een uitgebreid Keyword onderzoek te doen.

Google heeft een makkelijk online Tool ontwikkeld waarmee je kunt zien waar mensen ook daadwerkelijk op zoeken. Tevens heeft de tool de mogelijkheid om concurrentie te onderzoeken waar zei zich op richten.

Overige zaken die belangrijk zijn voor een effectieve SEO zijn o.a.:

  • snelheid van je webshop
  • responsive design
  • pagina titels (denk aan de H1 tag)
  • meta omschrijving
  • de teksten op de desbetreffende pagina
  • namen van de afbeeldingen

Your Concept geeft je graag een vrijblijvend SEO advies

WordPress SEO

Wat kost een WordPress webshop?

Wanneer je wilt beginnen met een webshop in WordPress zijn er een aantal zaken waar je qua kosten rekening mee moet houden.

De eenmalige kosten voor het bouwen van de webshop worden voor het grootste deel bepaald door je persoonlijke wensen en de opties die we in de webshop moeten bouwen. Hierin leveren wij in de meeste gevallen maatwerk en zijn de kosten van tevoren lastig om in te schatten.

Indien je toch graag vooraf een indicatie wilt hebben, vul dan het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op om je wensen te bespreken. Daarna kunnen wij een heldere offerte samenstellen.

Vaste kosten zoals WordPress hosting & onderhoud:

Wanneer je er voor kiest om je WordPress Webshop door ons te laten bouwen kunnen wij je een alles in 1 pakket aanbieden voor de webhosting en onderhoud van je webshop.

Door ons de webshop te laten hosten hebben wij grip op het totale pakket, mochten er problemen ontstaan dan heb je altijd één aanspreekpunt en zijn problemen gemiddeld sneller opgelost.

Ook voor onderhoud en service kun je bij ons een overeenkomst afsluiten zodat je webshop altijd up-to-date is.

arrow-custom

Vraag een offerte aan:

Invalid Email
Invalid Number
Please check the captcha to verify you are not a robot.
hoge conversie Webshop

Optimaliseren voor hoge conversie

Wanneer je een webshop hebt draait alles om de maximale conversie, het aantal verkopen (omzet van je WordPress Webshop. Het is dus van groot belang om de focus op conversie te leggen, want hoe meer klanten hoe hoger de omzet in je webshop zal zijn.

Wij van Your Concept hebben door onze jarenlange ervaring met WordPress de kennis weten te vergaren om het maximale uit de conversie te halen.

Een goede call-to-action bereik je door bijvoorbeeld opvallende buttons en een duidelijke omschrijving van je producten en verder is een heldere en duidelijke navigatie en structuur in je webshop van groot belang.

De checkout (het afrekenproces) in je webshop is belangrijk (lees .... het belangrijkste proces) voor een optimale conversie. Tijdens het afrekenen vraag dan enkel om het broodnodige om een bestelling af te kunnen handelen.

Reviews voor een WordPress webshop

Wanneer je zelf een webshop bezoekt kijk je wellicht zelf ook naar de ervaringen van andere klanten met een bepaald product. Reviews bepalen dan voor een groot gedeelte of je het product in deze webshop aanschaft of toch nog even verder kijkt.

Wanneer jij dus een aantal reviews op je eigen WordPress webshop hebt staan motiveert het andere klanten ook om het product bij jou in de webshop te bestellen.

Reviews voor webshops zijn er in vele soorten, zo kun je er voor kiezen om het te implementeren via bijvoorbeeld Trustpilot of Kiyoh, deze system zijn vaak erg kostbaar. Wij bieden een voordelig reviewsysteem voor WordPress webshops of websites, een voorbeeld kun je hier bekijken.

Door het plaatsen van een reviewsysteem krijg je tevens de gele sterren te zien in de organische zoekresultaten van Google.

Reviews voor WordPress

Demo WordPress webshop

Wanneer je een WordPress webshop wilt laten maken kunnen wij ons heel goed voorstellen dat je het eerst uitgebreid wilt bekijken en proberen. Daarvoor hebben wij speciaal een uitgebreide demo webshop ontwikkeld. Op webwinkelwereld.com kun je vrijblijvend een login aanvragen en vervolgens zowel de voorkant als de achterkant (Backoffice) van een WordPress webshop bekijken.

Indien je vragen hebt of wil je begeleid worden, dan helpt een van onze medewerkers je telefonisch en gecombineerd met Teamviewer verder en kun je direct je vragen stellen aan deze medewerker.