WooCommerce webshop laten maken

"Your Concept is de WooCommerce specialist"

Gemiddeld 4.92 sterren van 60 beoordelingen

Een WooCommerce webshop laten maken, is de perfecte start wanneer je van plan bent om een webshop te laten ontwikkelen.

WooCommerce is wereldwijd naast Magento de nummer 1 qua webshop CMS wanneer je een webshop laat maken. Wij van Your Concept zijn al jaren zeer enthousiast over de mogelijkheden en de functionaliteiten binnen de WooCommerce als webshop software. De vele updates en uitbreidingen van de plug-ins in het CMS maken dat de software altijd up-to-date is.

voordelen van WooCommerce

WooCommerce & WordPress

WooCommerce is een plug-in van WordPress (het meest gebruikte CMS wereldwijd) en heeft alles te bieden wat jij als webwinkeleigenaar nodig hebt om te starten met een eigen webshop, maar ook om op een later stadium verder te kunnen uitbreiden naar bijvoorbeeld een B2B webshop of een Multishop, waarin je de mogelijkheid hebt om meerdere webwinkels met elkaar te koppelen.

Maatwerk WooCommerce webshop

Heb je gezocht naar een geschikte plugin en niet kunnen vinden? Wanneer je bij ons een WooCommerce webshop laat maken, zijn er vaker specifieke wensen. Na een uitgebreide analyse van je persoonlijke wensen kunnen wij een stukje maatwerk binnen de webshop leveren en kunnen we nagenoeg aan iedere specifieke wens voldoen.

De voordelen van een WooCommerce webshop laten maken

 • Lage ontwikkelingskosten
 • Vele gratis plug-ins
 • Zéér gebruiksvriendelijk voor zowel de consument als de webshopeigenaar
 • Veel mogelijkheden voor uitbreidingen in de toekomst
 • SEO vriendelijk en geoptimaliseerd
 • Responsive design webshops

Wanneer je met WordPress een webshop wilt laten maken, dan laat je dit natuurlijk het liefst over aan een specialist met reeds jaren ervaring.

WooCommerce & WordPress

Wij van Your Concept hebben reeds sinds 2002 ervaring met het ontwikkelen van webshops. Waar we in het beginstadium gestart zijn met OsCommerce als webshop software hebben we reeds enkele jaren later de overstap gemaakt naar WooCommerce omdat OsCommerce achterbleef in de verdere ontwikkeling en we vaker niet meer mee konden gaan in de wensen van onze klanten.

Your Concept is dé WooCommerce Specialist wanneer je zoekt naar een maatwerk webshop.

Koppelingen WooCommerce

Koppelingen met WooCommerce

"Koppen WooCommerce met andere software"

Het koppelen van WooCommerce aan je boekhoudsoftware zoals bijvoorbeeld Exact, de koppeling van een betaalsysteem, of het koppelen van voorraad met je leverancier of fysieke winkel is één van de vele mogelijkheden bij het maken van een WooCommerce webshop.

Door een koppeling te maken met je webshop maak je het jezelf een stuk makkelijker en neemt het je veel werk uit handen.

Support bij een WooCommerce webshop laten maken

Wanneer je er voor kiest om bij ons een WooCommerce webshop te laten maken, dan kun je rekenen op een uitgebreid pakket aan persoonlijk support om je verder op weg te helpen bij met maken van een eigen webshop.

Je ontvangt o.a. support via TeamViewer waarin wij tijdelijk je computerscherm op iedere locatie over kunnen nemen en je telefonisch stapsgewijs verder helpen met je webshop. Dit begint vaak al op het moment dat je gaat beginnen met het aanbrengen van producten in de webshop. Ook na levering van de webshop leggen wij je haarfijn uit hoe je orders kunt verwerken enz…

Support WooCommerce

Verder zijn wij op werkdagen altijd goed bereikbaar, een e-mail blijft hier nooit lang liggen en we werken ook zeker niet met ingewikkelde ticket systemen. Tevens staat onze supportafdeling je graag telefonisch te woord om al je vragen te beantwoorden. Natuurlijk ontbreekt support via WhatsApp ook zeker niet.

Beaver builder als makkelijke editor

Om het je nog makkelijker te maken om een webshop te beginnen en je webshop zelf te onderhouden, rusten wij al onze webshops en websites uit met Beaverbuilder. Beaverbuilder is een zeer gebruiksvriendelijke plug-in voor WordPress waarmee je makkelijk content zoals teksten, foto’s enz.. kunt wijzigen op de voorpagina of informatiepagina’s van je webshop.

Met Beaverbuilder voeg je tevens op een zeer makkelijke manier plug-ins toe zoals bijvoorbeeld een contactformulier, knop of een slideshow.

Migratie Magento naar WooCommerce

Indien jouw bestaande webshop nog draait onder Magento 1 e-commerce, dan is het zeker interessant om over te stappen naar een WooCommerce webshop. Magento is op 1 juni 2020 gestopt met de ondersteuning van het Magento 1 systeem. Dit zal direct gevolgen hebben voor het functioneren en vooral de veiligheid van je webshop. Ook het functioneren van plug-ins binnen Magento wordt niet meer ondersteund of doorontwikkeld.

Wanneer je Magento webshop niet meer veilig is, bestaat de kans dat bijvoorbeeld klantgegevens die als privacygevoelig worden gezien bloot komen te liggen.

WooCommerce b2b webshop

WooCommerce b2b webshop laten maken

Zet een WooCommerce B2B (Business-to-Business) webshop in om jouw zakelijke klanten het beste te kunnen bieden.  Een WooCommerce B2B webshop is naar onze mening het meest geschikt om je zakelijke klanten op een efficiënte manier je producten online aan te kunnen bieden.

Met de uitgebreide mogelijkheden zoals b.v. het aanbieden van staffelkorting, maatwerk prijzen aanbod in klantengroepen en de koppeling naar een ERP of boekhoudsoftware kun je een optimale B2B webshop laten maken.

Responsive webshop laten maken

Om het je nog makkelijker te maken om een webshop te beginnen en je webshop zelf te onderhouden, rusten wij al onze webshops en websites uit met Beaverbuilder.

Beaverbuilder is een zeer gebruiksvriendelijke plug-in voor WordPress waarmee je makkelijk content zoals teksten, foto’s enz.. kunt wijzigen op de voorpagina of informatiepagina’s van je webshop.

Met Beaverbuilder voeg je tevens op een zeer makkelijke manier plug-ins toe zoals bijvoorbeeld een contactformulier, knop of een slideshow.

Multistore webshop laten maken

Indien jouw bestaande webshop nog draait onder Magento 1 e-commerce, dan is het zeker interessant om over te stappen naar een WooCommerce webshop. Magento is op 1 juni 2020 gestopt met de ondersteuning van het Magento 1 systeem. Dit zal direct gevolgen hebben voor het functioneren en vooral de veiligheid van je webshop. Ook het functioneren van plug-ins binnen Magento wordt niet meer ondersteund of doorontwikkeld.

Wanneer je Magento webshop niet meer veilig is, bestaat de kans dat bijvoorbeeld klantgegevens die als privacygevoelig worden gezien bloot komen te liggen.

WordPress webhosting & beveiliging

Snelheid en beveiliging van een WooCommerce webshop is één van de meest belangrijkste factoren bij een succesvolle webshop. Een goede hostingpartij is zowel voor het functioneren en het bouwen van een WooCommerce webshop van cruciaal belang. Wij bieden al sinds 2000 maatwerk webhosting voor websites en webshops die voldoen aan de laatste eisen qua snelheid en beveiliging van webshops.

Bezuinig nooit op de webhosting van je WooCommerce webshop! (wij zien het te vaak mis gaan bij budget aanbieders van webhosting)

WordPress webhosting

SEO webshop laten maken

Wanneer je een webshop laat maken wil je natuurlijk ook goed gevonden worden in zoekmachines. Wij maken de webshop zo dat deze geoptimaliseerd is voor zoekmachines zoals Google of Bing.

Door de juiste plug-ins zoal Yoast SEO in je WooCommerce webshop te plaatsen kunnen wij in combinatie met goede webteksten ,die speciaal voor Google zijn geschreven, de website verder samen met jouw optimaliseren.

Tevens ontvang je handige tips om je webshop zelf nog verder te kunnen optimaliseren.

Over WooCommerce

Waarom is WooCommerce wereldwijd het meest gebruikte webshop-systeem, en waarom zou je de keuze maken voor WooCommerce van WordPress?

Allereerst hieronder de meest belangrijke voordelen op een rijtje:

 • Snelle webshop
 • Makkelijk in gebruik
 • Flexibel van opbouw
 • Schaalbaar naar iedere wens
 • Het populairste  en meest gebruikte e-commerce systeem
 • Website & webshop in één!

Hoe werkt het laten maken van een webshop?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak om de uitgebreide mogelijkheden verder te bespreken. Dit kan telefonisch maar ook in een persoonlijk gesprek in onze kantoorruimte in Weert. Desgewenst kunnen wij ook een afspraak plannen bij jouw op locatie.

Nadat je akkoord gaat met onze scherpe offerte gaan wij direct aan de slag met het maken van de webshop en geven wij je een projectmatige planning van de diverse werkzaamheden, denk hierbij aan het webdesign en het moment dat je zelf aan de slag kunt met het vullen van de shop met producten.

Tijdens deze fase zal je WooCommerce webshop ontwikkeld worden. Tijdens de ontwikkeling wordt er door onze project begeleiders continu de scope van de opdracht en het gewenste kwaliteitsniveau in de gaten gehouden.

Tijdens deze fase wordt de gebouwde webshop uitgebreid getest om te kijken of alles aan de kwaliteitsstandaarden voldoet. Waar nodig worden zaken nog geoptimaliseerd.

Als alles in de webshop is getest en goedgekeurd wordt het project opgeleverd en live geplaatst. De verkoop kan beginnen!

Als de webshop live staat, wordt indien er een security update overeenkomst is afgesproken, gezorgd dat de webshop veilig blijft. Daarnaast treden we met onze klanten in contact om te kijken of alles naar wens is verlopen. Bij alle hierboven genoemde fasen proberen we mee te denken met onze klanten, op het moment dat we iets traceren wat volgens ons anders of beter kan zullen we dit voorleggen om te bekijken wat de gedachtegang van onze klant hierin is en of we wellicht samen een verbetering kunnen doorvoeren in het traject.

Recent door ons gemaakte WooCommerce webshops: