veel gestelde vragen

"de online helpdesk van your concept"

Ondanks het feit dat wij ons uiterste best doen om je altijd volledig van dienst te zijn kunnen er zich altijd problemen voordoen. De helpdesk van Your Concept is uiteraard behulpzaam bij het oplossen van deze problemen. Wij staan ervoor dat wij optimaal bereikbaar zijn, in geval van nood zijn we dat zelfs 24 uur per dag.

Om onze service optimaal te houden verzoeken wij je bij eventuele problemen eerst op deze pagina te kijken. Op deze manier wordt onze helpdesk minder belast, en kunnen wij je sneller van dienst zijn.

algemene vragen:

Wat kost een website of webwinkel?

Your Concept levert veelal maatwerk websites of webwinkels en daarom is het niet eenvoudig om vooraf een vaste prijs aan te geven. Deze is immers sterk afhankelijk van je persoonlijke wensen die je stelt aan je internetsite. Denk hierbij aan de toegepaste technieken en eventuele extra diensten. Wel kun je altijd een prijsindicatie bij ons aanvragen. Aan de hand van een korte inventarisatie geven wij een schatting van de te verwachten kosten. Een prijsindicatie is uiteraard gratis en verplicht je tot niets. 

Ben ik zelf eigenaar van de website die ik koop bij Your Concept?

Ja, je bent zelf de eigenaar van je online webwinkel of website tenzij anders met je is afgesproken.

Maakt Your Concept gebruik van Open Source software?

Ja, wij gebruiken in de meeste gevallen WordPress en Woocommerce dat volledig schaalbaar is om je persoonlijke wensen te realiseren. 

Kunnen jullie ook een logo of huisstijl voor mijn bedrijf realiseren?

Ja, Your Concept heeft vormgevers in huis die u verder kunnen helpen met de ontwikkeling van uw eigen huisstijl, tevens kunt u bij ons terecht voor het ontwerpen van logo’s, banners enz….

Er is een storing, wat moet ik doen?

Ondanks het feit dat wij ons uiterste best doen om je van dienst te zijn kan er zich altijd storing voordoen. De helpdesk van Your Concept is je uiteraard behulpzaam bij het oplossen van deze eventuele problemen.

Wat is een CMS Systeem?

Een CMS systeem of te wel “Content Management System” is een software waar mee je de inhoud van je webwinkel of website kunt onderhouden met o.a. teksten, foto's, producten, en formulieren. Ook heeft een CMS de mogelijkheid om bestanden zoals Filmpjes vanuit Youtube, PDF bestanden, Word en Excel bestanden enz... op je website te plaatsen. Het CMS beheersysteem is bereikbaar op iedere werkplek waar een PC met internetverbinding aanwezig is. Voordat je een webwinkel of website gaat maken, vraag dan naar de uitgebreide mogelijkheden van CMS.

Ik wil een nieuwsbrief versturen naar mijn klanten, mag dat zomaar?

Ja, het versturen van nieuwsbrieven is een ideale marketingtool en via een nieuwsbriefsysteem kun je klanten op de effectieve wijze op de hoogte houden van je producten of diensten. Voor het versturen van een nieuwsbrief hanteren wij wel een streng policy beleid en moet het nieuwsbriefsysteem voldoen aan de Anti-Spam wetgeving. Een goed systeem hiervoor is Mailpoet. Mailpoet is veilig en voldoet volledig aan de Anti-Spam wetgeving. In de Europese wetgeving is opgenomen dat een “dubbele opt-in” verplicht is. Iemand die zich via de site aanmeld voor je nieuwsbrief moet via mail dus nog een bevestigingslink aanklikken.

Ik ben een startende ondernemer en heb geen groot budget, kan Your Concept mij dan wel helpen?

Natuurlijk! Your Concept heeft speciaal voor de startende ondernemer een "Budget Website" ontwikkeld waarmee je je prima op het internet kunt presenteren.

vragen over website & webwinkels:

Wat is de levertijd van een website of webwinkel?

Dit is een beetje afhankelijk van de onderstaande punten:

  • Hoe snel ben je zelf met het invoeren van de producten en overige content?
  • Heb je al een logo, huisstijl of productfoto's?
  • Doorlooptijd m.b.t het aanvragen van iDeal en andere betalingsmethoden als creditcard

Onze snelste klant had zijn webwinkel binnen één week live, en een website binnen enkele werkdagen. Gemiddeld duurt het ca. 2 tot 6 weken. 

Kan ik een webwinkel na een bepaalde periode doorverkopen?

Ja, het doorverkopen van een webwinkel of website is geen enkel probleem, lopende contacten met ons lopen automatisch door naar de nieuwe eigenaar van de webwinkel of website.

Wat is een responsive website?

Een responsive website is een site die zich qua design aanpast op het scherm van de gebruiker, bijvoorbeeld een tablet zoals een iPAD, Smartphone of desktop computer. Een site met een responsive webdesign zorgt voor een optimale gebruikerservaring.

Ik ben niet zo technisch, helpt Your Concept mij op weg?

Absoluut! Je krijgt alle support die je nodig hebt om je webwinkel of website te vullen en te onderhouden. Hiervoor hanteren wij een fair-use beleid. Wij willen geen strikte tijdgebonden limiet opleggen met betrekking tot de support van Your Concept , omdat in een bepaalde perioden veel behoefte kan zijn aan support, en in andere perioden niet. Wij geven support per e-mail en natuurlijk telefonisch.

Moet ik voor het onderhoud software installeren?

Nee, voor het gebruik van onze webwinkel & CMS software zoals WordPress heb je enkel een webbrowser zoals b.v. Safari of Chrome nodig.

vragen over hosting, domeinnamen & e-mail:

Ik heb al een domeinnaam, moet ik die bij jullie onderbrengen?

Ten eerste moet je bij Your Concept niets. Je kan je domein laten staan waar die staat. Wij kunnen je dan alleen minder service bieden dan dat wij normaal doen en hebben zelf minder controle over de instellingen van je domein (dit kan problemen opleveren bij de installatie van onze webwinkel software). In de meeste gevallen is het ook duurder dan het domein bij ons te plaatsen, immers 1 .nl domein zit gratis bij het webhosting abonnement.

Hoe kies ik een geschikte domeinnaam?

Probeer bij de keuze van je domeinnaam rekening te houden met zoekmachines, indien je bijvoorbeeld wasmachines online gaat verkopen, probeer dan het woord wasmachines in je domeinnaam te verwerken, dit versterkt de kans op een hogere positie in zoekmachines. Indien je enkel zaken gaat doen in Nederland kies dan altijd voor een .nl domeinregistratie, internationaal kunt je het beste een .com domeinnaam registreren voor je website of webwinkel.

Ben ik eigenaar van een domeinnaam die ik registreer?

Ja, je hebt als bedrijf of persoon de volledige rechten over je domeinnaam.

Worden er backups gemaakt?

Wanneer je kiest voor webhosting bij Your Concept zijn backups altijd inbegrepen in het pakket dat je afneemt. Iedere 24 uur maken wij een complete backup van alle data van je website en is desgewenst weer snel terug te plaatsen. De backups worden voor 7 dagen opgeslagen op een externe server.

Ik ontvang veel spam & fishingmail, is hier iets aan te doen?

Ja, wij bieden naast onze standaard spamfilter die bij ieder hostingpakket wordt geleverd de mogelijkheid om de filter uit te breiden met onze "Premium Anti-Spam Spamexpert". Deze filter zal je mailbox voor 99% spam en virusvrij houden.

Open chat
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?
Hallo,
Mijn naam is Ron de Laat, en help je graag verder bij je vragen!
Powered by