woocommerce

"woocommerce webshop software"

WooCommerce is net als Magento een open source programma en kun je redelijk makkelijk inzetten om van je website een e-commerce website te maken zodat je online via e-commerce producten of diensten kunt gaan verkopen. De webwinkel software van WordPress is erg eenvoudig en je kan er zelf met hulp van Your Concept mee aan de slag om gebruik te maken van alle functies. Your Concept helpt je bij het webdesign en onderhouden je eigen WooCommerce webwinkel.

woocommerce-software

vele plugin's beschikbaar

Woocommerce heeft standaard al veel plugin’s ter beschikking. Tevens zijn er tal van gratis maar… ook commerciële plugin’s beschikbaar. Your Concept kan voor jouw deze plugin’s installeren en desgewenst op maat uitwerken totdat deze geheel naar jouw persoonlijke wensen zijn.

De mogelijkheden worden dankzij de open-source opbouw van de software van WordPress dagelijks uitgebreider doordat er wereldwijd kennis wordt gedeeld door de vele webontwikkelaars.

zelf of laten doen?

Natuurlijk kun je zelf aan de slag maar veelal is er toch behoorlijk wat kennis en ervaring nodig om een goed e-commerce platform neer te zetten. Your Concept heeft reeds jaren ervaring en samen met de juiste mensen kunnen wij dit werk tegen een redelijk tarief uit handen nemen.

Ook als je reeds een bestaande webwinkel hebt en je wilt door ons aanpassingen of verbeteringen laten uitvoeren, aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Meer over een woocommerce webshop laten maken >

woocommerce-webwinkel
beaver-webdesign

beaverbuilder & woocommerce

Door het plaatsen van beaverbuilder in de webwinkelsoftware maken wij het voor het onderhouden van de webshop gebruiksvriendelijker om je shop zelf te kunnen onderhouden en verder uit te breiden.

Beaverbuilder in combinatie met WooCommerce en WordPress heeft standaard vele tools om het webdesign nèt dat extra te geven waar je naar verlangt. Creëer op een makkelijke manier zelf een slideshow, button, tabellen enz..