Lokaal vindbaar worden in Google


Niet voor ieder onderneming is een landelijke bekendheid van groot belang, indien je bijvoorbeeld een lokale ondernemer bent en je hebt bijvoorbeeld een stukadoorsbedrijf in Eindhoven dan wil je in de meeste gevallen lokaal blijven werken in bijvoorbeeld een straal van 50 of max. 100 kilometer. In dit geval is het ook van groot belang dat je goed gevonden word in de directe omgeving van Eindhoven. Dus als je stukadoorsbedrijf is gevestigd in Eindhoven wordt je wellicht in Google goed gevonden op “Stukadoorsbedrijf Eindhoven” maar bijvoorbeeld niet op de zoekwoorden “Stukadoorsbedrijf Best” of “Stukadoorsbedrijf Veldhoven”.

Lokaal vindbaar worden in Google

Your Concept heeft de oplossing

Your Concept kan je in dit geval prima van dienst zijn om de lokale vindbaarheid in Google te verbeteren. Wij maken voor jouw een speciale landingspagina met een speciale SEO Tekst van ongeveer 200 woorden die speciaal voor een lokale top positie in Google is geschreven en melden deze landingspagina vervolgens aan in Google. In de SEO teksten zijn meerdere combinatie zoekwoorden verwerkt zoals bijvoorbeels ook “Stukadoor” i.p.v. “Stukadoorsbedrijf”

Kosten voor landingspagina:
De kosten voor een landingspagina incl. plaatsing van 3 afbeeldingen (door jouw aangeleverd) en 200 woorden SEO tekst bedragen slechts €140,00 per pagina. (prijs is vanaf minimaal 2 pagina’s)


Bel of mail ons voor meer informatie: 0495 – 549249 – info@yourconcept.nl