b2b webshop (business to business)


De B2B e-commerce software is speciaal gemaakt voor leveranciers, groothandels en distributeurs die eventueel ook aan particulieren willen verkopen. Deze webwinkelmodule biedt je de mogelijkheid om kortingen toe te kennen aan groepen, product categorieën en individuele producten binnen je webwinkel. Je kunt vanuit het beheer van je webwinkel groepen definiëren en klanten koppelen aan deze groepen.

PER KLANTENGROEP KUN JE O.A. HET VOLGENDE INSTELLEN:

•  Het algemeen kortingspercentage,

•  Het kortingspercentage per categorie,

•  De betalingsmogelijkheden,

•  De prijs inclusief of exclusief BTW,

•  Je kunt aangeven of je wilt werken met kortingspercentage vanaf een advies verkoopprijs of dat je de inkoop prijs plus een percentage berekent.

•  Per product kunt je daarnaast aangeven of dit afwijkt van de normale groepskortingen,

•  Je kunt ook instellen dat de prijzen alleen zichtbaar zijn voor ingelogde klanten,

•  Daarnaast kun je gebruik maken van “Member Approvation”, dit wil zeggen dat een nieuwe klant pas kan inloggen nadat jij je goedkeuring hebt gegeven.

B2B Staffelkorting:

De Staffelmodule in de Business to Business webshop biedt je de mogelijkheid de totale kosten te berekenen aan de hand van staffels. Een voorbeeld hiervan: een klant koopt artikel 1 negen keer, en koopt artikel 2 drie keer. Samen komt het aantal op 9+2=11 artikelen. Als de staffel (van beide artikelen bij elkaar) begint bij 10, dan krijgt de klant de korting automatisch verrekend in het totaal bedrag van de bestelling. Hetzelfde geldt voor een eenvoudig voorbeeld van 1 artikel, die bijvoorbeeld tien keer wordt gekocht.


Een B2B Webshop tegen een betaalbare prijs

Your Concept biedt handige e-commerce B2B webshop software tegen een betaalbare prijs. Veelal komt er een stuk maatwerk bij kijken die aan je persoonlijke wensen moeten voldoen, en is het dus lastig om een exacte prijs van tevoren vast te stellen. Graag bespreken wij je persoonlijke wensen en daarna kunnen wij je een heldere offerte samenstellen, en weet je dus exact wat de kosten eenmalig en per jaar zullen zijn. Neem dus geheel vrijblijvend contact met ons op en laat je de uitgebreide mogelijkheden door ons toelichten.

Onze B2B (Business to Business) Webwinkel module is beschikbaar voor zowel woocommerce als oscommerce.


WEBDESIGNERS SINDS 2000

Your Concept
(Bedrijvencentrum de Klaver)
St. Apolloniastraat 2a
6002BE Weert (NL)

Your Concept