WordPress website onderhoud


Het onderhouden van een WordPress website is van groot belang. Alhoewel WordPress op zich een veilig CMS is voor het onderhouden van je website of webwinkel (woocommerce) worden deze toch nog vaak gehackt. De oorzaken hiervan zijn veelal het gebruik van onveilige wachtwoorden, plugin’s of het nalaten van het installeren van updates die regelmatig uitkomen voor WordPress.

wordpress development

Meer dan webdesign

Your Concept Webdesign uit Weert verzorgt meer dan enkel het Webdesign van je website. Door ons gecontroleerde updates uit te laten voeren is je website of webwinkel optimaal beveiligd. Ook kunnen wij WordPress verder optimaliseren op snelheid door middel van o.a. het cachen van je website of webwinkel. Op deze manier krijgen de bezoekers je website sneller te zien en verminderd daarmee dus de laadtijd van je website. Een snelle website is tevens een steeds groter wordende factor voor een optimale positie in Google. (SEO)

Responsive WordPress Webdesign

Een responsive website is een website die geschikt is gemaakt voor iedere scherm van de gebruiker, zoals bijvoorbeeld een desktop, iPAD, of smartphone. Veel wat oudere websites zijn nog steeds niet responsive gebouwd, en hierdoor mis je uiteraard veel kansen op het internet. Ook Google bepaald mede de positie aan de hand van de gebruiksvriendelijkheid van je website.

WordPress advies:

Heb je dus een degelijk advies nodig over jouw WordPress website, of wil je onderhoud laten plegen aan je bestaande website die je wellicht zelf hebt gemaakt en kom je wat kennis te kort op het gebied van de verdere ontwikkeling ervan, Your Concept is de expert op het gebied van de optimalisatie en verbeteringen binnen WordPress.

Wat kost het?

Na een korte inventarisatie van de werkzaamheden, kunnen wij je meestal wel een indicatie geven van de kosten. Het is natuurlijk wel makkelijk dat je weet waar je aan toe bent. Wij zorgen ervoor dat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Wij hanteren voor WordPress onderhoud & ontwikkeling een uurtarief van €65,00 (excl. btw) per uur, maar wanneer je vooraf een aantal uren reserveert kan het nog voordeliger!

tarief-wordpress

Bovenstaande tarieven zijn op basis van vooruitbetaling. Hou je na de werkzaamheden nog tijd over (wat regelmatig gebeurd) dan sparen wij deze uren 1 jaar voor je op, en kun je ze dus op een later tijdstip altijd nog inzetten voor een volgend WordPress project.