WooCommerce Multishop voor Morpheus

Afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan de realisatie van een nieuwe Multishop voor Morpheus Beddengoed uit Hilversum. En ook al zeggen wij het zelf het uiteindelijke resultaat mag er zijn. De lay-out is op maat geleverd door “Studio Pietje Precies”.

Morpheus Multishop

WooCommerce is dé webwinkelsoftware van WordPress - CMS en met de Multishop-plugin is het nu mogelijk om onbeperkt webwinkels te koppelen naar een backoffice van de webwinkels. Vanuit deze plugin kun je producten & bestellingen beheren in verschillende webwinkels in verschillende subdomeinen, submappen of domeinnamen. Vanuit 1 hoofdwebwinkel controlepanel kun je dus alle producten over de gekoppelde webwinkels indelen en beheren. Je kunt bepaalde producten uiteraard ook uitsluiten in een gekoppelde webshop.

BEHEER VOORRAAD IN DE MULTISHOP

Het voorraadbeheer wordt automatisch geregeld en je hebt de mogelijkheid om de voorraad over al je WooCommerce multishop webwinkels te synchroniseren.

BESTELLINGEN BEHEREN IN DE MULTISHOP

Het beheren en verwerken van bestellingen uit de webwinkels wordt eenvoudig gemaakt door slechts één orderpanel dat de bestellingen en de status ervan uit iedere webwinkel laat zien. Exporteren van orders kan worden uitgevoerd in CSV- of Xml-bestanden.

OVERZICHT STRUCTUUR MULTISHOP MORPHEUS


HOOFD/BASISSHOP:
https://morpheus.nl/webshop/

GEKOPPELDE WEBSHOPS AAN DE BASISSHOP:
https://www.morpheus-beddengoed.nl/
https://www.dekbedovertrekken.nl/
https://www.dekbedovertrek.be/

MEER INFORMATIE OVER ONS MULTISHOPSYSTEEM, KLIK HIER!

Meer over woocommerce laten maken, klik hier