whatsapp chat op je wordpress website

Whatsapp is op dit moment wereldwijd het grootste sociale netwerk.
Het inzetten van WhatsApp op je website of webshop is daarom ook voor jou zeer interessant!

whatsapp chatknop op je wordpress website

✓ whatsapp chat met klanten
✓ geschikt voor wordpress

whatsapp klantenservice tool

whatsapp klantenservice tool

Het is belangrijk dat het bereik van je klantenservice laagdrempelig is om je te bereiken. 9,1 miljoen Nederlanders gebruiken WhatsApp dagelijks en is daarom een ideale klantenservice tool.

whatsapp voor bedrijven

whatsapp voor bedrijven

Veel bedrijven & instellingen hebben inmiddels al ontdekt dat communiceren met hun klanten via WhatsApp effectief is. De mogelijkheden van de Business versie zijn wat meer uitgebreid.

whatsapp als marketingtool

whatsapp als marketingtool

WhatsApp is op dit moment de grootste speler op het gebied van social media en daardoor ideaal als marketingtool. De business versie is vooral bedoeld voor MKB’ers en eenmanszaken.

whatsapp voor wordpress

voor wordpress & woocommerce

Door een chatknop knop of button toe te voegen aan je WordPress website of WooCommerce webshop, bied je de mogelijkheid om direct contact te hebben via een Whatsapp live-chat.

whatsapp klanten service tool

laagdrempelige klantenservice tool

whatsapp klanten service tool mobiel

WhatsApp wordt steeds laagdrempeliger en normaler, dit geld ook voor zakelijke communicatie en de ouderen onder ons. Daar moet je natuurlijk ook op inspringen!

Door een simpele knop op je responsive webdesign WordPress website te plaatsen hoeven klanten/bezoekers weinig moeite te doen om via een "Appje" contact met je op te nemen. Tevens hebben bezoekers de mogelijkheid om snel een foto, audiobericht of video naar je te sturen.

Heb je een webwinkel, ook dan is het ideaal voor bezoekers om snel een vraag via de chat te stellen over een product of de voorraad daarvan.

voor bedrijven

WhatsApp-Business-bedrijven

WhatsApp voor bedrijven (Business-APP) is vooralsnog gratis te downloaden. De bedrijven app is speciaal ontwikkeld voor midden en kleinbedrijf.

WhatsApp voor bedrijven maakt het mogelijk om een catalogus met je producten te presenteren.

Ook communiceer je door de business versie te gebruiken makkelijker met je klanten d.m.v. de automatisatietools, hiermee beantwoord je berichten automatisch, stuur je productinformatie en sorteer je op een snelle manier alle binnengekomen berichten.

WhatsApp-Business-bedrijven
whatsapp marketingtool

zet whatsapp in als marketingtool

WhatsApp is ondertussen bij vele marketeers een onderdeel van de strategie voor websites en webwinkels.

Door een effectieve campagne op te zetten in combinatie met WhatsApp kan dit al snel meer conversies opleveren. Een communicatiemedium als WhatsApp is zakelijk ook steeds meer in beeld, wel is het zaak dat je hierbij goed rekening houd met de verwerking van de verzamelde klantgegevens. Ook is het niet toegestaan om deze klantgegevens zomaar te gebruiken.

Zet WhatsApp enkel in bij de juiste doelgroep en waar het nodig is. Het moet ook echt iets toevoegen aan de marketingstrategie die je wilt volgen.

Overspoel je klanten nooit met push reclame, dit zal averechts werken.

voor wordpress & woocommerce

Door WhatsApp te koppelen aan je WordPress website of WooCommerce webshop kun je direct aan de slag.

Wij van Your Concept hebben ruime ervaring met WordPress en de koppeling van plug-in aan je site.

Door het plaatsen van de juiste plug-in krijg je een koppeling zoals de groene WhatsApp button links-onder op deze pagina. Wanneer je klikt op de knop/button opent de App automatisch op je telefoon of de desktopversie.

Ook kun je simpel op je contactpagina een icoontje plaatsen zoals hieronder:

Klik hier om ons een appje te sturen

is mijn website geschikt?

Graag kijken wij even of je website geschikt is voor de plug-in koppeling. Vul hiervoor het onderstaande formulier even je gegevens in:

Invalid Email
Please check the captcha to verify you are not a robot.