Website update

de website update-weken zijn begonnen

is de software van je website sterk verouderd?

Is je website of webwinkel ouder dan 4 jaar, dan is de kans groot dat de software sterk is verouderd. Het gevolg van een verouderde website is dat deze wellicht niet meer veilig is en de kans dat deze gehackt gaat worden toeneemt.

over update website

Op onze servers komen wij regelmatig verouderde websites en webwinkels tegen. Regelmatig zijn wij dan ook genoodzaakt om websites te blokkeren omdat deze door hackers misbruikt worden om grote hoeveelheden spam en virussen te versturen.

Ook worden onze servers regelmatig voorzien van updates zoals PHP versies en SQL versies waardoor de kans bestaat dat je website of webwinkel niet meer naar behoren functioneert.

Indien je site ouder is dan 4 jaar, laat ons dan geheel vrijblijvend checken of jouw site nog veilig genoeg is. Ook kunnen wij je dan een voorstel doen om je website of webwinkel te migreren naar nieuwe software zoals WordPress of WooCommerce.

Ben je reeds klant bij ons, dan ontvang tevens een extra aantrekkelijke korting op de migratie van je website of webwinkel.

Vul hier je gegevens in en wij voeren de check zo spoedig mogelijk voor je uit.

check mijn website voor updates:

Invalid Email
Please check the captcha to verify you are not a robot.