Waarom is onderhoud van WooCommerce belangrijk?

Wanneer je gebruik maakt van WooCommerce voor het runnen van je eigen webshop, dan is het van belang dat deze met enige regelmaat geupdate wordt. Deze updates zijn vaak ook noodzaak wanneer kwaadwillende proberen om de beveiliging van je webshop te omzeilen.

Ook de geïnstalleerde plug-ins en WordPress moeten regelmatig worden voorzien van de laatste versie om de veiligheid van je WooCommerce webshop te garanderen.

Onderhoud van woocommerce lijkt simpel!

Het updaten van WooCommerce webshop software lijkt simpel maar wanneer je dit zonder enige kennis zelf uit gaat voeren kunnen de problemen groter zijn dan verwacht. Plug-ins zoals WooCommerce worden gemaakt voor een bepaalde versie van WordPress en dit kan vervolgens voor een conflict zorgen.

Denk er altijd aan voordat je een update uitvoert, dat je eerst een volledige back-up maakt, van zowel WordPress als ook de MySQL database.

Het belang van onderhoud in woocommerce

Het onderhouden van WooCommerce webshops is erg belangrijk en zorgt voor een betere, snellere, stabielere en veiligere webshop. Wanneer dit niet met regelmaat gebeurd is de kans groot dat dit een gehackte website oplevert met alle gevolgen van dien. (denk hierbij bijvoorbeeld aan het lekken van klantgegevens of dat data volledig is verdwenen)

update wordpress

Geen paniek, wij helpen je graag verder!

Voor iedere WordPress webshop eigenaar die zich hier liever niet zelf mee bezig wilt houden hebben wij uiteraard de oplossing waarmee we het onderhoud van een WooCommerce webshop volledig uit handen kunnen nemen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over het onderhouden van een WooCommerce/WordPress

Meer informatie over het laten maken van een WooCommerce webshop >>>

Vond je dit artikel interessant? Deel hem dan binnen uw netwerk!