Gemakkelijk je pakketjes verzenden via

SendCloud


Speciaal voor de kleine en middelgrote webwinkel heeft SendCloud een systeem ontwikkeld waarmee je al je bestellingen snel verzendklaar kunt maken. SendCloud biedt verzendingen via de 24-uurs service van PostNL (inclusief Track & Trace) tegen scherpe tarieven. Daarnaast neemt de SendCloud integratie je veel tijdrovend werk uit handen.

sendcloud


Integratie  via Your Concept

Your Concept en SendCloud zijn een samenwerking aangegaan om ervoor te zorgen dat je al je bestellingen snel verzendklaar kunt maken. Dankzij een digitale koppeling worden de verzendingen automatisch voorgemeld bij bijvoorbeeld PostNL en kun je de labels direct afdrukken. De bestellingen kunnen afgegeven worden bij ieder postkantoor in de buurt en worden de volgende dag nog bij je klanten bezorgd.


PakjeGemak

Breidt het aantal verzendmogelijkheden van je webwinkel uit met verzekerde zending, pakket binnen Europa en PakjeGemak. Deze laatste optie is een service van PostNL waardoor je klant zelf een postkantoor in zijn omgeving kan selecteren waar hij de bestelling de volgende dag geleverd wil hebben. Hierdoor hoeft je klant niet de volgende dag thuis te blijven om snel over zijn bestelling te beschikken. Voor meer informatie over PostNL PakjeGemak neem je contact met ons op.


Hoe werkt het samen met je webwinkel?

Voor je webwinkel kun je de service van SendCloud vrijblijvend gebruiken, hier is geen contract voor nodig. Je betaalt alleen voor de kosten van de verzending op basis van een verzamelfactuur. Dankzij de Your Concept integratie kun je gemakkelijk en snel profiteren van de voordelen van SendCloud.

Nog even alles op een rij:

  • Pakketten via PostNL (inclusief Track & Trace, geen kilotoeslag)
  • De labels rollen uit je printer of labelwriter en worden door SendCloud voorgemeld bij PostNL
  • Je geeft de pakketten af op een postkantoor in de buurt
  • Achteraf betalen via een verzamelfactuur
  • Digitale koppeling tussen de Your Concept webwinkel en SendCloud mogelijk

Vandaag al via SendCloud verzenden?
Dat kan heel simpel: maak een account aan op de website van SendCloud door te klikken op Direct aanmelden of neem contact op met Your Concept en vraag naar de mogelijkheden.

website-aanbieding