onderhoud wordpress website uitbesteden

onderhoud wordpress of woocommerce uitbesteden

druk, druk, druk en echt nog geen tijd voor gehad!

Dat is vaak wat wij van onze klanten horen wanneer we deze benaderen of er nog onderhoud aan de website of webshop noodzakelijk is. Jammer!, en zeker vaak een gemiste kans voor je onderneming.

Eerder schreven we al in een artikel dat wij vaak sterk verouderde website & webwinkels tegenkomen die behoorlijk wat risico lopen door de verouderde CMS software. Een van deze risico’s is dat bij gebruik van verouderde software is dat de kans op het hacken ervan zal toenemen en dat de website vervolgens gebruikt gaat worden voor het versturen van grote hoeveelheden spam en virussen.

responsive webdesign

Doordat het gebruik van smartphone en tablet de afgelopen jaren enorm is toegenomen is het van groot belang dat je website ook geschikt is voor dit soort apparaten. Ruim 50% van bezoekers, bezoeken anno 2019 een website via mobiele apparaten. Daarom is het voor de uitstraling van je bedrijf belangrijk dat ook je website professionaliteit uitstraalt. WordPress is de ideale software om een responsive website te realiseren.

onderhoud van wordpress

Wanneer je een WordPress website hebt, is deze in de meeste gevallen voorzien van een aantal plug-ins. Plug-ins zijn handige tools die geplaatst worden om de functies van je WordPress website of WooCommerce webshop uit te breiden of verder te beveiligen. Wanneer de plug-ins niet geüpdate worden zal dit een potentieel risico zijn voor je website.

Het is dan verstandig om het onderhoud van je website uit te besteden aan een expert die weet wat hij doet. Wanneer er een nieuwe versie van WordPress verschijnt wil het nog niet automatisch zo zijn dat een bepaalde plug-in ook al geschikt is voor de nieuwste versie.

onderhoud nodig:

Invalid Email
Please check the captcha to verify you are not a robot.

meer resultaten vanuit je website of shop

Wanneer een website live staat en goed onderhouden wordt zie je dit vaak terug in een hogere conversie. Denk hierbij ook aan het onderhouden van je SEO (zoekmachine optimalisatie). De resultaten in Google ondervinden regelmatig een wijziging en doordat Google steeds kritischer naar een website gaat kijken is onderhoud en beveiliging van groot belang.

Denk hierbij aan een SSL certificaat en een snel hosting pakket, dit zijn tegenwoordig een van de belangrijkste factoren waar zoekmachines naar kijken.

Een veilige en snel website krijgt nu eenmaal een hogere waardering door bijvoorbeeld Google & Bing.