Contact met je klanten

via een nieuwsbrief

Een goed contact met je klanten is belangrijk, en het regelmatig versturen van een nieuwsbrief kan je klanten helpen om op de hoogte te blijven van de diensten of producten die je te bieden hebt.

mailpoet

Mailpoet is een gebruiksvriendelijk nieuwsbriefsysteem waarmee je via de WordPress plug-in in een handomdraai en op een zeer eenvoudige en veilige manier online gepersonaliseerde nieuwsbrieven kunt versturen via een mailinglist. Via de online editor in WordPress regel je zowel de opmaak van de nieuwsbrief alsook de abonnees die zich hebben ingeschreven voor je nieuwsbrief. Je kunt in Mailpoet tevens eerst een voorbeeld naar je eigen e-mailadres versturen, alvorens je de nieuwsbrief naar al je abonnees verstuurd.

Lees meer over mailpoet

Schrijf je hieronder zelf in voor onze nieuwsbrief:


Your Concept Nieuwsbrief


Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste belangrijke ontwikkelingen en aanbiedingen binnen onze internetdiensten.

Door in te schrijven voor onze online nieuwsbrief ontvang je regelmatig handige TIPS over het verbeteren van zoekmachine resultaten en marketing van websites of webwinkels.

UITSCHRIJVEN, GEEN PROBLEEM!
Je kunt je ten allertijden weer uitschrijven voor de nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF


[wysija_form id=”5″]