ondernemers

ondernemers zien nieuwe kansen

Dat veel ondernemers in deze moeilijke tijd toch nog nieuwe kansen zien, blijkt uit de realisatie van nieuwe websites, webwinkels en updates van bestaande websites, die wij de afgelopen weken hebben mogen realiseren voor zowel bestaande als nieuwe klanten.

Onder andere bedrijven die door de overheid gedwongen waren om hun zaak of winkel tijdelijk te moeten sluiten, hebben we graag verder geholpen. Bekijk de reacties/reviews van deze klanten hier.

enkele voorbeelden:

a4beauty

Heeft vorig jaar ervoor gekozen om door ons een website te lanceren voor haar schoonheidssalon in Weert. Afgelopen weken is er hard gewerkt om aan de WordPress Website een WooCommerce webshop te koppelen.

woocommerce-a4beauty

vedacom

VedaCom is een bedrijf gevestigd in Budel dat gespecialiseerd is in het aanbieden van totaaloplossingen voor ICT & Telefonie. Via een gezamenlijke klant zijn we met elkaar in contact gekomen en hebben wij recent een compleet nieuwe responsive WordPress website mogen ontwikkelen.

wordpress-ict Budel

polystyreneloop

Voor PolystyreneLoop in Terneuzen, een nieuwe en nog in aanbouw zijnde fabriek dat polystyreen gaat recyclen hebben wij een internationale/Engelstalige WordPress website mogen ontwikkelen.

wordpress-polystyreneloop

vintage atelier

Vintage atelier is een leuke kleine winkel in Thorn die doorgaans afhankelijk is van toeristen die “Het witte stadje Thorn” bezoeken. Net voordat de crisis uitbrak zijn wij gestart met de bouw van een online shop.

woocommerce-vintage

ultrasstuff

Ultrasstuff uit Moorveld-Geulle heeft voorheen elders al een webwinkel gehad waarvan de software sterkt verouderd was. Door de import van artikelen vanuit de leverancier kon ook deze WooCommerce webshop weer snel online in een compleet nieuwe responsive webshop.

woocommerce-ultrastuff

kapsalon marlie

Kapsalon Marlie is een lokale haarstudio en gevestigd in Weert. Voor haar hebben we een basic website ontwikkeld in WordPress om de vindbaarheid (vooral lokaal) te vergroten.

wordpress-kapsalon

Zoals je ziet bieden wij voor ieder bedrijf, van groot tot klein een passende oplossing voor bijna ieder budget.

Wil je zelf ook snel starten met het maken van een website of webwinkel?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Al onze websites zijn voorzien van de zeer gebruiksvriendelijke editor "Beaver Builder", hiermee kun je op een gebruiksvriendelijke manier een pagina op een makkelijke manier zelf beheren.