SEO – Zoekmachine Optimalisatie


Natuurlijk wil je hebben dat je website of webwinkel goed gevonden wordt in zoekmachines zoals Google en Bing. Your Concept bouwt een website die standaard is geoptimaliseerd voor alle zoekmachines. Door de juiste plugin’s in bijvoorbeeld WordPress of Woocommerce te plaatsen kunnen wij in combinatie met goede webteksten die speciaal voor Google zijn geschreven de website verder samen met jouw optimaliseren om het maximale resultaat te behalen.


Lokaal vindbaar worden in Google

Niet voor iedere onderneming is een landelijke bekendheid van groot belang, indien je bijvoorbeeld een lokale ondernemer bent en je hebt bijvoorbeeld een stukadoorsbedrijf in Eindhoven dan wil je in de meeste gevallen lokaal blijven werken in bijvoorbeeld een straal van 50 of max. 100 kilometer. In dit geval is het ook van groot belang dat je goed gevonden word in de directe omgeving van Eindhoven. Dus als jouw bedrijf is gevestigd in Eindhoven wordt je wellicht in Google goed gevonden op “Stukadoorsbedrijf Eindhoven” maar bijvoorbeeld niet op de zoekwoorden “Stukadoorsbedrijf Best” of “Stukadoorsbedrijf Veldhoven”.

Door het plaatsen van een speciale landingspagina met een goede tekst kunnen wij ook hier de positie in google verbeteren.


Lees ook de onderstaande onderwerp gerelateerde pagina’s :

WEBDESIGNERS SINDS 2000

Your Concept
(Bedrijvencentrum de Klaver)
St. Apolloniastraat 2a
6002BE Weert (NL)

Your Concept