wordpress als basis voor je website


Your Concept is de specialist in het ontwerpen van jouw website met WordPress als CMS Systeem om je website op een makkelijke manier te kunnen onderhouden. Oorspronkelijk is WordPress ontworpen als een uitgebreid Blogsysteem maar is de afgelopen jaren steeds verder door ontwikkelt tot een zeer krachtig CMS Systeem en wordt het wereldwijd door vele websites met succes gebruikt.

WORDPRESS MAATWERK TEMPLATES

Your Concept is de specialist in het ontwerpen van maatwerk responsive Wordpress templates in combinatie met de juiste techniek die zorg draagt voor de juiste functionaliteit van je website of webshop. Your Concept maakt tevens alle plug-ins die beschikbaar zijn voor Wordpress exact op maat naar je persoonlijke wensen.

wordpress-logo

Bij een maatwerk template heb je er dus geen 100 in een dozijn en is je website uniek en exclusief op het internet!

Meer informatie over een maatwerk template op een passende offerte?

pijldown

WordPress – Open Source cms


WordPress is een “Open Source” Content Management System en modulair van opbouw waardoor het op een later tijdstip makkelijk is uit te breiden door de vele plugin’s die hiervoor beschikbaar zijn, je bespaart daarmee de hoge ontwikkelingskosten voor je website. WordPress is met de juiste plugins (zoals bijvoorbeeld de yoast seo plugin) zeer zoekmachine vriendelijk in opbouw en staat bijna altijd garant voor de basis van een perfecte zoekmachine optimalisatie. WordPress is sinds de komst van woocommerce ook ideaal inzetbaar als webwinkelsoftware.


demo website

Vraag geheelvrijblijvend naar de demo website die wij voor jouw hebben ontworpen en ontdek zelf het gebruikersgemak van het CMS.

Ook deze website waar je nu naar kijkt is gemaakt in WordPress, bekijk enkele voorbeelden van de honderden projecten die wij reeds hebben afgerond in onze portfolio .


Onderwerp gerelateerde pagina’s:

WoocommerceZoekmachine OptimalisatieResponsive DesignWebdesign – Eigen WordPress Blog

WEBDESIGNERS SINDS 2000

Your Concept
(Bedrijvencentrum de Klaver)
St. Apolloniastraat 2a
6002BE Weert (NL)

Your Concept