WooCommerce Webwinkel


WooCommerce is net als Magento & OScommerce een open source programma en kun je redelijk makkelijk inzetten om van je website een e-commerce website te maken zodat je online via e-commerce producten of diensten kunt gaan verkopen. De webwinkel software van Wordpress is erg eenvoudig en je kan er zelf met hulp van Your Concept mee aan de slag om gebruik te maken van alle functies. Your Concept helpt je bij het webdesign en onderhouden je eigen WooCommerce webwinkel.


WooCommerce met handige plugin

Woocommerce heeft standaard al veel plugin’s ter beschikking. Tevens zijn er tal van gratis maar… ook commerciële plugin’s beschikbaar. Your Concept kan voor jouw deze plugin’s installeren en desgewenst op maat uitwerken totdat deze geheel naar jouw persoonlijke wensen zijn.

De mogelijkheden worden dankzij de open-source opbouw van de software van WordPress dagelijks uitgebreider doordat er wereldwijd kennis wordt gedeeld door de vele webontwikkelaars.


Zelf aan de slag of laten doen?

Natuurlijk kun je zelf aan de slag maar veelal is er toch behoorlijk wat kennis en ervaring nodig om een goed e-commerce platform neer te zetten. Your Concept heeft reeds jaren ervaring en samen met de juiste mensen kunnen wij dit werk tegen een redelijk tarief uit handen nemen.

Ook als je reeds een bestaande webwinkel hebt en je wilt door ons aanpassingen of verbeteringen laten uitvoeren, aarzel dan niet en neem contact met ons op!

WEBDESIGNERS SINDS 2000

Your Concept
(Bedrijvencentrum de Klaver)
St. Apolloniastraat 2a
6002BE Weert (NL)

Your Concept