Maatwerk webapplicaties


Webapplicaties worden ontwikkeld om je leven (of werk) makkelijker te maken. Maar soms zijn de behoeftes bij e-commerce of een website van onze klanten zeer specifiek. Dat zorgt ervoor dat er niet altijd een pasklaar softwarepakket beschikbaar is. Ben je op zoek naar maatwerk webapplicaties? Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling daarvan. We nemen daarbij jouw wensen en voorkeuren als uitgangspunt. We beschikken over jarenlange ervaring en kunnen daardoor de kosten voor jouw als klant zo laag mogelijk houden. Dat komt omdat we naast het volgen van specifieke opleidingen ook gebruik maken van de kennis die we bij eerdere projecten hebben opgedaan.

Werkwijze bij de bouw van een webapplicaties

Er vindt altijd eerst een uitgebreid voortraject plaats voor we met je maatwerk webapplicatie aan de slag gaan. We inventariseren je persoonlijke eisen en wensen en maken op basis daarvan een functioneel ontwerp. We werken vervolgens de webapplicatie tot in detail uit, gaan verder met de ontwikkeling ervan en testen hem uit op verschillende webbrowsers. Vervolgens leveren wij het complete project op en indien nodig zorgen we ook voor onderhoud als de applicatie al actief is.

Soorten webapplicaties

Schakel ons in voor allerlei soorten webapplicaties. Je kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld online winkel- en bestelsystemen en webwinkels in woocommerce of oscommerce. Zoek je naar dataregistratiesystemen en systemen die data kunnen analyseren en visualiseren? Ook dan bent je bij ons aan het juiste adres. Wat je ook zoekt, wij gaan samen met jouw op zoek naar de best passende oplossing.

Wilt jij ook professionals inschakelen om een standaard webapplicatie laten maken? Kies dan voor de specialisten van Your Concept. Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak om met ons een kop koffie te drinken.

WEBDESIGNERS SINDS 2000

Your Concept
(Bedrijvencentrum de Klaver)
St. Apolloniastraat 2a
6002BE Weert (NL)

Your Concept