Webwinkel Stappenplan


Omdat geen enkele website of webwinkel hetzelfde is verschilt onze aanpak elke keer in de details. De globale aanpak echter blijft hetzelfde en bestaat uit de volgende 6 stappen:

Oriënterend gesprek

Telefonisch of in persoon maken we kennis met elkaar. Your Concept gelooft dat een goed persoonlijk contact een solide basis vormt voor effectieve samenwerking en een langdurige zakelijk relatie. Tijdens ons kennismakingsgesprek kunnen wij je tevens iets meer vertellen over Your Concept en wat je van ons mag verwachten, tijdens dit gesprek nemen wij met jou de eisen door die moeten gaan gelden voor jouw website of webwinkel.


Offerte

Op basis van het oriënterend gesprek krijg je van ons een heldere offerte op maat gemaakt, ook worden de kosten van het eventuele ontwerp/huisstijl meegenomen.


Ontwerp (webdesign)

Na akkoord op de offerte beginnen wij met het concept van je website of webwinkel (webdesign). Wij doen je voorstellen via grafische afbeeldingen hoe jouw website of webwinkel er uit komt te zien, eventuele wijzigingen worden uitgevoerd in de lay-out.


Online uitvoering

Na akkoord op de lay-out zal deze worden uitgewerkt op het internet, en zullen ook de gewenste functionaliteiten en modules in de website of webwinkel worden geplaatst. Zo wordt al goed duidelijk hoe je site of webwinkel er straks online uit gaat zien. Samen met jouw lopen we het resultaat nog eens door en zorgen we voor de figuurlijke puntjes op de i.


Livegang

Nadat je website of webwinkel succesvol de testfase is gepasseerd is het tijd om deze live te zetten. De virtuele deuren gaan open!


Evaluatie

Twee maanden na het live gaan zullen wij contact met je opnemen waarin je aan kunt geven hoe je het hele proces hebt ervaren en wat eventuele verbeterpunten zijn. Tegelijkertijd kunnen we je helpen met eventuele andere vragen. Maar indien je vragen hebt mag je natuurlijk altijd al eerder contact met ons opnemen.


WEBDESIGNERS SINDS 2000

Your Concept
(Bedrijvencentrum de Klaver)
St. Apolloniastraat 2a
6002BE Weert (NL)

Your Concept