ssl certificaat voor beveiliging


Beveiliging van het verwerken van de klantgegevens is tegenwoordig een serieuze zaak, een bezoeker van bijvoorbeeld een webwinkel verwacht van jouw dat zijn of haar gegevens vertrouwelijk worden verwerkt en niet beschikbaar zijn voor derden. Een SSL Certificaat zorgt voor een veilige verwerking van de klantgegevens en bieden de bezoekers van jouw website of webwinkel een extra stukje veiligheid en wekt op die manier meer vertrouwen in jouw als internetondernemer.

EEN SSL CERTIFICAAT VERHOOGD DE RANKING IN GOOGLE:

Al in 2014 maakte Google bekend dat ze webwinkels of websites met een ssl certificaat gingen belonen met een hogere ranking in de zoekmachine.

ssl-google

Google heeft tevens de intensie om websites zonder een ssl certificaat in Google Chrome te voorzien van een rood uitroepteken in de adresbalk in plaats van het alom bekende slotje.

Neem contact met ons op voor meer informatiepijldown

SSL  Certificaat staat voor “Secure Sockets Layer”

Een SSL Certificaat beveiligt de elektronische transacties op het Internet, je hebt bij Your Concept al een eigen ssl certificaat in combinatie met een uniek IP adres (vereist) voor slechts €85,00 per jaar. Let op; wij leveren enkel certificaten in combinatie met onze webhosting diensten.

WEBDESIGNERS SINDS 2000

Your Concept
(Bedrijvencentrum de Klaver)
St. Apolloniastraat 2a
6002BE Weert (NL)

Your Concept