ssl certificaat voor beveiliging


Beveiliging van het verwerken van de klantgegevens is tegenwoordig een serieuze zaak, een bezoeker van bijvoorbeeld een webwinkel verwacht van jouw dat zijn of haar gegevens vertrouwelijk worden verwerkt en niet beschikbaar zijn voor derden. Een SSL Certificaat zorgt voor een veilige verwerking van de klantgegevens en bieden de bezoekers van jouw website of webwinkel een extra stukje veiligheid en wekt op die manier meer vertrouwen in jouw als internetondernemer.


SSL-Certificaat & AVG

De algemene verordening gegevensbescherming (AVG) treedt op 25 mei 2018 in werking. Voor alle lidstaten in de EU gelden dan dezelfde regels op het gebied van privacy. Voor websites heeft deze nieuwe regelgeving grote gevolgen. Het grootste gevolg voor veel websites is dat een SSL-certificaat nu verplicht is bij webshops en websites die gebruikersgegevens verwerken (bijvoorbeeld met een contactformulier). Zo’n certificaat toont aan dat je de persoonsgegevens goed beschermt.

EEN SSL CERTIFICAAT VERHOOGD DE RANKING IN GOOGLE:

Al in 2014 maakte Google bekend dat ze webwinkels of websites met een ssl certificaat gingen belonen met een hogere ranking in de zoekmachine.

ssl-google

Google heeft tevens de intensie om websites zonder een ssl certificaat in Google Chrome te voorzien van een rood uitroepteken in de adresbalk in plaats van het alom bekende slotje.

Neem contact met ons op voor meer informatiepijldown

SSL  Certificaat staat voor “Secure Sockets Layer”

Een SSL Certificaat beveiligt de elektronische transacties op het Internet, je hebt bij Your Concept al een eigen ssl certificaat voor slechts €85,00 per jaar exclusief installatiekosten (prijs op aanvraag)

Let op; wij leveren enkel certificaten in combinatie met onze webhosting diensten.

 

WEBDESIGNERS SINDS 2000

Your Concept
(Bedrijvencentrum de Klaver)
St. Apolloniastraat 2a
6002BE Weert (NL)

Your Concept