OScommerce webwinkel


Oscommerce is een van de eerste open source softwareprogramma’s dat ooit is verschenen en is nog steeds populair onder startende webwinkeliers en de wat kleinere webwinkels. Oscommerce maakt het op een vrij eenvoudige manier mogelijk om een eigen webwinkel op te starten. De software is tevens Googlevriendelijk van opbouw waardoor SEO geen probleem is.

DE VOORDELEN VAN OSCOMMERCE OP EEN RIJTJE:

  • Eenvoudig in gebruik voor zowel jij als webwinkeleigenaar als de potentiele klanten
  • Maatwerk lay-out (dus geen standaard template)
  • Veilig & Snel
  • Vele functionaliteiten
  • Snel te leveren

oscommerce

Neem contact op voor meer informatiepijldown

Maatwerk Oscommerce

Your Concept is al sinds 2000 de specialist op het gebied van e-commerce en levert maatwerk naar jouw persoonlijke wensen. Ook koppelingen met bijvoorbeeld een prijsvergelijker zoals “Beslist” zijn mogelijk. Alle betaalmethoden zoals iDEAL, Paypal en Creditcards zijn mogelijk.


tempates & plugin’s

Doordat oscommerce een van de eerste beschikbare webwinkelsoftware programma’s was zijn er door de jaren heen veel plugin’s onwikkeld, aan deze plugins heeft Your Concept een groot deel van ontworpen. Wij kunnen daarom perfect maatwerk leveren aan je webwinkel of gewenste aanpassingen uitvoeren in een bestaande webwinkel. Vraag vandaag een offerte aan of neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers T.: +31 (0)495 54 92 49

WEBDESIGNERS SINDS 2000

Your Concept
(Bedrijvencentrum de Klaver)
St. Apolloniastraat 2a
6002BE Weert (NL)

Your Concept