Met Mailpoet online je

Nieuwsbrieven versturen


Een goed contact met je klanten is belangrijk, en het regelmatig versturen van een nieuwsbrief kan je klanten helpen om op de hoogte te blijven van de diensten of producten die je te bieden hebt.

Mailpoet is een gebruiksvriendelijk nieuwsbriefsysteem waarmee je via de WordPress plug-in in een handomdraai en op een zeer eenvoudige en veilige manier online gepersonaliseerde nieuwsbrieven kunt versturen via een mailinglist. Via de online editor in WordPress regel je zowel de opmaak van de nieuwsbrief alsook de abonnees die zich hebben ingeschreven voor je nieuwsbrief. Je kunt in Mailpoet tevens eerst een voorbeeld naar je eigen e-mailadres versturen, alvorens je de nieuwsbrief naar al je abonnees verstuurd.


Drag-and-Drop Editor

Indien je gebruik maakt van een BLOG in WordPress dan sleep je simpel je laatste blogberichten in je nieuwsbriefopmaak, zelfs de afbeelding wordt automatisch in het bericht verwerkt. Ook het invoegen van complete pagina’s is mogelijk.

drag-mailpoet drag-mailpoet-002 drag-mailpoet-003


Anti-Spam Wetgeving

Mailpoet is veilig en voldoet volledig aan de Anti-Spam wetgeving. In de Europese wetgeving is opgenomen dat een “dubbele opt-in” verplicht is. Iemand die zich via de site aanmeld voor je nieuwsbrief moet via mail dus nog een bevestigingslink aanklikken.


Gedetailleerde rapporten

Je wilt weten dat al je werk voor het opmaken van de nieuwsbrief niet voor niets is geweest. Door de gedetailleerde rapporten die het systeem laat zien, zie je direct wie de nieuwsbrief heeft geopend en geklikt heeft op een link. Ook de in-en uitschrijvingen voor je nieuwsbrief zijn te zien in de rapporten.
Wil je meer diepgaande analyse, dan bestaat er de mogelijkheid om Google Analytics te koppelen.

DE VOORDELEN OP EEN RIJTJE:
mailpoet
  • Online nieuwsbrief bekijken
  • Drag-And-Drop berichten of pagina’s in de nieuwsbrief
  • Voorbeelden versturen naar eigen mailadres
  • Mailinglijsten beheren
  • Inschrijven & Uitschrijven volgens Anti-Spam Wetgeving
  • Importeren van lijsten via CSV
  • Mailinggroepen maken
  • Ideaal voor gebruik i.c.m. E-commerce
  • Voordelig in gebruik

Bekijk de demo op http://demo.mailpoet.com/launch/ (Engelstalig)

Bekijk de online demo op http://demo.mailpoet.com/launch/ (Engelstalig)

Heb je vragen over het gebruik van Mailpoet, neem dan vrijblijvend contact met ons op óf schrijf je hieronder in voor “onze maandelijkse nieuwsbrief” waarbij wij natuurlijk ook gebruik maken van Mailpoet.


Your Concept Nieuwsbrief


Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste belangrijke ontwikkelingen en aanbiedingen binnen onze internetdiensten.

Door in te schrijven voor onze online nieuwsbrief ontvang je regelmatig handige TIPS over het verbeteren van zoekmachine resultaten en marketing van websites of webwinkels.

UITSCHRIJVEN, GEEN PROBLEEM!
Je kunt je ten allertijden weer uitschrijven voor de nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF 

WEBDESIGNERS SINDS 2000

Your Concept
(Bedrijvencentrum de Klaver)
St. Apolloniastraat 2a
6002BE Weert (NL)

Your Concept