e-commerce – creëer groei en omzet


E-commerce is online verkoop in zowel binnen- en buitenland via een webwinkel voor zowel B2B als B2C waarmee je groei in je bedrijf kunt creëren. Wij bieden een centraal e-commerce platform dat betrouwbaar is en voldoet aan de eisen van de huidige tijd. Ons platform is desgewenst te koppelen met ERP of boekhoudsoftware zoals bijvoorbeeld Exact of Snelstart.

HAAL HET MAXIMALE UIT E-COMMERCE

Your Concept is zeer gedreven om met maximale uit je webwinkel te halen en ondersteund je o.a. om de positie en de conversie te verhogen. Door de webshop te optimaliseren voor zoekmachines zoals Google blijven de kosten voor het in de markt zetten van je product(en) laag.

DE BESTE E-COMMERCE SOFTWARE

Afhankelijk van je business zullen wij samen de keuze maken in de software die het beste geschikt is voor je producten goed in de markt te zetten. Your Concept ondersteund en ontwikkeld o.a. de open-source softwarepakketten:

ecommerce-sofware

e-commerce Betaalmethode

Een van de belangrijkste onderdelen is het aanbod van de juiste betaalmethoden. Indien je jouw klanten niet voorziet van een gewenste betaalmethoden zal een bezoeker van de webwinkel niet overgaan tot de aankoop van de producten in je webwinkel. Het juiste aanbod van de betaalmethoden heeft dus een positief effect op de verkoop in uw webwinkel.


Wil je meer informatie over het beginnen van een eigen webwinkel, bel dan met een van onze medewerkers voor een vrijblijvend advies;
T:
+31 (0)495 54 9249 of maak een afspraak via onze contactpagina.


Gerelateerde blogitems:

Sendcloud | . Shop Domeinnaam | Woocommerce voor e-commerce | De groei van iDEAL

WEBDESIGNERS SINDS 2000

Your Concept
(Bedrijvencentrum de Klaver)
St. Apolloniastraat 2a
6002BE Weert (NL)

Your Concept