Your Concept https://www.yourconcept.nl Full-Service Internetbedrijf in Weert Wed, 06 Sep 2017 12:01:43 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.8.2 Een Goed & Gratis alternatief voor Photoshop CC https://www.yourconcept.nl/gratis-alternatief-photoshop/ Wed, 06 Sep 2017 11:24:55 +0000 https://www.yourconcept.nl/?p=2600 Wat is een Goed of Gratis alternatief voor Photoshop CC, dat is een vraag die door onze klanten ons regelmatig wordt gesteld.

Het bericht Een Goed & Gratis alternatief voor Photoshop CC verscheen eerst op Your Concept.

]]>
EEN ALTERNATIEF VOOR PHOTOSHOP

Regelmatig wordt ons door klanten de vraag gesteld welk programma er geschikt is voor het bewerken of verkleinen van foto’s. Natuurlijk kun je voor het verkleinen of bewerken van foto’s Adobe Photoshop CC aanschaffen maar de kosten hiervan zijn behoorlijk als je het slechts sporadisch of beperkt gebruikt.

photoshop cc
Om toch een mooi resultaat te bereiken zijn er diverse gratis alternatieven voor Photoshop beschikbaar.

Gimp VS Photoshop

GIMP ALS ALTERNATIEF VOOR PHOTOSHOP

GIMP is al jaren een ideaal en gratis alternatief voor Photoshop Dit beeldbewerkingsprogramma biedt voor een groot deel dezelfde functies als Photoshop. Alleen de “look and feel” van het programma is iets minder strak. Het programma is zowel beschikbaar voor Windows als voor een Apple.

DOWNLOAD GIMP

Paintnet VS Photoshop

PAINT.NET FOTOBEWERKING

Paint.NET is tevens een gratis Windows softwarepakket voor beeld- en fotobewerking. Het beschikt over een intuïtieve en innovatieve gebruikersinterface met ondersteuning voor lagen, onbeperkt ongedaan maken, speciale effecten en een breed scala aan krachtige tools.
Paint.NET was oorspronkelijk bedoeld als vervanging van Microsoft Paint-software die bij Windows wordt geleverd maar is inmiddels uitgegroeid tot een krachtige, maar simpele beeld- en foto-editor.

DOWNLOAD PAINT.NET

FastStone-Photo-Resizer

FASTSTONE VOOR HET VERKLEINEN VAN FOTO’S

Wanneer je regelmatig afbeeldingen moet verkleinen in een vast formaat voor bijvoorbeeld je WordPress website of Woocommerce webwinkel dan is “FastStone Photo Resizer” een prima programma. Hierin kun je er voor kiezen om een grote hoeveelheid foto’s in één keer te verkleinen, en zelf een watermerk logo over je foto plaatsen is geen enkel probleem.

DOWNLOAD FASTSTONE


TOCH KIEZEN VOOR PHOTOSHOP?

Als je toch liever kiest voor Adobe als foto bewerkingsprogramma of om met webdesign te starten  (waar je voorheen flink in de buidel moest tasten om een licentie aan te schaffen), dan bied Adobe nu een abonnementsdienst “Adobe Creative Cloud”. Wanneer je hiervoor kiest heb je de keuze tussen diverse abonnementen waarin  je bijvoorbeeld enkel kiest voor Photoshop, Illustrator of InDesign. Natuurlijk is een combinatie van alles mogelijk. Het abonnement opzeggen kan op ieder moment.

Het bericht Een Goed & Gratis alternatief voor Photoshop CC verscheen eerst op Your Concept.

]]>
Google breidt waarschuwing SSL verder uit! https://www.yourconcept.nl/google-breidt-waarschuwing/ Tue, 22 Aug 2017 09:09:59 +0000 https://www.yourconcept.nl/?p=2581 Al sinds begin van dit jaar waarschuwt de Chrome browser en Firefox bij websites of webwinkels zonder een SSL certificaat.

Het bericht Google breidt waarschuwing SSL verder uit! verscheen eerst op Your Concept.

]]>
Google breidt waarschuwing uit!

Google breidt waarschuwing van onbeveiligde websites verder uit in Google Chrome!

Al sinds begin van dit jaar waarschuwt de Chrome browser en Firefox bij websites of webwinkels zonder een SSL certificaat. Volgens de huidige plannen van Google zal dit verder worden uitgebreid.

WELKE WAARSCHUWING GAAT ER VOLGENS GOOGLE KOMEN?

Vanaf Chrome versie 62 die in oktober van dit jaar verwacht gaat worden, komt er bovenop de huidige “i” nu ook de waarschuwing die een melding geeft met “NIET VEILIG”. De zichtbaarheid van deze melding zal naar verwachting ook meer op gaan vallen en komt er naar verwachting zo uit te zien:

ssl-niet-veilig

HOE VOORKOM JE DEZE WAARSCHUWING VOOR JOUW WEBSITE OF WEBWINKEL?

Om deze waarschuwing te voorkomen is het plaatsen van een ssl certificaat noodzakelijk, meer informatie hier over lees je hier.
Na het plaatsen is je website dus extra beveiligd en zal de adresbalk in Chrome browser er zo uit komen te zien:

ssl-veilig

 Profiteer vandaag nog van onze actie SSL Certificaten:

aanbieding SSL Certificaat

 

Het bericht Google breidt waarschuwing SSL verder uit! verscheen eerst op Your Concept.

]]>
WooCommerce Multishop voor Morpheus https://www.yourconcept.nl/woocommerce-multishop-morpheus/ Tue, 08 Aug 2017 10:55:35 +0000 https://www.yourconcept.nl/?p=2565 Afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan de realisatie van een nieuwe Multishop voor Morpheus

Het bericht WooCommerce Multishop voor Morpheus verscheen eerst op Your Concept.

]]>
WOOCOMMERCE MULTISHOP

VOOR MORPHEUS


Afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan de realisatie van een nieuwe Multishop voor Morpheus Beddengoed uit Hilversum. En ook al zeggen wij het zelf het uiteindelijke resultaat mag er zijn. De lay-out is op maat geleverd door “Studio Pietje Precies”.

Morpheus Multishop

WooCommerce is dé webwinkelsoftware van WordPress – CMS en met de Multishop-plugin is het nu mogelijk om onbeperkt webwinkels te koppelen naar een backoffice van de webwinkels. Vanuit deze plugin kun je producten & bestellingen beheren in verschillende webwinkels in verschillende subdomeinen, submappen of domeinnamen. Vanuit 1 hoofdwebwinkel controlepanel kun je dus alle producten over de gekoppelde webwinkels indelen en beheren. Je kunt bepaalde producten uiteraard ook uitsluiten in een gekoppelde webshop.

BEHEER VOORRAAD IN DE MULTISHOP

Het voorraadbeheer wordt automatisch geregeld en je hebt de mogelijkheid om de voorraad over al je WooCommerce multishop webwinkels te synchroniseren.

BESTELLINGEN BEHEREN IN DE MULTISHOP

Het beheren en verwerken van bestellingen uit de webwinkels wordt eenvoudig gemaakt door slechts één orderpanel dat de bestellingen en de status ervan uit iedere webwinkel laat zien. Exporteren van orders kan worden uitgevoerd in CSV- of Xml-bestanden.

OVERZICHT STRUCTUUR MULTISHOP MORPHEUS


HOOFD/BASISSHOP:
https://morpheus.nl/webshop/

GEKOPPELDE WEBSHOPS AAN DE BASISSHOP:
https://www.morpheus-beddengoed.nl/
https://www.dekbedovertrekken.nl/
https://www.dekbedovertrek.be/

MEER INFORMATIE OVER ONS MULTISHOPSYSTEEM, KLIK HIER!

 

Het bericht WooCommerce Multishop voor Morpheus verscheen eerst op Your Concept.

]]>
Scoor beter met een SSL Certificaat – zomeractie https://www.yourconcept.nl/ssl-certificaat-actie/ Wed, 28 Jun 2017 10:18:55 +0000 https://www.yourconcept.nl/?p=2546 Hoe ziet de adresbalk in Google Chrome eruit wanneer je je eigen site bezoekt? Welke zou jij kiezen?

Het bericht Scoor beter met een SSL Certificaat – zomeractie verscheen eerst op Your Concept.

]]>
SSL Certificaat zomeractie

ssl-certificaat-actie

Zoals je ziet zal de onderste balk het meeste vertrouwen geven bij een bezoeker van je website en ook Google zal dit meer waarderen en beloont dit met meestal een hogere score in de zoekresultaten.

Bestel vandaag nog een SSL Certificaat voor jou website en ontvang tijdelijk een forse korting wanneer je een SSL certificaat voor 2 jaar afneemt!

aanbieding SSL Certificaat

Levering SSL certificaten enkel mogelijk in combinatie met de webhosting diensten van Your Concept.
Actie geldig t/m vrijdag 22 september 2017.

Het bericht Scoor beter met een SSL Certificaat – zomeractie verscheen eerst op Your Concept.

]]>
Freelance WordPress ontwikkelaar(s) gezocht https://www.yourconcept.nl/freelance-wordpress-ontwikkelaars-gezocht/ Tue, 13 Jun 2017 08:40:18 +0000 https://www.yourconcept.nl/?p=2514 Door de toegenomen vraag naar Wordpress opdrachten, zijn wij op zoek naar freelance WordPress ontwikkelaar(s).

Het bericht Freelance WordPress ontwikkelaar(s) gezocht verscheen eerst op Your Concept.

]]>
FREELANCE WORDPRESS

ONTWIKKELAAR(S) GEZOCHT (M/V)


Door de groeiende vraag naar WordPress opdrachten, zijn wij op zoek naar een zeer kundige freelance WordPress ontwikkelaar(s).

Freelance WordPress ontwikkelaars

WAT ZOEKEN WE IN DE WORDPRESS ONTWIKKELAAR?

Voor zowel bestaande als nieuwe WordPress en Woocommerce projecten krijg je veel verantwoordelijkheid en zijn we daarom ook niet op zoek naar de eerste de beste developer maar iemand met een echte passie voor WordPress.

Your Concept gaat voor de beste kwaliteit en daarom zoeken wij iemand die:

 • WordPress van binnen en van buiten totaal onder de knie heeft,
 • Plugins zelf kan schrijven voor maatwerk oplossingen,
 • Aangeleverde ontwerpen in zijn waarde laat en deze ook zo uitvoert in de WordPress omgeving,
 • Er geen probleem mee heeft om in andermans code te werken en met andere developer samen te werken,
 • Er geen probleem mee heeft dat het fixen van een bug, onderdeel van zijn werkzaamheden is,
 • Gestructureerd kan werken en zijn eigen uren helder in kan schatten vóór de aanvang van een project,
 • Altijd een afgesproken deadline kan halen,
 • Goed kan communiceren met ons èn met onze klanten om misverstanden te voorkomen,
 • Geen van 9.00 tot 17.00 uur mentaliteit heeft,
 • Er geen probleem mee heeft om géén stropdas te moeten dragen.

BEN JIJ ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Als je dit allemaal hebt gelezen en je kunt je hierin vinden dan kunnen wij wellicht iets voor elkaar betekenen. Neem snel contact op met Ron de Laat!

Het bericht Freelance WordPress ontwikkelaar(s) gezocht verscheen eerst op Your Concept.

]]>
Zomervakantie – we vliegen er even tussenuit! https://www.yourconcept.nl/zomervakantie-2017/ Tue, 06 Jun 2017 12:41:05 +0000 https://www.yourconcept.nl/?p=2501 Tussen 17 Juli & 4 augustus 2017 zijn wij i.v.m. vakantie beperkt bereikbaar.

Het bericht Zomervakantie – we vliegen er even tussenuit! verscheen eerst op Your Concept.

]]>
Zomervakantie 2017

Wij vliegen er even tussenuit en zijn daarom in de periode tussen 17 Juli & 4 augustus 2017 i.v.m. vakantie gesloten.

Uiteraard zijn wij in deze periode voor noodgevallen altijd beschikbaar via T: 06-20050301, graag willen wij benadrukken dat dit nummer beschikbaar is voor noodgevallen. Een mail sturen naar info@yourconcept.nl kan altijd en wij trachten deze ook in de vakantieperiode z.s.m. te beantwoorden.

zomervakantie 2017

Team Your Concept wenst ook jullie een fijne zomervakantie!

Het bericht Zomervakantie – we vliegen er even tussenuit! verscheen eerst op Your Concept.

]]>
Betere productfoto’s zorgen voor meer omzet! https://www.yourconcept.nl/betere-productfotos-zorgen-meer-omzet/ Thu, 06 Apr 2017 12:14:08 +0000 https://www.yourconcept.nl/?p=2487 Een foto kan het succes van je webwinkel maken of breken, zorg dus voor goede foto's

Het bericht Betere productfoto’s zorgen voor meer omzet! verscheen eerst op Your Concept.

]]>
Betere productfoto’s zorgen voor meer omzet!

Een productfoto kan het succes van je webwinkel maken of breken. Wanneer een foto van een product in een webwinkel slecht van kwaliteit is dan is dit het eerste waar een bezoeker van je shop naar kijkt en zal direct afhaken bij de aankoop van het product. Recente studies hebben meerdere malen aangetoond dat consumenten die een webwinkel bezoeken hun aankoop beslissen op de waarde van de afbeeldingen op je productpagina in de webshop. Zorg dus dat deze van een goede en hoge kwaliteit zijn en houd rekening met de onderstaande punten:

 1. De kwaliteit van de afbeelding (zorg dat de foto’s scherp en groot genoeg zijn zodat ze duidelijk het product weergeven)
 2. Bestaat je product uit meerdere kleuren voeg dan ook afbeeldingen toe in deze kleuren
 3. Plaats foto’s van je product in meerdere posities. (m.a.w. laat je gehele product zien, een 3D afbeelding is hierbij een optie)
 4. Zorg dat een foto ingezoomd kan worden zodat men details verder kan bekijken, woocommerce als webwinkelsoftware heeft vele plugin’s beschikbaar om afbeeldingen op een goede manier te presenteren in de productpagina van een webshop.
 5. Zorg dat je product op de foto niet afgeleid wordt door andere objecten op de foto en zorg dat de focus ook echt op je product gericht is. Verwijder indien noodzakelijk de achtergrond en maak deze transparant of wit waardoor je product er uitspringt op de foto. Heb je zelf niet de kennis van bijvoorbeeld Photoshop in huis om de foto’s te bewerken, laat dit dan bijvoorbeeld doen door MisterClipping.com.

MisterClipping is een betaalbaar bedrijf dat gespecialiseerd is in het bewerken van o.a. productfoto’s. Door het inschakelen van een extern bedrijf bespaar je veel kostbare tijd en geld op uw dagelijkse arbeidsintensieve beeldbewerking.

productfotos-webwinkel

Het imago van een afbeelding in een webshop bepaald dus in grote maten of je klanten ook daadwerkelijk overgaan tot aankoop in je webwinkel. Door een perfecte afbeelding te plaatsen bij je producten onderscheid je de webwinkel met die van je concurrenten en zal de webwinkel in z’n geheel er professioneler uit gaan zien.

MAAK FOTO’S VANUIT VERSCHILLENDE INVALSHOEKEN

Als je bijvoorbeeld een webwinkel hebt in online meubels dan is het belangrijk dat er foto’s op staan die gemaakt zijn vanuit alle invalshoeken. Laat dus bijvoorbeeld een stoel zien met foto’s gemaakt van de voorkant, zijkant en achterkant. Tevens is het handig om verdere details van de stoel te laten zien en een duidelijke foto van het gebruikte materiaal (stof van de stoel). Zorg er tevens voor om de kleurechtheid zoveel mogelijk te benaderen om later teleurstellingen bij je klanten te voorkomen.

Een goed en helder voorbeeld van een productpagina uit een webshop staat hieronder:

productfoto details

Detailfoto’s van je product

EINDCONCLUSIE:

Productfoto’s zijn één van de belangrijkste onderdelen in een webwinkel en zorgen wanneer je dit goed doet voor meer conversie en omzet in je webwinkel.

Download in pdf DOWNLOAD HIER EEN MAKKELIJKE PRINTVERSIE VAN DIT ARTIKEL!

Gerelateerde pagina’s aan dit artikel: 3 Tips voor betere afbeeldingen | Website afbeeldingen optimaliseren voor Google

Het bericht Betere productfoto’s zorgen voor meer omzet! verscheen eerst op Your Concept.

]]>
Beoordeel ons vandaag nog en maak kans! https://www.yourconcept.nl/beoordeel-vandaag-nog-en-maak-kans/ Sun, 02 Apr 2017 11:40:02 +0000 https://www.yourconcept.nl/?p=2471 Graag vernemen wij van jouw wat jij van ons vindt!

Het bericht Beoordeel ons vandaag nog en maak kans! verscheen eerst op Your Concept.

]]>
Beoordeel ons vandaag nog en maak kans op gratis Webhosting!

Your Concept is als webdesign bedrijf al meer dan 16 jaar actief en wij vernemen graag van jouw wat jij van ons vindt! Laat daarom vandaag nog je eerlijke beoordeling achter op Trustpilot en maak kans op een jaar lang webhosting van je eigen website incl. domeinnaam ter waarde van €119,00.

klantbeoordeling Your Concept

Deze actie is geldig t/m 31 mei 2017

KLIK HIER OM ONS TE BEOORDELEN!

Zelf starten met het verzamelen van beoordelingen

Zelf ook starten met het verzamelen van beoordelingen van je bedrijf? Trustpilot is een beoordeling community die vertrouwen en transparantie opbouwt tussen klanten en bedrijven. Door het verzamelen van beoordelingen verzamel je een eerlijke en onafhankelijke feedback van je klanten.
Meer informatie: https://nl.business.trustpilot.com/

Het bericht Beoordeel ons vandaag nog en maak kans! verscheen eerst op Your Concept.

]]>
Test je mobiele website nu! https://www.yourconcept.nl/test-mobiele-website-nu/ Tue, 21 Mar 2017 12:47:08 +0000 https://www.yourconcept.nl/?p=2457 Een feit is dat meer dan de helft van al het internetverkeer afkomstig is van mobiele apparaten

Het bericht Test je mobiele website nu! verscheen eerst op Your Concept.

]]>
Test hier nu online je mobiele website!

Een feit is dat meer dan de helft van al het internetverkeer afkomstig is van mobiele apparaten, en daarom is het van groot belang dat je website mobiel geschikt dient te zijn om geen bezoekers/klanten mis te lopen.

In dit bericht ga ik iets verder in op de manier waarop je kunt controleren of je website ook daadwerkelijk prima functioneert op mobiele apparaten en dat de website ook responsive is opgebouwd.
Gebruik als eerste je Smartphone en bezoek je eigen website eens en controleer de onderstaande belangrijke punten op je website:

 1. Zijn de belangrijkste pagina’s van je website makkelijk en snel te vinden?
 2. Staan het adres & telefoonnummer boven in je mobiele website? Bezoekers gebruiken je mobiele website om makkelijk te kunnen navigeren naar je bedrijf of fysieke winkel, het telefoonnummer moet werken als een link of call-to-action button naar de belfunctie van je smartphone waardoor de bezoeker dus direct telefonisch contact met je bedrijf op kan nemen.
 3. Werkt de menuoptie van uw mobiele website en is er een zoekfunctie aanwezig? (bij uitgebreide sites belangrijk)
 4. Zijn buttons en links makkelijk te herkennen en kloppen de links ook daadwerkelijk?
  Let op, door het grote aanbod van smartphones en browsers zullen webpagina’s op diverse apparaten anders reageren en het is dus raadzaam om de bovenstaande testen op meerdere telefoons uit te voeren.

DE MOBIELVRIENDELIJKE TEST VAN GOOGLE

Google heeft een handige tool ontwikkeld die laat zien hoe Google jouw site ziet. Test op https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly de mobielvriendelijkheid van je eigen website. Wanneer je site niet goed geschikt is voor mobiel geeft Google tips om de mobielvriendelijkheid te verbeteren. De test toont tevens een weergave van je website op een mobiele screenshot.

DE WEB DEVELOPER TOOLBAR IN CHROME

Je kunt je website ook direct testen vanuit Chrome-browser, deze tool laat je niet alleen de mobiele versie zien maar ook de weergave op bijvoorbeeld een tablet of een laptop. Om deze test te bekijken open je Chrome als browser en voer je in de adresbalk de URL in die je wilt testen (handig tijdens het ontwikkelen van een website). Klik met je rechtermuisknop ergens op het browserscherm en vervolgens klik je op “Inspecteren” (snelkoppeling: Ctrl+Shift+I).

screen-mobiel-vriendelijk-w

Test mobiele website Your Concept

Dit zal de website openen, zoals in de screenshot hierboven. Het zal je laten zien of je website geschikt is voor meerdere maten schermen. Firefox heeft een soortgelijke functie genaamd “responsive design mode”.

Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor iPhone 5 in het drop-down menu bovenin, dan zal het scherm automatisch een voorbeeld hiervan laten zien.

Wil je dat wij dit werk uit handen nemen, neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat je website door ons uitvoerig testen!

Het bericht Test je mobiele website nu! verscheen eerst op Your Concept.

]]>
Een vraag die ons vaak gesteld wordt; Backlinks kopen of beter niet? https://www.yourconcept.nl/backlinks-kopen-beter/ Wed, 25 Jan 2017 10:23:53 +0000 https://www.yourconcept.nl/?p=2436 Backlinks zijn links die staan op een andere website en verwijzen jouw website

Het bericht Een vraag die ons vaak gesteld wordt; Backlinks kopen of beter niet? verscheen eerst op Your Concept.

]]>
Backlinks kopen of beter niet?

Backlinks zijn links die staan op een andere website en verwijzen naar een pagina binnen jouw eigen website, ze dragen voor een deel bij aan de positie van je website in Google mits deze relevant zijn aan het onderwerp van jouw website, zelf een goede reputatie hebben in Google, een correcte anchortekst & title attribute bevat. Verder is het nog belangrijk of jij ook terug linkt en of de link niet op dezelfde server staat als waarop jouw eigen website staat.

backlinks kopen

Zoals je ziet is het verzamelen van goede backlinks niet zo gemakkelijk als men vaak denkt. Maar backlinks worden op het gebied van SEO steeds minder belangrijk en zullen zeker in de toekomst minder zwaar gaan wegen in de positiebepaling door Google. Wat nu al zwaarder telt voor Google is een goede en relevante (onderwerp gerelateerd) content in je website. Hierbij kun je denken aan goede teksten maar ook audio, video en plaatjes worden steeds belangrijker voor het optimaliseren van je website.

Terug naar de kern van dit verhaal, moet ik voor een betere positie in Google nu backlinks kopen of niet? Ons antwoordt hierop is helder “NIET DOEN!”

Op het internet vindt je honderden websites die backlinks aanbieden, maar leveren jouw nooit de juiste relevante of kwalitatieve backlinks op. Meestal koop je hier een pakket van bijvoorbeeld 500 of meer links naar je eigen website van allerlei linkfarms of sites met veel duplicate content. Deze backlinks kunnen je website zoveel schade opleveren dat je de kans loopt om een “Banned Positie” in Google te krijgen waardoor je website helemaal niet meer is te vinden in de zoekresultaten.


Eindconclusie over backlinks kopen

Koop dus nooit backlinks maar focus je op de content van je website en zorg dat de content van je website regelmatig wordt vernieuwd (een WordPress Blog starten kan je hier prima bij helpen)

Tevens is het raadzaam om je website te voorzien van een SSL Certificaat want sinds kort krijgen websites met een SSL Certificaat voorrang in de posities van Google. Meer informatie over een SSL Certificaat lees je hier.

Het bericht Een vraag die ons vaak gesteld wordt; Backlinks kopen of beter niet? verscheen eerst op Your Concept.

]]>