Your Concept https://www.yourconcept.nl Full-Service Internetbedrijf in Weert Thu, 06 Apr 2017 12:34:58 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.7.5 Betere productfoto’s zorgen voor meer omzet! https://www.yourconcept.nl/betere-productfotos-zorgen-meer-omzet/ Thu, 06 Apr 2017 12:14:08 +0000 https://www.yourconcept.nl/?p=2487 Een foto kan het succes van je webwinkel maken of breken, zorg dus voor goede foto's

Het bericht Betere productfoto’s zorgen voor meer omzet! verscheen eerst op Your Concept.

]]>
Betere productfoto’s zorgen voor meer omzet!

Een productfoto kan het succes van je webwinkel maken of breken. Wanneer een foto van een product in een webwinkel slecht van kwaliteit is dan is dit het eerste waar een bezoeker van je shop naar kijkt en zal direct afhaken bij de aankoop van het product. Recente studies hebben meerdere malen aangetoond dat consumenten die een webwinkel bezoeken hun aankoop beslissen op de waarde van de afbeeldingen op je productpagina in de webshop. Zorg dus dat deze van een goede en hoge kwaliteit zijn en houd rekening met de onderstaande punten:

 1. De kwaliteit van de afbeelding (zorg dat de foto’s scherp en groot genoeg zijn zodat ze duidelijk het product weergeven)
 2. Bestaat je product uit meerdere kleuren voeg dan ook afbeeldingen toe in deze kleuren
 3. Plaats foto’s van je product in meerdere posities. (m.a.w. laat je gehele product zien, een 3D afbeelding is hierbij een optie)
 4. Zorg dat een foto ingezoomd kan worden zodat men details verder kan bekijken, woocommerce als webwinkelsoftware heeft vele plugin’s beschikbaar om afbeeldingen op een goede manier te presenteren in de productpagina van een webshop.
 5. Zorg dat je product op de foto niet afgeleid wordt door andere objecten op de foto en zorg dat de focus ook echt op je product gericht is. Verwijder indien noodzakelijk de achtergrond en maak deze transparant of wit waardoor je product er uitspringt op de foto. Heb je zelf niet de kennis van bijvoorbeeld Photoshop in huis om de foto’s te bewerken, laat dit dan bijvoorbeeld doen door MisterClipping.com.

MisterClipping is een betaalbaar bedrijf dat gespecialiseerd is in het bewerken van o.a. productfoto’s. Door het inschakelen van een extern bedrijf bespaar je veel kostbare tijd en geld op uw dagelijkse arbeidsintensieve beeldbewerking.

productfotos-webwinkel

Het imago van een afbeelding in een webshop bepaald dus in grote maten of je klanten ook daadwerkelijk overgaan tot aankoop in je webwinkel. Door een perfecte afbeelding te plaatsen bij je producten onderscheid je de webwinkel met die van je concurrenten en zal de webwinkel in z’n geheel er professioneler uit gaan zien.

MAAK FOTO’S VANUIT VERSCHILLENDE INVALSHOEKEN

Als je bijvoorbeeld een webwinkel hebt in online meubels dan is het belangrijk dat er foto’s op staan die gemaakt zijn vanuit alle invalshoeken. Laat dus bijvoorbeeld een stoel zien met foto’s gemaakt van de voorkant, zijkant en achterkant. Tevens is het handig om verdere details van de stoel te laten zien en een duidelijke foto van het gebruikte materiaal (stof van de stoel). Zorg er tevens voor om de kleurechtheid zoveel mogelijk te benaderen om later teleurstellingen bij je klanten te voorkomen.

Een goed en helder voorbeeld van een productpagina uit een webshop staat hieronder:

productfoto details

Detailfoto’s van je product

EINDCONCLUSIE:

Productfoto’s zijn één van de belangrijkste onderdelen in een webwinkel en zorgen wanneer je dit goed doet voor meer conversie en omzet in je webwinkel.

Download in pdf DOWNLOAD HIER EEN MAKKELIJKE PRINTVERSIE VAN DIT ARTIKEL!

Gerelateerde pagina’s aan dit artikel: 3 Tips voor betere afbeeldingen | Website afbeeldingen optimaliseren voor Google

Het bericht Betere productfoto’s zorgen voor meer omzet! verscheen eerst op Your Concept.

]]>
Beoordeel ons vandaag nog en maak kans! https://www.yourconcept.nl/beoordeel-vandaag-nog-en-maak-kans/ Sun, 02 Apr 2017 11:40:02 +0000 https://www.yourconcept.nl/?p=2471 Graag vernemen wij van jouw wat jij van ons vindt!

Het bericht Beoordeel ons vandaag nog en maak kans! verscheen eerst op Your Concept.

]]>
Beoordeel ons vandaag nog en maak kans op gratis Webhosting!

Your Concept is als webdesign bedrijf al meer dan 16 jaar actief en wij vernemen graag van jouw wat jij van ons vindt! Laat daarom vandaag nog je eerlijke beoordeling achter op Trustpilot en maak kans op een jaar lang webhosting van je eigen website incl. domeinnaam ter waarde van €119,00.

klantbeoordeling Your Concept

Deze actie is geldig t/m 31 mei 2017

KLIK HIER OM ONS TE BEOORDELEN!

Zelf starten met het verzamelen van beoordelingen

Zelf ook starten met het verzamelen van beoordelingen van je bedrijf? Trustpilot is een beoordeling community die vertrouwen en transparantie opbouwt tussen klanten en bedrijven. Door het verzamelen van beoordelingen verzamel je een eerlijke en onafhankelijke feedback van je klanten.
Meer informatie: https://nl.business.trustpilot.com/

Het bericht Beoordeel ons vandaag nog en maak kans! verscheen eerst op Your Concept.

]]>
Test je mobiele website nu! https://www.yourconcept.nl/test-mobiele-website-nu/ Tue, 21 Mar 2017 12:47:08 +0000 https://www.yourconcept.nl/?p=2457 Een feit is dat meer dan de helft van al het internetverkeer afkomstig is van mobiele apparaten

Het bericht Test je mobiele website nu! verscheen eerst op Your Concept.

]]>
Test hier nu online je mobiele website!

Een feit is dat meer dan de helft van al het internetverkeer afkomstig is van mobiele apparaten, en daarom is het van groot belang dat je website mobiel geschikt dient te zijn om geen bezoekers/klanten mis te lopen.

In dit bericht ga ik iets verder in op de manier waarop je kunt controleren of je website ook daadwerkelijk prima functioneert op mobiele apparaten en dat de website ook responsive is opgebouwd.
Gebruik als eerste je Smartphone en bezoek je eigen website eens en controleer de onderstaande belangrijke punten op je website:

 1. Zijn de belangrijkste pagina’s van je website makkelijk en snel te vinden?
 2. Staan het adres & telefoonnummer boven in je mobiele website? Bezoekers gebruiken je mobiele website om makkelijk te kunnen navigeren naar je bedrijf of fysieke winkel, het telefoonnummer moet werken als een link of call-to-action button naar de belfunctie van je smartphone waardoor de bezoeker dus direct telefonisch contact met je bedrijf op kan nemen.
 3. Werkt de menuoptie van uw mobiele website en is er een zoekfunctie aanwezig? (bij uitgebreide sites belangrijk)
 4. Zijn buttons en links makkelijk te herkennen en kloppen de links ook daadwerkelijk?
  Let op, door het grote aanbod van smartphones en browsers zullen webpagina’s op diverse apparaten anders reageren en het is dus raadzaam om de bovenstaande testen op meerdere telefoons uit te voeren.

DE MOBIELVRIENDELIJKE TEST VAN GOOGLE

Google heeft een handige tool ontwikkeld die laat zien hoe Google jouw site ziet. Test op https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly de mobielvriendelijkheid van je eigen website. Wanneer je site niet goed geschikt is voor mobiel geeft Google tips om de mobielvriendelijkheid te verbeteren. De test toont tevens een weergave van je website op een mobiele screenshot.

DE WEB DEVELOPER TOOLBAR IN CHROME

Je kunt je website ook direct testen vanuit Chrome-browser, deze tool laat je niet alleen de mobiele versie zien maar ook de weergave op bijvoorbeeld een tablet of een laptop. Om deze test te bekijken open je Chrome als browser en voer je in de adresbalk de URL in die je wilt testen (handig tijdens het ontwikkelen van een website). Klik met je rechtermuisknop ergens op het browserscherm en vervolgens klik je op “Inspecteren” (snelkoppeling: Ctrl+Shift+I).

screen-mobiel-vriendelijk-w

Test mobiele website Your Concept

Dit zal de website openen, zoals in de screenshot hierboven. Het zal je laten zien of je website geschikt is voor meerdere maten schermen. Firefox heeft een soortgelijke functie genaamd “responsive design mode”.

Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor iPhone 5 in het drop-down menu bovenin, dan zal het scherm automatisch een voorbeeld hiervan laten zien.

Wil je dat wij dit werk uit handen nemen, neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat je website door ons uitvoerig testen!

Het bericht Test je mobiele website nu! verscheen eerst op Your Concept.

]]>
Een vraag die ons vaak gesteld wordt; Backlinks kopen of beter niet? https://www.yourconcept.nl/backlinks-kopen-beter/ Wed, 25 Jan 2017 10:23:53 +0000 https://www.yourconcept.nl/?p=2436 Backlinks zijn links die staan op een andere website en verwijzen jouw website

Het bericht Een vraag die ons vaak gesteld wordt; Backlinks kopen of beter niet? verscheen eerst op Your Concept.

]]>
Backlinks kopen of beter niet?

Backlinks zijn links die staan op een andere website en verwijzen naar een pagina binnen jouw eigen website, ze dragen voor een deel bij aan de positie van je website in Google mits deze relevant zijn aan het onderwerp van jouw website, zelf een goede reputatie hebben in Google, een correcte anchortekst & title attribute bevat. Verder is het nog belangrijk of jij ook terug linkt en of de link niet op dezelfde server staat als waarop jouw eigen website staat.

backlinks kopen

Zoals je ziet is het verzamelen van goede backlinks niet zo gemakkelijk als men vaak denkt. Maar backlinks worden op het gebied van SEO steeds minder belangrijk en zullen zeker in de toekomst minder zwaar gaan wegen in de positiebepaling door Google. Wat nu al zwaarder telt voor Google is een goede en relevante (onderwerp gerelateerd) content in je website. Hierbij kun je denken aan goede teksten maar ook audio, video en plaatjes worden steeds belangrijker voor het optimaliseren van je website.

Terug naar de kern van dit verhaal, moet ik voor een betere positie in Google nu backlinks kopen of niet? Ons antwoordt hierop is helder “NIET DOEN!”

Op het internet vindt je honderden websites die backlinks aanbieden, maar leveren jouw nooit de juiste relevante of kwalitatieve backlinks op. Meestal koop je hier een pakket van bijvoorbeeld 500 of meer links naar je eigen website van allerlei linkfarms of sites met veel duplicate content. Deze backlinks kunnen je website zoveel schade opleveren dat je de kans loopt om een “Banned Positie” in Google te krijgen waardoor je website helemaal niet meer is te vinden in de zoekresultaten.


Eindconclusie over backlinks kopen

Koop dus nooit backlinks maar focus je op de content van je website en zorg dat de content van je website regelmatig wordt vernieuwd (een WordPress Blog starten kan je hier prima bij helpen)

Tevens is het raadzaam om je website te voorzien van een SSL Certificaat want sinds kort krijgen websites met een SSL Certificaat voorrang in de posities van Google. Meer informatie over een SSL Certificaat lees je hier.

Het bericht Een vraag die ons vaak gesteld wordt; Backlinks kopen of beter niet? verscheen eerst op Your Concept.

]]>
3 Handige Tips voor betere afbeeldingen voor op je website https://www.yourconcept.nl/3-tips-betere-afbeeldingen/ Mon, 09 Jan 2017 20:00:16 +0000 https://www.yourconcept.nl/?p=2411 Je zoekt je vaak wezenloos naar een passende afbeelding voor op je website .....

Het bericht 3 Handige Tips voor betere afbeeldingen voor op je website verscheen eerst op Your Concept.

]]>
3 Tips voor betere afbeeldingen

Je zoekt je vaak wezenloos naar een passende afbeelding voor op je website of blogpost en je kunt niet echt een afbeelding vinden die echt goed past bij je onderwerp. Voor je het weet ben je langer bezig met het zoeken naar de juiste afbeelding of illustratie dan het schrijven van de pagina zelf. Met de volgende 3 handig TIPS vind je altijd in no-time de juiste afbeelding.

BETERE AFBEELDINGEN VOOR JE WEBSITE!

TIP 1 – DOE HET ZELF!

De huidige generatie smartphones hebben meestal een prima camera waarmee je zelf op een snelle manier een mooie foto met o.a. de hulp van Canva of Designfeed kunt maken. Overal om je heen vind je onderwerpen die geschikt kunnen zijn voor gebruik op je website.


TIP 2 – BESTEED HET UIT AAN EEN FOTOGRAAF

Waarom zou je alles zelf willen doen als je talloze en getalenteerde freelance fotograven of illustrators  voor handen hebt die je tegen een verrassend lage prijs kunnen helpen met fraaie en herkenbare eigen foto’s of illustraties? Het grote voordeel hiervan is dat je niet bang hoeft te zijn dat je concurrent dezelfde foto gebruikt als jij. Tevens ben je er zeker van dat je de auteursrechten niet schendt.


TIP 3 – ZOEK NAAR STOCKFOTO’S

Als tip 1 & 2 geen optie voor jou zijn dan kun je ook prima een stockfoto gebruiken.Hierbij is het de truc om vooral slim en gericht te zoeken. Bedenk daarom eerst heel goed wat voor soort afbeelding je wilt plaatsen bij het onderwerp. Wordt het een Foto of een Illustratie, en gebruik je deze beschrijvend of conceptueel aan je onderwerp?


BONUSTIP – ZORG VOOR DE JUISTE AFMETING

Zorg er altijd voor dat de afbeelding of illustratie de juiste afmeting heeft en deze voldoende is gecomprimeerd zodat je website of webwinkel lekker snel blijft, dit is wel zo prettig voor je bezoekers. Hoe je een afbeelding het beste kunt comprimeren lees je hier.


Het bericht 3 Handige Tips voor betere afbeeldingen voor op je website verscheen eerst op Your Concept.

]]>
Overstappen naar WooCommerce als webwinkelsoftware https://www.yourconcept.nl/overstappen-naar-woocommerce-als-webwinkelsoftware/ Mon, 09 Jan 2017 13:05:09 +0000 https://www.yourconcept.nl/?p=2398 WooCommerce is een e-commerce platform van WordPress

Het bericht Overstappen naar WooCommerce als webwinkelsoftware verscheen eerst op Your Concept.

]]>
Overstappen naar WooCommerce

als webwinkelsoftware


WooCommerce is een e-commerce platform van WordPress dat in ruim 40% van alle webwinkels in Nederland wordt gebruikt. WordPress is het meest gebruikte CMS systeem wereldwijd en heeft de afgelopen jaren qua ontwikkeling grote stappen mogen maken. Door het inzetten van woocommerce als webwinkelsoftware profiteer je van vele voordelen zoals o.a. de vindbaarheid in Google en de responsive opbouw van de website maakt je webshop gebruiksvriendelijker voor iedere bezoeker.

woocommerce

DE VOORDELEN VAN WOOCOMMERCE OP EEN RIJTJE:

 • WooCommerce is uitermate geschikt voor kleine tot middelgrote webshops,
 • Vele plug-ins beschikbaar,
 • Meerdere talen mogelijk binnen 1 systeem
 • WooCommerce / WordPress is een Open Source platform met als groot voordeel dat er wereldwijd veel ontwikkelaars aan het systeem werken en delen met andere gebruikers,
 • Gebruiksvriendelijk voor gebruiker als ook de beheerders in de backend van de webshop,
 • Zeer SEO Vriendelijk door de plug-ins van Yoast,
 • Your Concept kan desgewenst maatwerk leveren aan de complete webwinkel en dus niet gelimiteerd in het webdesign van een standaard template,
 • Import van producten en klanten mogelijk van bijvoorbeeld oscommerce,
 • Vele beschikbare kant en klare koppelingen naar bijvoorbeeld je boekhoudsysteem of de kassa van een fysieke winkel,
 • Leverbaar met een kant en klare Blog,
 • Responsive webdesign (dus geschikt gemaakt voor o.a. Tablet, Smartphone of Laptop & Desktop,

VEILIG WERKEN MET WOOCOMMERCE

Doordat WooCommerce wereldwijd veel wordt ingezet als e-commerce platform is dit ook erg aantrekkelijk voor hackers die het systeem proberen te kraken en daarom is het noodzakelijk dat ook de beveiliging van het systeem optimaal is geregeld, zowel in de WordPress als in de geïnstalleerde plug-ins. Door de regelmatige updates die uitkomen is het verstandig om deze ook uit te laten voeren. Your Concept kan voor een klein bedrag per jaar deze updates voor je uitvoeren zodat de webwinkel veilig blijft en de kans op hacken tot wel 95% zal verkleinen.

WOOCOMMERCE HOSTING

Een goede en snelle server is voor de installatie van WooCommerce van groot belang, de servers van Your Concept zijn speciaal voor WordPress ingericht en op deze manier zal de webwinkel soepel en snel blijven draaien.

OVERSTAPPEN?
Indien je overweegt om over te stappen naar WooCommerce, neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat je verder de uitgebreide mogelijkheden toelichten.

Het bericht Overstappen naar WooCommerce als webwinkelsoftware verscheen eerst op Your Concept.

]]>
Nederlanders besteden ook in 2021 vooral online https://www.yourconcept.nl/nederlanders-besteden-ook-2021-vooral-online/ Thu, 15 Dec 2016 09:00:33 +0000 https://www.yourconcept.nl/?p=2387 Nederlanders zullen ook in 2021 nog steeds de winkelstraten gaan bezoeken!

Het bericht Nederlanders besteden ook in 2021 vooral online verscheen eerst op Your Concept.

]]>
Nederlanders besteden ook in

2021 vooral online


De verwachting was eind 2013 nog dat Nederlanders 52% van hun budget online zouden besteden, maar deze voorspellingen zijn inmiddels getemperd blijk uit een nieuw onderzoek van Gfk. Uit dit onderzoek is gebleken dat Nederlandse consumenten over 5 jaar gemiddeld 32% van hun budget online zullen besteden. De meeste Nederlanders zullen dus ook in 2021 nog steeds de winkelstraten gaan bezoeken, maar het wordt wel minder!

Overzicht van de feiten en de prognose tot 2021:

online-cijfers-prognose

Overzicht van de online e-commerce uitgave berekend per branche:

prognose-webshops


Het bericht Nederlanders besteden ook in 2021 vooral online verscheen eerst op Your Concept.

]]>
De magische “9” bij het geven van online korting https://www.yourconcept.nl/magische-9-korting/ Wed, 14 Dec 2016 10:22:11 +0000 https://www.yourconcept.nl/?p=2375 Consumenten zijn dol op kortingen, maar hoe bepaal je nu de juiste korting?

Het bericht De magische “9” bij het geven van online korting verscheen eerst op Your Concept.

]]>
De magische “9” bij korting

Consumenten zijn dol op kortingen, maar hoe bepaal je nu de juiste korting bij een af te prijzen product.
De magische 9 bij het geven van een korting is het meeste gebruikte korting type maar echt niet altijd zo magisch als men denkt. Gewoon het toevoegen van een 9 aan het einde van je (korting) prijs is niet altijd de beste strategie.

Een prijs van bijvoorbeeld €9.99 ziet goedkoper dan €10.00.

Online voorbeeld:

Voorbeeld van de Magische 9

Maar dat geldt eigenlijk alleen voor producten die goedkoop moeten lijken (of kijken) of simpelweg gewoon spotgoedkoop zijn.


KORTING BIJ LUXE PRODUCTEN

Voor luxe producten kan de ‘goedkope’ psychologie van deze prijs averechts werken, als men bijvoorbeeld een uniek luxeproduct koopt van een hoge kwaliteit, dan zijn mensen bereid om te betalen voor de luxe en de kwaliteit. Een product wat bijvoorbeeld €399,00 kost lijkt minder waardevol vergeleken met een product met een prijs van €400,00.

Online voorbeeld van luxeproducten:

magische-9-korting

Mooie ronde prijzen ademen dus kwaliteit!


Het bericht De magische “9” bij het geven van online korting verscheen eerst op Your Concept.

]]>
Openingstijden Your Concept tijdens de Feestdagen 2017 https://www.yourconcept.nl/openingstijden-tijdens-feestdagen/ Sat, 03 Dec 2016 10:48:40 +0000 https://www.yourconcept.nl/?p=2348 Onze aangepaste openingstijden tijdens de Feestdagen

Het bericht Openingstijden Your Concept tijdens de Feestdagen 2017 verscheen eerst op Your Concept.

]]>
Openingstijden tijdens de

Feestdagen 2017


Rond de feestdagen hanteren wij de volgende aangepaste openingstijden.
Tijdens kerst zijn wij gesloten op maandag 26 & dinsdag 27 december. Met nieuwjaar zijn wij gesloten op maandag 2 januari.

Op 3 januari 2017 staan wij weer heel graag voor je klaar!

prettige-kerstdagen

Voor noodgevallen zijn wij 24 uur per dag / 7 dagen per week bereiken op T: +31 (0)6-20 05 03 01.

(graag willen wij benadrukken dat dit nummer enkel bij zeer urgente gevallen gebruikt dient te worden)

Het bericht Openingstijden Your Concept tijdens de Feestdagen 2017 verscheen eerst op Your Concept.

]]>
WordPress website onderhoud door Your Concept https://www.yourconcept.nl/wordpress-website-onderhoud/ Tue, 29 Nov 2016 13:31:00 +0000 https://www.yourconcept.nl/?p=2339 Het onderhouden van een WordPress website is van groot belang.

Het bericht WordPress website onderhoud door Your Concept verscheen eerst op Your Concept.

]]>
WordPress website onderhoud

Het onderhouden van een WordPress website is van groot belang. Alhoewel WordPress op zich een veilig CMS is voor het onderhouden van je website of webwinkel (woocommerce) worden deze toch nog vaak gehackt. De oorzaken hiervan zijn veelal het gebruik van onveilige wachtwoorden, plugin’s of het nalaten van het installeren van updates die regelmatig uitkomen voor WordPress.

wordpress development

Meer dan webdesign

Your Concept Webdesign uit Weert verzorgt meer dan enkel het Webdesign van je website. Door ons gecontroleerde updates uit te laten voeren is je website of webwinkel optimaal beveiligd. Ook kunnen wij WordPress verder optimaliseren op snelheid door middel van o.a. het cachen van je website of webwinkel. Op deze manier krijgen de bezoekers je website sneller te zien en verminderd daarmee dus de laadtijd van je website. Een snelle website is tevens een steeds groter wordende factor voor een optimale positie in Google. (SEO)

Responsive WordPress Webdesign

Een responsive website is een website die geschikt is gemaakt voor iedere scherm van de gebruiker, zoals bijvoorbeeld een desktop, iPAD, of smartphone. Veel wat oudere websites zijn nog steeds niet responsive gebouwd, en hierdoor mis je uiteraard veel kansen op het internet. Ook Google bepaald mede de positie aan de hand van de gebruiksvriendelijkheid van je website.

WordPress advies:

Heb je dus een degelijk advies nodig over jouw WordPress website, of wil je onderhoud laten plegen aan je bestaande website die je wellicht zelf hebt gemaakt en kom je wat kennis te kort op het gebied van de verdere ontwikkeling ervan, Your Concept is de expert op het gebied van de optimalisatie en verbeteringen binnen WordPress.

Wat kost het?

Na een korte inventarisatie van de werkzaamheden, kunnen wij je meestal wel een indicatie geven van de kosten. Het is natuurlijk wel makkelijk dat je weet waar je aan toe bent. Wij zorgen ervoor dat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Wij hanteren voor WordPress onderhoud & ontwikkeling een uurtarief van €65,00 (excl. btw) per uur, maar wanneer je vooraf een aantal uren reserveert kan het nog voordeliger!

tarief-wordpress

Bovenstaande tarieven zijn op basis van vooruitbetaling. Hou je na de werkzaamheden nog tijd over (wat regelmatig gebeurd) dan sparen wij deze uren 1 jaar voor je op, en kun je ze dus op een later tijdstip altijd nog inzetten voor een volgend WordPress project.

Het bericht WordPress website onderhoud door Your Concept verscheen eerst op Your Concept.

]]>