Veel gestelde vragen website


Hieronder vind je vragen over websites en webdesign die ons vaak worden gesteld. Staat je vraag er niet tussen, stuur ons een mail; info@yourconcept.nl of stel je vraag telefonisch aan een van onze medewerkers; T: +31 (0) 495 54 92 49

Wat is de levertijd van een website of webwinkel?
Dit is een beetje afhankelijk van de onderstaande punten:
  • Hoe snel ben je zelf met het invoeren van de producten en overige content?
  • Heb je al een logo, huisstijl of product foto's?
  • Doorlooptijd m.b.t het aanvragen van iDeal en andere betalingsmethoden als creditcard
Onze snelste klant had zijn webwinkel binnen één week live, en een website binnen enkele werkdagen. Gemiddeld duurt het ca. 2 tot 6 weken. 
Kan ik een webwinkel na een bepaalde periode doorverkopen?
Ja, het doorverkopen van een webwinkel of website is geen enkel probleem, lopende contacten met ons lopen automatich door naar de nieuwe eigenaar van de webwinkel of website.
Wat is een responsive website?
Een responsive website is een site die zich qua design aanpast op het scherm van de gebruiker, bijvoorbeeld een tablet zoals een iPAD, Smartphone of desktop computer. Een site met een responsive webdesign zorgt voor een optimale gebruikerservaring.
Ik ben niet zo technisch, krijg ik support bij het vullen van mijn webwinkel of website?
Absoluut! Je krijgt alle support die je nodig hebt om je webwinkel of website te vullen en te onderhouden. Hiervoor hanteren wij een fair-use beleid. Wij willen geen strikte tijdgebonden limiet opleggen met betrekking tot de support van Your Concept , omdat in een bepaalde periode veel behoefte kan zijn aan support en in andere perioden niet. Wij geven support per e-mail en natuurlijk telefonisch.
Moet ik voor het gebruik van Your Concept software installeren?
Nee, voor het gebruik van onze webwinkel & CMS software zoals Wordpress heb je enkel een webbrowser zoals b.v. Internet Explorer of Chrome nodig.
Ik ben een startende ondernemer en heb geen groot budget, kan Your concept mij helpen?
Natuurlijk! Your Concept heeft speciaal voor de startende ondernemer een "Budget Website" ontwikkeld waarmee je je prima op het internet kunt presenteren.

WEBDESIGNERS SINDS 2000

Your Concept
(Bedrijvencentrum de Klaver)
St. Apolloniastraat 2a
6002BE Weert (NL)

Your Concept