Veel gestelde vragen algemeen


Hieronder vind je algemene vragen die ons vaak worden gesteld. Staat je vraag er niet tussen, stuur ons een mail; info@yourconcept.nl of stel je vraag telefonisch aan een van onze medewerkers; T: +31 (0) 495 54 92 49

Ben ik zelf eigenaar van de website of webwinkel die ik koop bij Your Concept?
Ja, jij bent zelf de eigenaar van je online webwinkel of website tenzij anders met je is afgesproken.
Maakt Your Concept gebruik van Open Source software?
Ja, Your Concept maakt gebruik van o.a. Woocommerce, osCommerce & WordPress software om op deze manier een volledig schaalbare e-commerce of internetsite oplossing te verschaffen.
Wat kost een website of webwinkel?
Your Concept levert veelal maatwerk websites of webwinkels en daarom is het niet eenvoudig om vooraf een vaste prijs aan te geven. Deze is immers sterk afhankelijk van je persoonlijke wensen die je stelt aan je internetsite. Denk hierbij aan de toegepaste technieken en eventuele extra diensten. Wel kun je altijd een prijsindicatie bij ons aanvragen. Aan de hand van een korte inventarisatie geven wij een schatting van de te verwachten kosten.Een prijsindicatie is uiteraard gratis en verplicht je tot niets. Aarzel niet, wij staan je graag te woord. Bel of mail ons, of vul het contactformulier in op onze contactpagina. Je hebt bij Your Concept al een webwinkel compleet met lay-out in huisstijl, onderhoud systeem, en iDeal koppeling voor € 1699,00, een internetsite met CMS heeft u al voor €599,00
Kunnen jullie ook een logo of huisstijl voor mijn website maken?
Ja, Your Concept heeft vormgevers in huis die u verder kunnen helpen met de ontwikkeling van uw eigen huisstijl, tevens kunt u bij ons terecht voor het ontwerpen van logo’s, banners enz….
Er is een storing, wat moet ik nu doen?
Ondanks het feit dat wij ons uiterste best doen om je van dienst te zijn kan er zich altijd storing voordoen. De helpdesk van Your Concept is je uiteraard behulpzaam bij het oplossen van deze eventuele problemen.
Wat is een CMS systeem?
Een CMS systeem of te wel “Content Management System” is een software waar mee je de inhoud van uw webwinkel of website kunt onderhouden met o.a. teksten, foto's, producten, en formulieren. Ook heeft een CMS de mogelijkheid om bestanden zoals Filmpjes vanuit Youtube, PDF bestanden, Word en Excel bestanden enz... op je website te plaatsen. Het CMS beheersysteem is bereikbaar op iedere werkplek waar een PC met internetverbinding aanwezig is. Voordat je een webwinkel of website gaat maken, vraag dan naar de uitgebreide mogelijkheden van CMS.
Ik wil nieuwsbrieven versturen naar mijn klanten, mag dat zomaar?
Ja, het versturen van nieuwsbrieven  is een ideale marketingtool en via een nieuwsbriefsysteem kun je klanten op de effectieve wijze op de hoogte houden van je producten of diensten. Voor het versturen van een nieuwsbrief hanteren wij wel een streng policy beleid en moet het nieuwsbriefsysteem voldoen aan de Anti-Spam wetgeving. Een goed systeem hiervoor is Mailpoet. Mailpoet is veilig en voldoet volledig aan de Anti-Spam wetgeving. In de Europese wetgeving is opgenomen dat een “dubbele opt-in” verplicht is. Iemand die zich via de site aanmeld voor je nieuwsbrief moet via mail dus nog een bevestigingslink aanklikken. Lees meer over Mailpoet ...........
Ik ben een startende ondernemer en heb geen groot budget, kan Your concept mij helpen?
Natuurlijk! Your Concept heeft speciaal voor de startende ondernemer een "Budget Website" ontwikkeld waarmee je je prima op het internet kunt presenteren.
Is er ook een goed alternatief voor Photoshop?
Jazeker zijn er diverse alternatieve van Photoshop voor bijvoorbeeld het bewerken of verkleinen van foto's. We hebben hierover een speciaal artikel geschreven. Klik hier om het artikel te lezen!

WEBDESIGNERS SINDS 2000

Your Concept
(Bedrijvencentrum de Klaver)
St. Apolloniastraat 2a
6002BE Weert (NL)

Your Concept