Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/yourconc/domains/yourconcept.nl/public_html/wp-content/plugins/testimonials-showcase/includes/utils-advanced.php on line 773

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/yourconc/domains/yourconcept.nl/public_html/wp-content/plugins/testimonials-showcase/includes/utils-advanced.php on line 774

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/yourconc/domains/yourconcept.nl/public_html/wp-content/plugins/testimonials-showcase/includes/utils-advanced.php on line 775

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/yourconc/domains/yourconcept.nl/public_html/wp-content/plugins/testimonials-showcase/includes/utils-advanced.php on line 779

Klanten beoordelen ons al sinds 2000

Gemiddeld 4.93 sterren van 72 beoordelingen

"Ons succes hangt af van de tevredenheid van onze klanten"

Wij stellen daarom de mening van onze klanten zeer op prijs en nemen deze ook zeker mee ter verbetering van onze dienstverlening.

Daarnaast zijn we erg benieuwd naar wat jouw ervaring is met Your Concept, alle reviews zijn van harte welkom!

Anoniem
Bredford VOF
13/03/2019

Webshop laten maken door Your Concept in WooCommerce, we zijn erg tevreden aan ook de aftersale is prima geregeld!

Twan Berings
15/02/2019

Topbedrijf om mee samen te werken!

Rick Gielen
15/02/2019

Zeer tevreden over de voor ons uitgevoerde werkzaamheden. Altijd bereikbaar en ze maken er meteen werk van. Zeker een aanrader!

Bart Stultiens
15/11/2018

Bedankt voor de mooie website en de goede zorgen!

Jeroen van Someren
14/11/2018

Altijd een goede kwaliteit/prijsverhouding en een geweldige service!

Ga zo door!

My.Power lifestyle coaching
31/10/2018

Wat een verademing om met een bedrijf samen te werken wat meteen begrijpt wat je wensen zijn. Razendsnelle actie en zelfs een spoedlevering was geen probleem.
Ook op vragen via mail snel reactie en desgewenst actie.
100 % tevreden met mijn site

Kordaat BV
30/10/2018

Al jarenlang de betrouwbare partner als het gaat om totale service, beheer en onderhoud van onze Websites

Varta
09/10/2018

Na wat kleine problemen met het opstarten van de koppeling van onze webshop naar ons ERP systeem (fout lag niet bij Your Concept) draait alles perfect.

Your Concept reageert altijd snel (zelfs in de avonduren en het weekend)

Marco
09/10/2018

Ik heb de samenwerking met Your Concept een paar maanden geleden opgestart. We zijn blij met de "looks" van onze nieuwe webshop.

De overstap naar Woocommerce als webwinkelsoftware is nu al een groot succes!

Erik van Veenendaal
09/10/2018

Een bedrijf dat resultaatgericht werkt, kwaliteit levert en waarbij ook een open en eerlijke communicatie mogelijk is.

Kortom een bedrijf waarbij het prettig samenwerken is, en wat wij zeker aanbevelen!

Alvado Weert
09/10/2018

Fijne samenwerking en je wordt altijd snel geholpen.

Zeer goede kennis van zaken, en super geregeld!

Squids Sunwear
09/10/2018

Zeer tevreden over! Ron collega's zijn altijd even behulpzaam. Zeer goede en snelle service. Wij kunnen Your concept aan iedereen aanraden.

Schrijf een beoordeling:

86 + 9 =

Deze website gebruikt cookies

Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou en jouw internetgedrag verzamelen, zowel binnen als buiten onze website. Op basis daarvan passen wij en derde partijen de website, onze communicatie en advertenties aan op jouw interesses en profiel. Meer informatie lees je in ons cookie statement.

Accepteren Afwijzen Meer opties

Deze website gebruikt cookies

Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou en jouw internetgedrag verzamelen, zowel binnen als buiten onze website. Op basis daarvan passen wij en derde partijen de website, onze communicatie en advertenties aan op jouw interesses en profiel. Meer informatie lees je in ons cookie statement.

Functionele cookies
Arrow down

Functionele cookies zijn essentieel voor het correct functioneren van onze website. Ze stellen ons in staat om basisfuncties zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde gebieden mogelijk te maken. Deze cookies verzamelen geen persoonlijke informatie en kunnen niet worden uitgeschakeld.

Analytische cookies
Arrow down

Analytische cookies helpen ons inzicht te krijgen in hoe bezoekers onze website gebruiken. We verzamelen geanonimiseerde gegevens over pagina-interacties en navigatie, waardoor we onze site voortdurend kunnen verbeteren.

Marketing cookies
Arrow down

Marketing cookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Het doel is om relevante advertenties te vertonen aan de individuele gebruiker. Door deze cookies toe te staan, help je ons relevante inhoud en aanbiedingen aan je te vertonen.

Alles accepteren Opslaan