Klanten beoordelen ons al sinds 2000

Gemiddeld 4.93 sterren van 72 beoordelingen

"Ons succes hangt af van de tevredenheid van onze klanten"

Wij stellen daarom de mening van onze klanten zeer op prijs en nemen deze ook zeker mee ter verbetering van onze dienstverlening.

Daarnaast zijn we erg benieuwd naar wat jouw ervaring is met Your Concept, alle reviews zijn van harte welkom!

Stevero Vloeren webshop
17/06/2019

Zoeken naar een betrouwbare Internet partner om succes te behalen op het internet was niet nodig. Waarom niet, zult u zich wellicht afvragen! “Referenties daar draait het om”, en het netwerk van ‘My Webshop’ viel ons daarbij onmiddellijk op.

Het begon allemaal met een eerste afspraak, waarin ons al snel duidelijk werd dat dit onze partner zou gaan worden. Vrijwel direct daarna van start gegaan. Vanaf het eerste contact, daarna de lay-out, het duidelijk maken van onze wensen, de klantvriendelijkheid van de shop tot en met de oplevering van onze webwinkel 100% tevreden.

Ook na de oplevering is het helder en duidelijk dat wij de goede keuze gemaakt hebben, backoffice support prima natuulijk. Wij hebben het nu meegemaakt: “succes van een webwinkel is geen toeval”

Bij deze bedank ik de heren achter ‘My Webshop’ en garandeer ik onze samenwerking voor de toekomst.

Tino Stevens – Stevereo Vloeren & Interieurs

De Fitness Specialist – Budel
17/06/2019

Na al meer dan 25 jaar een “klassieke” fysieke winkel te hebben in fitness en tuinmeubelen werd het voor ons ook tijd om de horizon te verbreden en waren wij op zoek naar een betrouwbaar en goed bedrijf in het bouwen van webshops. Via via kwamen wij bij My Webshop terecht. Na een goed en duidelijk inleidend gesprek met hen te hebben gehad, was het voor ons meteen duidelijk dat we in My Webshop het juiste bedrijf hadden gevonden! My Webshop was duidelijk en eerlijk over alles. Ook zaken die we niet hoefde te verwachten; zoals honderden verkopen in de eerste week, werden duidelijk door My Webshop gemeld!

De kosten werden besproken (zonder meerwerk achteraf) en besloten werd dat My Webshop een eerste proefontwerp voor de lay-out van de webshop zou maken! Dit was meteen zo goed dat we buiten een tint lichter van een kleur, hier niets (!) aan gewijzigd hebben! Het technische gedeelte van de webshop was daarna zeer snel klaar en al onze wensen kwamen in de webshop naar voren zoals vooraf besproken! Toen begon het “helse karwei” van het invoeren van alle artikelen. Dit moet zeer nauwkeurig gebeuren en volgens strakke richtlijnen, dit werd perfect door My Webshop uitgelegd.

Verder kunnen we nog melden dat als je vragen hebt hier niet lang op hoeft te wachten bij My Webshop, binnen een dag (en meestal binnen een half uur) heb je antwoord op al je vragen! Kortom wij kunnen niets verkeerd over My Webshop zeggen en zijn er uitermate tevreden over!

My Webshop en team bedankt!

Sportieve groeten, deFitnessSpecialist.nl

Aquatulp – Apeldoorn
17/06/2019

Aquatulp verkoopt badkamermeubelen, badkamerkranen, badkameraccessoires en keukenkranen. Met betrekking tot de kranen richten wij ons vooral op RVS-kranen. Begin 2010 zochten wij een partner die voor ons een webshop kon maken. Door te zoeken op internet kwamen wij al snel bij “My Webshop”.

Direct bij ons eerste contact was het voor ons duidelijk dat My Webshop ”the place to be” moest zijn. Vanaf de eerste dag is de communicatie zeer goed en dat is voor ons één van de belangrijkste aspecten. Vooral het goed luisteren door de medewerkers van My Webshop naar onze wensen heeft geresulteerd in onze mooie webshop www.aquatulp.nl waar wij zeer tevreden over zijn. In dit proces is My Webshop zeer belangrijk geweest met het geven van tips en aandachtspunten, hiervoor nam men alle tijd. Ook na het online gaan van de webshop is de reactie tijd van My Webshop steeds zeer snel en leveren ze voor ons kwalitatief goed werk.

Toeval of niet maar ons eigen motto is bij My Webshop ook van toepassing namelijk: Betaalbare Kwaliteit!

Hans Kappert – Aquatulp

Kinderbestekje – Eindhoven
17/06/2019

Op zeer korte termijn heeft My Webshop een originele webwinkel voor ons kunnen realiseren die helemaal voldoet aan onze eisen. Na een eerste gesprek waarbij wij onze wensen kenbaar hadden gemaakt kregen wij al na enkele dagen het concept. Deze was vrijwel meteen goed. De webshop is gebruiksvriendelijk voor klanten maar ook zeker voor ons zelf met een duidelijk en overzichtelijk beheersysteem. Voor vragen altijd goed bereikbaar.

Samenwerken met My Webshop is écht een aanrader.

www.kinderbestekje.nl – Mariska Mantz

Fietsplus – Venlo
17/06/2019

Omdat we onze vorige website erg verouderd vonden hebben we in september 2008 besloten om een geheel nieuwe website te openen met daarbij een webshop, waarin we alles geheel zelf zouden kunnen bepalen. Doordat we een webdesigner in de buurt zochten met een oog voor perfectie, zijn we in contact gekomen met My Webshop. Nu is onze nieuwe super strakke website / webshop in de lucht en zonder spijt.

Doordat we de webshop zelf aan kunnen passen is het makkelijk geworden om onze website uptodate te houden.

Ook zijn sinds de lancering van de webshop de hits op de website verdubbeld, net zoals de tevredenheid van onze klanten.

Teun van Hoogstraten – Van hoogstraten fietsplus – Venlo

de Vliert – Breda
17/06/2019

Het bedrijf de Vliert sierbestrating had met spoed een verfrissende en vernieuwde internetsite nodig na een drukke verhuizing kwam het er allemaal niet van. Kwam met de internetsite ook niet verder na enige gesprekken met andere bedrijven, tot ik via een ander bedrijf bij My Webshop uitkwam na een telefoon gesprek en wat uitleg over ons bedrijf kwam er al vrij snel een mooie lay-out na wat aanpassingen dacht ik dit is het dat het zo snel kon gaan. En zo weinig moeite maar wat ik ook heel belangrijk vond is dat ik op Google mooi gerangschikt wordt en ik ben nog dagelijks aan het klimmen.

Al met al ik ben er zeer tevreden over en ook over de service erna.

Wilco de Zeeuw – de Vliert sierbestrating Brabant

D-Signverlichting – Etten-Leur
17/06/2019

Begin september 2008 via internet in contact gekomen met My Webshop, ik had het idee om een webwinkel te starten in moderne verlichting voor zowel in huis als buitenshuis. We hebben een paar keer kort van ideeën gewisseld per telefoon en al binnen 2 weken heb ik een eerste voorstel voor de lay-out (webdesign) van mijn eigen webshop ontvangen. Vrijwel direct het plaatje zoals het in mijn hoofd zat, na overleg wat kleine aanpassingen gedaan en mijn ‘eigen’ winkel op internet kon open.

My Webshop heeft me altijd voorzien van goede adviezen en vaak in korte tijd een antwoord gegeven op een vraag of probleem. Nu 2,5 maand verder kan ik zeggen dat het voor mij geslaagd is, heb wekelijks de nodige bestellingen en de reacties op mijn webshop vanuit klanten, vrienden en familie zijn louter positief.

Stephan Broeders – D-Signverlichting

Dutch Kiddies Lifestyle – Wognem
17/06/2019

Voor onze webshop zochten we een webdesigner die ons een professioneel uitziende, eenvoudig werkende én overzichtelijke webshop kon leveren. Na een tip zijn we bij My Webshop terecht gekomen. We zijn zeer tevreden over de vakkundige en intensieve begeleiding van My Webshop tijdens de bouw van de shop. Binnen een dag hadden we de eerste lay-outs al ontvangen, die zijn uitgewerkt tot de huidige webshop.

We willen My Webshop hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking tijdens dit proces. Het resultaat mag er naar zijn!

Dutch Kiddies Lifestyle

Senequier – Losser
17/06/2019

Na een tijdje rondgekeken te hebben op het web op zoek naar een goede webdesigner vond ik het toch wel erg lastig om een keuze te maken. De doorslag gaf een andere klant van jullie me, die ik toevallig op een verjaardag van een gezamenlijke vriendin sprak. Ik heb de samenwerking met My Webshop als heel prettig ervaren. Zij inventariseerden snel en heel nauwkeurig welke richting ik op wilde. In no time had ik een logo, exact zoals ik het me had uitgedacht. De lay-out voor de webwinkel volgde daarna snel. Mijn voorkeur ging er naar uit om zelf zoveel mogelijk te doen, ook om de webwinkel na lancering up to date te houden. Wat me opviel was dat zodra ik ook maar ergens tegen problemen aan liep, ik vaak binnen een half uur of nog eerder een reactie kreeg.

Team My Webshop bedankt! Senequier – Mary-Ann Ferris

Kids Idee – Nunhem
17/06/2019

Nadat we op hoofdlijnen de opzet voor onze webshop in meegroei kinderstoelen uitgewerkt hadden, kwamen we precies op het juiste moment in contact met My Webshop. My Webshop heeft samen met ons de opzet van de webwinkel verder uitgewerkt. We kregen heel nuttige tips en adviezen om de site goed in de markt te zetten. Verrassend snel volgde daarna een eerste ontwerp voor de webwinkel. En met enkele kleine aanpassingen hadden we nauwelijks een week later de webshop ‘live’.

My Webshop is zeer deskundig in het vakgebied en is gericht om er een gezamenlijk succes van te maken. En dat stopt niet na oplevering van de website. Verrassend snel, creatief, deskundig en goed bereikbaar: dat is onze ervaring met My Webshop.

Ron & team: Bedankt voor zover en op naar nog een lange tijd van goede samenwerking.

Directie Kids Idee

Tino Stevens
Stevero Vloeren webshop
22/05/2019

Zoeken naar een betrouwbare Internet partner om succes te behalen op het internet was niet nodig. Waarom niet, zult u zich wellicht afvragen! “Referenties daar draait het om”, en het netwerk van ‘My Webshop’ viel ons daarbij onmiddellijk op.

Het begon allemaal met een eerste afspraak, waarin ons al snel duidelijk werd dat dit onze partner zou gaan worden. Vrijwel direct daarna van start gegaan. Vanaf het eerste contact, daarna de lay-out, het duidelijk maken van onze wensen, de klantvriendelijkheid van de shop tot en met de oplevering van onze webwinkel 100% tevreden.

Ook na de oplevering is het helder en duidelijk dat wij de goede keuze gemaakt hebben, backoffice support prima natuulijk. Wij hebben het nu meegemaakt: “succes van een webwinkel is geen toeval”

Bij deze bedank ik de heren achter ‘My Webshop’ en garandeer ik onze samenwerking voor de toekomst.

Tino Stevens – Stevereo Vloeren & Interieurs

Aquatulp
Apeldoorn
20/04/2019

Aquatulp verkoopt badkamermeubelen, badkamerkranen, badkameraccessoires en keukenkranen. Met betrekking tot de kranen richten wij ons vooral op RVS-kranen. Begin 2010 zochten wij een partner die voor ons een webshop kon maken. Door te zoeken op internet kwamen wij al snel bij “My Webshop”.

Direct bij ons eerste contact was het voor ons duidelijk dat My Webshop ”the place to be” moest zijn. Vanaf de eerste dag is de communicatie zeer goed en dat is voor ons één van de belangrijkste aspecten. Vooral het goed luisteren door de medewerkers van My Webshop naar onze wensen heeft geresulteerd in onze mooie webshop www.aquatulp.nl waar wij zeer tevreden over zijn. In dit proces is My Webshop zeer belangrijk geweest met het geven van tips en aandachtspunten, hiervoor nam men alle tijd. Ook na het online gaan van de webshop is de reactie tijd van My Webshop steeds zeer snel en leveren ze voor ons kwalitatief goed werk.

Toeval of niet maar ons eigen motto is bij My Webshop ook van toepassing namelijk: Betaalbare Kwaliteit!

Hans Kappert – Aquatulp

Schrijf een beoordeling:

57 + 5 =

Deze website gebruikt cookies

Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou en jouw internetgedrag verzamelen, zowel binnen als buiten onze website. Op basis daarvan passen wij en derde partijen de website, onze communicatie en advertenties aan op jouw interesses en profiel. Meer informatie lees je in ons cookie statement.

Accepteren Afwijzen Meer opties

Deze website gebruikt cookies

Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou en jouw internetgedrag verzamelen, zowel binnen als buiten onze website. Op basis daarvan passen wij en derde partijen de website, onze communicatie en advertenties aan op jouw interesses en profiel. Meer informatie lees je in ons cookie statement.

Functionele cookies
Arrow down

Functionele cookies zijn essentieel voor het correct functioneren van onze website. Ze stellen ons in staat om basisfuncties zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde gebieden mogelijk te maken. Deze cookies verzamelen geen persoonlijke informatie en kunnen niet worden uitgeschakeld.

Analytische cookies
Arrow down

Analytische cookies helpen ons inzicht te krijgen in hoe bezoekers onze website gebruiken. We verzamelen geanonimiseerde gegevens over pagina-interacties en navigatie, waardoor we onze site voortdurend kunnen verbeteren.

Marketing cookies
Arrow down

Marketing cookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Het doel is om relevante advertenties te vertonen aan de individuele gebruiker. Door deze cookies toe te staan, help je ons relevante inhoud en aanbiedingen aan je te vertonen.

Alles accepteren Opslaan