klanten beoordelen ons al sinds 2000

lees hieronder de ervaringen van onze klanten

De Fitness Specialist – Budel

Na al meer dan 25 jaar een “klassieke” fysieke winkel te hebben in fitness en tuinmeubelen werd het voor ons ook tijd om de horizon te verbreden en waren wij op zoek naar een betrouwbaar en goed bedrijf in het bouwen van webshops. Via via kwamen wij bij My Webshop terecht. Na een goed en duidelijk inleidend gesprek met hen te hebben gehad, was het voor ons meteen duidelijk dat we in My Webshop het juiste bedrijf hadden gevonden! My Webshop was duidelijk en eerlijk over alles. Ook zaken die we niet hoefde te verwachten; zoals honderden verkopen in de eerste week, werden duidelijk door My Webshop gemeld!

De kosten werden besproken (zonder meerwerk achteraf) en besloten werd dat My Webshop een eerste proefontwerp voor de lay-out van de webshop zou maken! Dit was meteen zo goed dat we buiten een tint lichter van een kleur, hier niets (!) aan gewijzigd hebben! Het technische gedeelte van de webshop was daarna zeer snel klaar en al onze wensen kwamen in de webshop naar voren zoals vooraf besproken! Toen begon het “helse karwei” van het invoeren van alle artikelen. Dit moet zeer nauwkeurig gebeuren en volgens strakke richtlijnen, dit werd perfect door My Webshop uitgelegd.

Verder kunnen we nog melden dat als je vragen hebt hier niet lang op hoeft te wachten bij My Webshop, binnen een dag (en meestal binnen een half uur) heb je antwoord op al je vragen! Kortom wij kunnen niets verkeerd over My Webshop zeggen en zijn er uitermate tevreden over!

My Webshop en team bedankt!

Sportieve groeten, deFitnessSpecialist.nl

Aquatulp – Apeldoorn

Aquatulp verkoopt badkamermeubelen, badkamerkranen, badkameraccessoires en keukenkranen. Met betrekking tot de kranen richten wij ons vooral op RVS-kranen. Begin 2010 zochten wij een partner die voor ons een webshop kon maken. Door te zoeken op internet kwamen wij al snel bij “My Webshop”.

Direct bij ons eerste contact was het voor ons duidelijk dat My Webshop ”the place to be” moest zijn. Vanaf de eerste dag is de communicatie zeer goed en dat is voor ons één van de belangrijkste aspecten. Vooral het goed luisteren door de medewerkers van My Webshop naar onze wensen heeft geresulteerd in onze mooie webshop www.aquatulp.nl waar wij zeer tevreden over zijn. In dit proces is My Webshop zeer belangrijk geweest met het geven van tips en aandachtspunten, hiervoor nam men alle tijd. Ook na het online gaan van de webshop is de reactie tijd van My Webshop steeds zeer snel en leveren ze voor ons kwalitatief goed werk.

Toeval of niet maar ons eigen motto is bij My Webshop ook van toepassing namelijk: Betaalbare Kwaliteit!

Hans Kappert – Aquatulp

Kinderbestekje – Eindhoven

Op zeer korte termijn heeft My Webshop een originele webwinkel voor ons kunnen realiseren die helemaal voldoet aan onze eisen. Na een eerste gesprek waarbij wij onze wensen kenbaar hadden gemaakt kregen wij al na enkele dagen het concept. Deze was vrijwel meteen goed. De webshop is gebruiksvriendelijk voor klanten maar ook zeker voor ons zelf met een duidelijk en overzichtelijk beheersysteem. Voor vragen altijd goed bereikbaar.

Samenwerken met My Webshop is écht een aanrader.

www.kinderbestekje.nl – Mariska Mantz

Fietsplus – Venlo

Omdat we onze vorige website erg verouderd vonden hebben we in september 2008 besloten om een geheel nieuwe website te openen met daarbij een webshop, waarin we alles geheel zelf zouden kunnen bepalen. Doordat we een webdesigner in de buurt zochten met een oog voor perfectie, zijn we in contact gekomen met My Webshop. Nu is onze nieuwe super strakke website / webshop in de lucht en zonder spijt.

Doordat we de webshop zelf aan kunnen passen is het makkelijk geworden om onze website uptodate te houden.

Ook zijn sinds de lancering van de webshop de hits op de website verdubbeld, net zoals de tevredenheid van onze klanten.

Teun van Hoogstraten – Van hoogstraten fietsplus – Venlo

de Vliert – Breda

Het bedrijf de Vliert sierbestrating had met spoed een verfrissende en vernieuwde internetsite nodig na een drukke verhuizing kwam het er allemaal niet van. Kwam met de internetsite ook niet verder na enige gesprekken met andere bedrijven, tot ik via een ander bedrijf bij My Webshop uitkwam na een telefoon gesprek en wat uitleg over ons bedrijf kwam er al vrij snel een mooie lay-out na wat aanpassingen dacht ik dit is het dat het zo snel kon gaan. En zo weinig moeite maar wat ik ook heel belangrijk vond is dat ik op Google mooi gerangschikt wordt en ik ben nog dagelijks aan het klimmen.

Al met al ik ben er zeer tevreden over en ook over de service erna.

Wilco de Zeeuw – de Vliert sierbestrating Brabant

Open live gesprek
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?
Hallo,
Mijn naam is Ron de Laat, en help je graag verder bij je vragen!