Klanten beoordelen ons al sinds 2000

Gemiddeld 4.93 sterren van 70 beoordelingen

"Ons succes hangt af van de tevredenheid van onze klanten"

Wij stellen daarom de mening van onze klanten zeer op prijs en nemen deze ook zeker mee ter verbetering van onze dienstverlening.

Daarnaast zijn we erg benieuwd naar wat jouw ervaring is met Your Concept, alle reviews zijn van harte welkom!

Nicolette Mulder
PolyStyreneLoop

Super goed geholpen door Your Concept.

Ontwerp van de website ging van een leien dakje, altijd snel en bereidwillig antwoord op aanvullende vragen.

Fijne hulp bij de verhuizing van de website.

Deskundige, professionele en vriendelijke service, zeker aan te bevelen!


https://polystyreneloop.eu/

Jens Voort
Voort VOF

Prima service, ook na levering van onze WordPress website.
Bedankt Ron

Bert
Rowill bvba

Your Concept heeft onze website gemaakt. We zijn reeds jaren klanten en nog erg tevreden.

Doelen
Doelen kleding

Door Your Concept een WordPress webshop laten maken. Erg veel kennis in huis en zeer tevreden over het eindresultaat.

Anoniem
Anoniem

Woocommerce webshop laten maken door Your Concept. Prima service en ook de nazorg is hier perfect geregeld!

Leon Ubags
Dr. L.H.H.M. Ubags bv

Ben enorm tevreden over de service van Yourconcept.
Mijn website was snel online en ook de ondersteuning is erg goed, Altijd snel een adequaat antwoord op mijn vragen.
Ik kan Yourconcept van harte aanbevelen.

https://www.drubags.nl

Richard Sweer
Finidy B.V.

Zeer goede ervaringen met Yourconcept. Erg behulpzaam, zeer flexibel en niet voor iedere vraag een factuur sturen.

Ingrid Ogier
Peerkesbosch

Yourconcept heeft voor ons een hele mooie en duidelijke website gemaakt.
Yourconcept heeft tevens een uitstekende service.

M vleeshouwers
Chinascooteronderdelen.nl

Al meer dan 10 jaar klant bij Your Concept.

En al meerdere website’s en webshop’s laten maken. Updates van oscommerce naar woocommerce verliepen vlekkeloos, en toen ging de omzet van onze webshop als een pijl omhoog.

Altijd met grote tevredenheid en succes.

Als er een probleempje is, of als er vragen zijn, staan ze zowat 24/7 voor je klaar.

Morpheus Beddengoed – Hilversum

Zodra ik de beslissing had genomen om een webwinkel te beginnen was natuurlijk meteen de vraag: bij wie laat je zo’n winkel dan bouwen? Het opstarten van een webwinkel is in mijn ogen niet zomaar iets en ik had een duidelijk beeld voor ogen hoe het moest worden maar technisch geen enkele kennis. Als je je verdiept op het internet is er veel aanbod en het is moeilijk om te bepalen wie een betrouwbare partner is op een gebied waar je zelf nog nooit mee te maken hebt gehad. Een webwinkel is tenslotte iets heel anders dan een fysieke winkel.

Na wat contacten met diverse aanbieders zat ik met een heel onbevredigend gevoel omdat ik geen inzicht kreeg in hoe ik het nou moest doen en waar de (grote) prijsverschillen die er waren door kwamen.

Via een bevriende relatie werd ik getipt om eens contact op te nemen met My Webshop. Daar kreeg ik voor het eerst een helder beeld van wat de mogelijkheden waren in, voor mij als leek, duidelijke taal met goede voorbeelden. Met veel vertrouwen zijn wij met My Webshop in zee gegaan en ik heb daar geen moment spijt van gehad.

Een webwinkel verkopen is niet zo moeilijk maar de kneep zit hem erin daarna de juiste service, support en adviezen te verlenen. Wij hebben zelf een zeer service gerichte organisatie en ik verwacht van onze toeleveranciers en partners hetzelfde. En dat snapt My Webshop in mijn ogen heel goed. Onze webshop draait nu vanaf half september 2009 en natuurlijk hebben wij in het begin allerlei opstart probleempjes gehad, zowel technisch als intern. Dat hoort er bij natuurlijk maar het is fijn als je dan een technische en deskundige partner hebt die voor je klaar staat met raad en daad als je hem nodig hebt.

My Webshop is zo’n partner en dat is fijn om mee samen te werken.

Sander Minco – Algemeen directeur Morpheus Slaapvoorlichters BV

Stevero Vloeren webshop

Zoeken naar een betrouwbare Internet partner om succes te behalen op het internet was niet nodig. Waarom niet, zult u zich wellicht afvragen! “Referenties daar draait het om”, en het netwerk van ‘My Webshop’ viel ons daarbij onmiddellijk op.

Het begon allemaal met een eerste afspraak, waarin ons al snel duidelijk werd dat dit onze partner zou gaan worden. Vrijwel direct daarna van start gegaan. Vanaf het eerste contact, daarna de lay-out, het duidelijk maken van onze wensen, de klantvriendelijkheid van de shop tot en met de oplevering van onze webwinkel 100% tevreden.

Ook na de oplevering is het helder en duidelijk dat wij de goede keuze gemaakt hebben, backoffice support prima natuulijk. Wij hebben het nu meegemaakt: “succes van een webwinkel is geen toeval”

Bij deze bedank ik de heren achter ‘My Webshop’ en garandeer ik onze samenwerking voor de toekomst.

Tino Stevens – Stevereo Vloeren & Interieurs

De Fitness Specialist – Budel

Na al meer dan 25 jaar een “klassieke” fysieke winkel te hebben in fitness en tuinmeubelen werd het voor ons ook tijd om de horizon te verbreden en waren wij op zoek naar een betrouwbaar en goed bedrijf in het bouwen van webshops. Via via kwamen wij bij My Webshop terecht. Na een goed en duidelijk inleidend gesprek met hen te hebben gehad, was het voor ons meteen duidelijk dat we in My Webshop het juiste bedrijf hadden gevonden! My Webshop was duidelijk en eerlijk over alles. Ook zaken die we niet hoefde te verwachten; zoals honderden verkopen in de eerste week, werden duidelijk door My Webshop gemeld!

De kosten werden besproken (zonder meerwerk achteraf) en besloten werd dat My Webshop een eerste proefontwerp voor de lay-out van de webshop zou maken! Dit was meteen zo goed dat we buiten een tint lichter van een kleur, hier niets (!) aan gewijzigd hebben! Het technische gedeelte van de webshop was daarna zeer snel klaar en al onze wensen kwamen in de webshop naar voren zoals vooraf besproken! Toen begon het “helse karwei” van het invoeren van alle artikelen. Dit moet zeer nauwkeurig gebeuren en volgens strakke richtlijnen, dit werd perfect door My Webshop uitgelegd.

Verder kunnen we nog melden dat als je vragen hebt hier niet lang op hoeft te wachten bij My Webshop, binnen een dag (en meestal binnen een half uur) heb je antwoord op al je vragen! Kortom wij kunnen niets verkeerd over My Webshop zeggen en zijn er uitermate tevreden over!

My Webshop en team bedankt!

Sportieve groeten, deFitnessSpecialist.nl

Schrijf een beoordeling:

82 + 7 =