klanten beoordelen ons al sinds 2000

lees hieronder de ervaringen van onze klanten

Leon Ubags
Dr. L.H.H.M. Ubags bv

Ben enorm tevreden over de service van Yourconcept.
Mijn website was snel online en ook de ondersteuning is erg goed, Altijd snel een adequaat antwoord op mijn vragen.
Ik kan Yourconcept van harte aanbevelen.

https://www.drubags.nl

Richard Sweer
Finidy B.V.

Zeer goede ervaringen met Yourconcept. Erg behulpzaam, zeer flexibel en niet voor iedere vraag een factuur sturen.

Ingrid Ogier
Peerkesbosch

Yourconcept heeft voor ons een hele mooie en duidelijke website gemaakt.
Yourconcept heeft tevens een uitstekende service.

Morpheus Beddengoed – Hilversum

Zodra ik de beslissing had genomen om een webwinkel te beginnen was natuurlijk meteen de vraag: bij wie laat je zo’n winkel dan bouwen? Het opstarten van een webwinkel is in mijn ogen niet zomaar iets en ik had een duidelijk beeld voor ogen hoe het moest worden maar technisch geen enkele kennis. Als je je verdiept op het internet is er veel aanbod en het is moeilijk om te bepalen wie een betrouwbare partner is op een gebied waar je zelf nog nooit mee te maken hebt gehad. Een webwinkel is tenslotte iets heel anders dan een fysieke winkel.

Na wat contacten met diverse aanbieders zat ik met een heel onbevredigend gevoel omdat ik geen inzicht kreeg in hoe ik het nou moest doen en waar de (grote) prijsverschillen die er waren door kwamen.

Via een bevriende relatie werd ik getipt om eens contact op te nemen met My Webshop. Daar kreeg ik voor het eerst een helder beeld van wat de mogelijkheden waren in, voor mij als leek, duidelijke taal met goede voorbeelden. Met veel vertrouwen zijn wij met My Webshop in zee gegaan en ik heb daar geen moment spijt van gehad.

Een webwinkel verkopen is niet zo moeilijk maar de kneep zit hem erin daarna de juiste service, support en adviezen te verlenen. Wij hebben zelf een zeer service gerichte organisatie en ik verwacht van onze toeleveranciers en partners hetzelfde. En dat snapt My Webshop in mijn ogen heel goed. Onze webshop draait nu vanaf half september 2009 en natuurlijk hebben wij in het begin allerlei opstart probleempjes gehad, zowel technisch als intern. Dat hoort er bij natuurlijk maar het is fijn als je dan een technische en deskundige partner hebt die voor je klaar staat met raad en daad als je hem nodig hebt.

My Webshop is zo’n partner en dat is fijn om mee samen te werken.

Sander Minco – Algemeen directeur Morpheus Slaapvoorlichters BV

Stevero Vloeren webshop

Zoeken naar een betrouwbare Internet partner om succes te behalen op het internet was niet nodig. Waarom niet, zult u zich wellicht afvragen! “Referenties daar draait het om”, en het netwerk van ‘My Webshop’ viel ons daarbij onmiddellijk op.

Het begon allemaal met een eerste afspraak, waarin ons al snel duidelijk werd dat dit onze partner zou gaan worden. Vrijwel direct daarna van start gegaan. Vanaf het eerste contact, daarna de lay-out, het duidelijk maken van onze wensen, de klantvriendelijkheid van de shop tot en met de oplevering van onze webwinkel 100% tevreden.

Ook na de oplevering is het helder en duidelijk dat wij de goede keuze gemaakt hebben, backoffice support prima natuulijk. Wij hebben het nu meegemaakt: “succes van een webwinkel is geen toeval”

Bij deze bedank ik de heren achter ‘My Webshop’ en garandeer ik onze samenwerking voor de toekomst.

Tino Stevens – Stevereo Vloeren & Interieurs

Open live gesprek
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?
Hallo,
Mijn naam is Ron de Laat, en help je graag verder bij je vragen!