Klanten beoordelen ons al sinds 2000

Gemiddeld 4.93 sterren van 72 beoordelingen

"Ons succes hangt af van de tevredenheid van onze klanten"

Wij stellen daarom de mening van onze klanten zeer op prijs en nemen deze ook zeker mee ter verbetering van onze dienstverlening.

Daarnaast zijn we erg benieuwd naar wat jouw ervaring is met Your Concept, alle reviews zijn van harte welkom!

Patrick
Monstercars.nl
15/07/2024

Beste medewerkers van Your Concept.

Bij deze wil ik jullie ontzettend bedanken voor jullie hulp vorige week!
Ondanks jullie drukke agenda hebben jullie toch tijd vrij gemaakt en mij toch geholpen! Jullie zijn er als de nood aan de man is, echt top!

Ik kom spoedig langs om het over de vervolgstappen voor een nieuwe webshop te hebben!

Janine Kipke
Booster
12/06/2024

Ron heeft voor mij de website gemaakt van mijn zelfstandige onderneming.

Ron werkt hard, secuur en communiceert helder en duidelijk. Heel erg prettig in de omgang. Ron weet een vertrouwd gevoel te creëren. Bovenal denkt hij mee in oplossingen en sluit hij goed aan bij de wensen en behoeften van de klant.

Hele fijne manier van werken, professioneel, snel en met een geweldig mooi eindresultaat. Absolute aanrader dus!

Ik zal Your Concept zeker aanbevelen in mijn netwerk.
Dank je wel!

Evie
Zomers Kinderlogopedie
22/01/2024

Voor mijn eigen bedrijf heb ik mijn website laten maken door Your Concept. Enorm tevreden over het resultaat maar vooral over de fijne service. Het is snel, toegankelijk en Ron denkt enorm goed met je mee. Vragen kun je direct stellen en je ontvangt snel antwoord, aanpassingen worden direct uitgevoerd en de uitleg is duidelijk en goed toepasbaar.

Heel erg blij met het eindresultaat en de goede service!!

Martien Janssen
Pétanque Club Weert
18/10/2023

We hebben een nieuwe site laten maken door Your Concept.
De eerste kennismaking met Ron de Laat verliep zeer goed onder het genot van een kop koffie.

Het kwam meteen vertrouwelijk over. We hadden verschillende offertes, maar het was snel duidelijk dat we voor Your Concept kozen.

Ron heeft een mooie site gemaakt en de service nadien is uitstekend.
Bedankt Ron.

Fabienne
Langer Fitter Leven
24/08/2023

Na het eerste gesprek had Ron meteen door wat ik zocht in een website.

Zowel het design als alle functies zijn super gemaakt.

Altijd snelle reactie bij vragen en ik heb het contact als prettig ervaren.

Dank je wel!

Langer Fitter Leven

M Teunissen
Teunissen VOF
05/12/2022

Your Concept heeft voor ons een WooCommerce webshop gemaakt in 2 talen.
Tevreden over resultaat en ook na levering is de service prima en zijn ze altijd goed bereikbaar

Nicole Timmermans
Whiplash Coach Weert
09/11/2022

Ik ben door Your Concept perfect geholpen met de realisatie van mijn website www.whiplashcoachweert.nl. Ron is een man van daden. Hij pakt heel erg snel door en komt met leuke suggesties. Ik ben een absolute digi-beet en zag er heel erg tegenop om zelf met mijn website aan de slag gedaan. Dankzij de goede begeleiding van Ron en het gebruiksvriendelijke programma gaat het makkelijk en is het zelfs leuk geworden. En als ik vastloop dan helpt Ron me altijd snel weer op weg.

Peter Konings
Konings Meubelstoffering
10/09/2022

Your Concept heeft onze website gemaakt. Daar zijn we heel tevreden over. Korte lijnen. Dat is altijd fijn, als je eens vragen hebt. Uitstekend geholpen.

Gopi Kainth
Gopi Kainth
10/09/2022

Zeer goede en snelle service.
Bij toekomstige werkzaamheden zal ik zeker weer gebruik maken van de diensten van Your Concept.

Pascal Rust
Pascal Rust
10/09/2022

Your Concept, Fantastisch!
Inmiddels voor de derde keer een website door Ron en zijn team laten ontwikkelen en dat is niet zomaar.
Aanvoelen wat de klant wil, en dit vervolgens vertalen naar een ontwerp is een kunst die Your Concept zich eigen heeft gemaakt.
Duidelijk verhaal, uitstekende service, prettige mensen. Kortom Fantastisch!

Fleur Tjaden-de Boer
Fleur Tjaden-de Boer
10/09/2022

Top service!
Wij zijn zeer tevreden over your concept. Al onze verzoeken en vragen worden razend snel beantwoord en opgepakt.
Elke verandering is mogelijk en de uitleg is duidelijk zodat je zelf snel en makkelijk je eigen webshop kunt beheren.

Willems
07/03/2022

Door Your Concept het ontwerp en realisatie van onze website laten maken. Na enkele weken was het resultaat al direct zichtbaar in Google!
Bedankt!

Schrijf een beoordeling:

81 + 2 =

Deze website gebruikt cookies

Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou en jouw internetgedrag verzamelen, zowel binnen als buiten onze website. Op basis daarvan passen wij en derde partijen de website, onze communicatie en advertenties aan op jouw interesses en profiel. Meer informatie lees je in ons cookie statement.

Accepteren Afwijzen Meer opties

Deze website gebruikt cookies

Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou en jouw internetgedrag verzamelen, zowel binnen als buiten onze website. Op basis daarvan passen wij en derde partijen de website, onze communicatie en advertenties aan op jouw interesses en profiel. Meer informatie lees je in ons cookie statement.

Functionele cookies
Arrow down

Functionele cookies zijn essentieel voor het correct functioneren van onze website. Ze stellen ons in staat om basisfuncties zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde gebieden mogelijk te maken. Deze cookies verzamelen geen persoonlijke informatie en kunnen niet worden uitgeschakeld.

Analytische cookies
Arrow down

Analytische cookies helpen ons inzicht te krijgen in hoe bezoekers onze website gebruiken. We verzamelen geanonimiseerde gegevens over pagina-interacties en navigatie, waardoor we onze site voortdurend kunnen verbeteren.

Marketing cookies
Arrow down

Marketing cookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Het doel is om relevante advertenties te vertonen aan de individuele gebruiker. Door deze cookies toe te staan, help je ons relevante inhoud en aanbiedingen aan je te vertonen.

Alles accepteren Opslaan