Bedrijfsfotografie

"Your Concept creëert samen met Ilse de Laat het perfecte plaatje"

Een bedrijfsreportage of sfeerimpressie van bijvoorbeeld een event, bij onze vaste fotograaf “Ilse de Laat” draait het altijd om het creëren van het perfecte plaatje. Ook wanneer je behoefte hebt aan sfeerbeelden voor bijvoorbeeld een brochure, website en social media.

Ilse is gespecialiseerd in portretfotografie, bedrijfsfotografie en eventfotografie.

Portretfotografie bedrijven

Portretfotografie

Een goede profielfoto voor je LinkedIn, Instagram of Facebook account die direct opvalt door je pakkende blik en de perfecte belichting, waarmee je direct een sterke en eerste indruk maakt. Dat is waar bij Ilse altijd de nadruk ligt.

Portretfotografie gebeurd meestal op locatie, dit werkt efficiënt wanneer er meerdere medewerkers van je bedrijf op de foto moeten.

Het succes van portretfotografie is gegarandeerd!

Eventfotografie

Met een eventfotografie voor bijvoorbeeld een congres, seminar, beurs, bedrijfsjubileum of personeelsfeest worden de belangrijkste details vastgelegd.

Een evenement is vaak uniek en kan je niet even opnieuw doen, daar om vinden wij het belangrijk dat dit op een professionele manier vastgelegd moet worden.

De gemaakte foto’s worden bewerkt en digitaal aangeleverd waarna de foto’s perfect geschikt zijn voor bijvoorbeeld het verwerken in een brochure, magazines of je website.

Eventfotografie
Fotograaf weert

Overige fotografie

Bij Ilse de Laat fotografie kun je tevens als particulier terecht voor:

  • Zwangerschapshoots
  • Newbornshoots
  • Kids shoots
  • Gezins en couple shoots