Webwinkel stappenplan

webwinkel stappenplan

Omdat geen enkele webwinkel hetzelfde is verschilt onze aanpak elke keer in de details. De globale aanpak echter blijft hetzelfde en bestaat uit de volgende 6 stappen:

 • Stap 1:
  Oriƫnterend gesprek Telefonisch of in persoon maken we kennis met elkaar. Your Concept gelooft dat een goed persoonlijk contact een solide basis vormt voor effectieve samenwerking en een langdurige zakelijk relatie. Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen we u tevens iets meer vertellen over Your Concept en wat u van ons mag verwachten, tijdens dit gesprek nemen wij met u de eisen door die moeten gaan gelden voor uw webwinkel.
 • Stap 2
  Offerte Op basis van het oriƫnterend gesprek krijgt u van ons een offerte op maat gemaakt, ook worden de kosten van het eventuele ontwerp/huisstijl meegenomen.
 • Stap 3
  Ontwerp (webwinkeldesign) Na uw akkoord op de offerte beginnen wij met het concept van uw webwinkel (webdesign). Wij doen u een voorstel via grafische afbeeldingen (die wij u per e-mail toesturen) hoe uw webwinkel er uit komt te zien, eventuele wijzigingen worden uitgevoerd in de lay-out.
 • Stap 4
  Uitvoering Na uw akkoord op de lay-out zal deze worden uitgewerkt op het internet, en zullen ook de gewenste functionaliteiten en modules in de webwinkel worden geplaatst. Zo wordt al goed duidelijk hoe uw webwinkel er straks online uit gaat zien. Samen met u lopen we het resultaat nog eens door en zorgen we voor de figuurlijke puntjes op de i.
 • Stap 5
  Live! Nadat uw webwinkel succesvol de testfase is gepasseerd is het tijd om de webwinkel live te zetten. De virtuele winkeldeuren gaan open!
 • Stap 6
  Evaluatie webwinkel Twee maanden na het live gaan zullen wij contact met u opnemen waarin u aan kunt geven hoe u het hele proces heeft ervaren en wat eventuele verbeterpunten zijn. Tegelijkertijd kunnen we u helpen met eventuele andere vragen. Maar indien u vragen heeft mag u altijd al eerder contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen