Webwinkel

Overweegt u om een eigen webwinkel te beginnen? Via onze webwinkelsoftware bent u niet meer regiogebonden en kan voortaan iedereen uw assortiment raadplegen en online bestellingen uitvoeren. Via de gebruiksvriendelijke beheermodule, (u hoeft geen software te installeren) kunt u vanaf iedere werkplek de catalogus van uw winkel beheren. De e-commerce software kan uiteraard ook als aanvulling op uw huidige website dienen, waardoor u uw klanten nog beter kunt bedienen.

webwinkel

Het verschil met andere webwinkel software:

Het grote verschil met veel andere e-commerce software zoals o.a. ShopFactory en Shop to date van Data Becker is de onderhoudsmodule in onze webwinkelsoftware. Deze online functie maakt het onderhoud van de webwinkel heel eenvoudig. Bij de meeste andere webwinkelsystemen moet u zelf eerst bij een provider webruimte en domeinnaam huren, en vervolgens de webwinkel zelf installeren.

Gebruiksvriendelijkheid blijft ons uitgangspunt: dankzij onze online beheermodule kunt u heel gemakkelijk de catalogus van uw webwinkel beheren.

Vrijblijvend proberen?

Wilt u de gebruiksvriendelijkheid van onze e-commerce software vrijblijvend testen? Dat kan! Klik hier om het klantenportaal  van onze demowinkel te testen. Plaats gerust een testbestelling: deze wordt niet in behandeling genomen.

Vanzelfsprekend kunt u ook de programmatuur (backoffice) van onze e-commerce software testen. Dat kan op http://webwinkel.mywebshop.nl/webwinkelbeheer. Vraag dan eerst even een logincode aan. Stuur een mailtje naar info@yourconcept.nl of bel tijdens kantooruren naar (0495) 549 249. U krijgt dan van ons telefonisch een uitgebreide rondleiding door de backoffice van de demoshop en een uitvoerige toelichting op de vele mogelijkheden.

Offerte aanvragen