Domeinregistratie

Domeinregistratie via Your Concept zorgt ervoor dat uw eigen domeinnaam aan uw internetsite of webwinkel wordt gekoppeld en dat u e-mail kunt ontvangen en verzenden onder uw eigen domeinnaam (info@uwdomein.nl).

Domeinregistratie

Wereldwijde domeinregistratie

Domeinregistratie of domeinverhuizing bij Your Concept kent bijna geen grenzen en u profiteert van onze uitstekende dienstverlening. Your Concept geeft u de mogelijkheid tot het registreren van bijna alle wereldwijde domeinextenties zoals o.a. een .nl, .be, .com, .net, .org, .net, .eu enz..

Domeinregistratie

Een domeinnaam is een unieke naam voor bv uw website en E-mailadressen. Een domeinnaam wordt geregistreerd onder een extensie en is wereldwijd te gebruiken. Omdat een domeinnaam maar 1 keer kan worden uitgegeven zijn er steeds minder domeinnamen beschikbaar.

Een goede en pakkende domeinnaam is essentieel om veel bezoekers op uw website of webwinkel te krijgen. Your Concept geregistreerd voor u wereldwijd bijna alle domeinnaam extensies. Tevens kunnen wij voor u een domeinregistratie snel uitvoeren en desgewenst ook een verhuizing of domeinnaam houder overdacht verzorgen.

Om te kijken of wij een domeinregistratie voor u kunnen registreren van een .nl domeinnaam check dan eerst even de site van de Stichting Internet Domeinregistratie alvorens u de aanvraag bij ons neerlegt.

De meest populaire domeinnaam extenties (TOP 10) op dit moment zijn:

  1. .nl
  2. .com
  3. .be
  4. .eu
  5. .net
  6. .org
  7. .nu
  8. .de
  9. .fr
  10. .co.uk

Offerte aanvragen