Webdesign

Een goede en functionele internetsite begint met een goed ontwerp, het webdesign van uw website of webwinkel. Voor een modern bedrijf mag een professionele website niet meer ontbreken. Internet als medium biedt u vele voordelen om nieuwe klanten te werven en de relaties met uw huidige klanten te verstevigen.

webdesign

Het is van groot belang dat er op uw website op een heldere en eenvoudige wijze informatie wordt verstrekt. Your Concept is een webdesign bureau met webontwerpers en bouwers van snelle, duidelijk gestructureerde websites met een strakke en moderne vormgeving en op maat gemaakt. Wij ontwerpen en bouwen voor u een aantrekkelijke, overzichtelijke website of webwinkel met een uitgebreid en gebruiksvriendelijk CMS waarmee u zich perfect kunt profileren op het web.

Wanneer u gaat samenwerken met Your Concept kunt u rekenen op helder advies, persoonlijke begeleiding tot ver na de oplevering van de website of webwinkel.

Structuur van het webdesign

Onze afdeling webdesign draagt zorg voor een heldere en duidelijke structuur van uw website waardoor de bezoeker van uw website of webwinkel zich direct thuis voelt in de omgeving. Het webdesign en een heldere structuur zorgt voor een optimale leesbaarheid en vindbaarheid van uw website in zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google.

Webdesign projecten:

Neem eens een kijkje in onze portfolio en bekijk de diversiteit aan webdesignprojecten die Your Concept Webdesign door de jaren heen reeds heeft gerealiseerd. Tevens biedt Your Concept naast het ontwerpen van een website ook de mogelijkheid om voor u compleet nieuwe huisstijl te ontwerpen.

Offerte aanvragen

Klanten zeggen over ons het volgende:

Nadat ik de knoop had doorgehakt om mijn eigen webwinkel te starten, wist ik ook heel zeker dat mijn shop naar mijn wensen en smaak gemaakt moest worden. Dan kom je natuurlijk uit bij Your Concept. Ron had binnen no time al een logo ontworpen en de dag erna had ik een concept van de webwinkel in mijn mailbox! Het logo en het concept was meteen goed en was de deal gesloten!

Your Concept ging mijn nieuwe webwinkel verder uitwerken zodat ook ik zelf ook snel aan de slag kon met het plaatsen van de teksten, beeldmateriaal etc. Het beheerders systeem is duidelijk en overzichtelijk, als er vragen zijn, per mail of telefonisch je krijgt meteen antwoord.

Voor iedereen die nog twijfelt een dikke aanrader dus!

Your Concept team, hartstikke bedankt, voor wat je al voor mij gedaan hebt! Ik ben blij met mijn webwinkel en de leuke reacties die ik er over krijg zijn dan ook voor jullie!

HippeTas&Zo – Silvia Gerits