Wordpress

WordPress CMS Your Concept is uw specialist in het ontwerpen en onderhouden van uw website met WordPress als CMS Systeem om uw website op een makkelijke manier te kunnen onderhouden.

wordpress

Oorspronkelijk is WordPress ontworpen als een uitgebreid Blogsysteem maar is de afgelopen jaar verder door ontwikkelt tot een zeer krachtig CMS Systeem en wordt het wereldwijd door vele bedrijven met succes gebruikt.

Open Source:

WordPress is een “Open Source” Content Management System en modulair van opbouw waardoor het op een later tijdstip makkelijk is uit te breiden door de vele plugin’s die hiervoor (vaak gratis) beschikbaar zijn, u bespaart daarmee de hoge ontwikkelingskosten voor uw beheersysteem.

WordPress is met de juiste plugins zeer zoekmachine vriendelijk in opbouw en staat bijna altijd garant voor de basis van een perfecte zoekmachine optimalisatie.

WordPress themes:

WordPress themes zijn templates die beschikbaar zijn als basis voor uw website, en vaak in een handomdraai om te zetten naar uw eigen wensen en smaken van uw webdesign (de vormgeving van uw website in uw eigen huisstijl).

Waarom WordPress?

WordPress is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste cms systemen ter wereld. Door de vele beschikbare plugins en widgets heeft u veel uitgebreide mogelijkheden vaak makkelijk en snel tot uw beschikking, denk hierbij aan bijvoorbeeld webformulieren, agenda’s, fotoalbums en een handig blog. Het voordeel is tevens dat de SEO (zoekmachine optimalisatie) met gebruik van de juiste plugins  u bijna altijd een hoge positie in Google garandeert.

Ook deze website waar u nu naar kijkt is gemaakt in WordPress, bekijk onze portfolio en ontdek de ruime mogelijkheden die dit CMS ook u kunnen bieden.

Bekijk ook eens de Nederlandse website van WordPress

Offerte aanvragen