CMS Beheersysteem

Your Concept heeft een krachtige sitebuilder waarmee een volledig dynamische website of webwinkel beheerd kan worden. Het is eenvoudig in het gebruik en vereist géén technische kennis van de gebruiker. Met behulp van Your Concept CMS is de gebruiker in staat om vanaf iedere werkplek met internetverbinding, via een beveiligde webpagina, wijzigingen op de website of webwinkel aan te brengen.

cms

Gebruiksvriendelijk CMS:

Gebruikersgemak is het belangrijkste uitgangspunt geweest bij de ontwikkeling van Your Concept CMS, daarnaast hebben we steeds de ervaringen van onze gebruikers verwerkt in nieuwe versies. Het resultaat is een intuïtief en zeer eenvoudig systeem dat geen technische kennis van de gebruiker vereist, sterker nog: Your Concept garandeert dat iedereen binnen 30 minuten met Your Concept CMS een website kan beheren! (Het onderhouden van een webwinkel duurt doorgaans wat langer)

Functionaliteiten CMS:

Your Concept biedt u een breed pakket standaardfunctionaliteiten. Naast het bewerken van de inhoud biedt Your Concept CMS ook de mogelijkheid om de websitestructuur aan te passen. Zo is het mogelijk om een (sub)menu onderdeel toe te voegen of te verwijderen uit de website. Op deze manier kan de website of webwinkel eenvoudig uitgebreid worden. Bovendien is het met behulp van Your Concept CMS mogelijk om de volgorde van de menu onderdelen aan te passen.

Your Concept CMS heeft een modulaire opbouw zodat uitbreidingen op later tijdstip mogelijk zijn. Enkele voorbeelden van modules zijn: nieuwsbrief en enquête module.

Vindbaarheid:

Your Concept CMS is standaard geoptimaliseerd voor de indexering van Google. Wanneer Google uw internetsite niet goed kan doorzoeken mist u kostbare bezoekers!

Offerte aanvragen